Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות מכניות פיזו 309 1991.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום שמי יונתן עד לפני שבוע הייתי נוסע ביונדאי לנטרה אך היא הורדה מהכביש בגלל תאונה.

כרגע ניתן לי במתנה פיזו 309 1600 ידנית יד 2 עם 153 אלף ק"מ , הרכב של אחי ב8 שנים האחרונות ותוחזק לא רע לא.

הרכב הגיע אלי אם נזילות שמן רציניות שתוקנו על ידי החלפה של חיישן לחץ שמן-יוניט וטבעת אטימה של בורג ריקון-עד כאן 250 שח.

הבעיות:

-לדעתי ברכב איו תרמוסטט זאת לפי התנהגות המד טמפ.

-ישנן נקישות בשילוב הילוכים(כלומר בעזיבת המצמד, לא זריקתו) שלדעתי נובעות מתושבות מנוע בלויות.

-ישנה נקישה חזקה במעבר על פסי האטה או ולסירוגין בבלימת הרכב באמצעות בלם היד-אולי סרן אחורי?

-מזגן ומתגיו לא תקינים.

-דרוש טיימינג

אני אקבל על הרכב היונדאי כ4-5 אלף שח.

אני סטודנט שנה ג להנדסת מכונות ולא מעוניין לרכוש רכב נורמלי בסכום של 20-30 אלף שח.

האופציות האחרות שלי זה לרכוש רכבים שנת 2000 וקצת כמו יונדאי אקסנט וכו. תקציב של כ 5000.

אני חושב שלפיזו יש עוד הרבה לתת הגיר ומנוע מתנהגים יפה מאוד והק"מ נמוך.

אגב אני צריך רכב שניתן להעמיס בכלי גינון בשל עבודה והפיזו לא רעה בכלל בקטע הזה.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם (נערך)

אני בהחלט נהנה מהרכב.

הכיף:

הרכב ממש נוח בנסיעה, הגה לא כבד במיוחד לומרות שאין הגה כח.

גיר קצר, ממש כיפי: 2000 סלד בהילוך 5 מצביע על 69 קמ"ש שבפועל זה אולי 60.

הרכב מרגיש זריז עם מנוע בריא וגיר קצר, הגיר עובד חלק מאוד, לא מורגש הבדל בשילוב הילוך 3 או 5 עבור המהירות ההולמת את ה5.

הפרדת המצמד מצריכה לחיצה רדודה - מנסיון נהיגה ב3 309 שונות ככה זה לא מדובר בבלאי מוגזם די נח.

נחמדה ההתעסקות גם עם הרכב: אחזקה פשוטה יחסית.

הרכב נח לי להעמסה טוב לעבודה.

לא כיף:

2 טסטים בשנה.

מוסכים שמנפנפים אותי כי הרכב לא סטנדרטי.

התקלות שציינתי ובנוסף:

מנגנון הצ'וק האוטומטי גורם לרכב לגמגם ואף להיכבות אם לא לוחצים פה ושם בדקות הראשונות.

ומתחיל להיות ממש חם בחוץ ובפנים.

לפעמים מתגעגעים למותרויות כגון מראות חשמל, חלונות חשמל נעילה מרכזית.

אני כרגע רוצה להישאר עם הרכב ולסדר את המזגן עדיפות 1 ולהחליף לרדיו דיסק.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
  • תוכן חדש...