Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שתי דרכים שאפשר לטפל בבעיה לדעתי.

1. לנסות ולעזור ולהתנדב בבתי ספר יסודיים כדי לטפח את הדור הבא ולהכניס בהם קצת דרך ארץ.

2. לבכות ולהתלונן איך העלייה מצפון אפריקה הרסה את המדינה.

בנתיים זו הממשלה שיוצרת עוד ועוד שכבות חלשות, שמה לעשות בשכונות האלו אין הרבה דרך ארץ ונימוסים כולם גודלים ברחובות משחקים כדורגל בשכונות סטייל הפבלות בברזיל, מעולם לא שפטתי ילד בגיל העשרה על ההתנהגות שלו זה הכל תוצר של בית\מעמד\איזור וכו'

ילד הוא ילד, ,אנחנו מקבלים ילד טהור גולם, מה שאנחנו מגדלים אותו להיות זה באשמתנו בלבד, אי אפשר להאשים ילדים באיך שהם מתנהגים ובטח לא לכנות אותם בשמות.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבכות ולהתלונן איך העלייה מצפון אפריקה הרסה את המדינה.

אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון למה שאני חושב, ומה שכתבת הוא לא באמת מה שקורה בפועל אלא סתם שליפה שלך מהשרוול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא כתב את זה על התגובות בפרצוף ספר וטמקא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנתיים זו הממשלה שיוצרת עוד ועוד שכבות חלשות, שמה לעשות בשכונות האלו אין הרבה דרך ארץ ונימוסים כולם גודלים ברחובות משחקים כדורגל בשכונות סטייל הפבלות בברזיל

אשמח לדעת על אילו ערים ואילו שכונות אתה מדבר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ניר, לא הבנתי מה הוחסר בציטוט שלי.

אני לא מבין גם במה תגובתו של רפי רשף סותרת את מה שאני טוען.

אני לא מאחל מוות לילד (אבל בלי להכיר אותו יודע שהוא מאחל מוות לכל הערבים, כי זה כן החינוך היחיד שהוא קיבל בבית - בהתאם גם השירה "היי היי ישראל" בסרטון).

אני כן חושב שהילד הזה הוא דוגמא קלאסית למציאות בה עממיות בהמתית הופכת לערך שבמקרה הפחות חמור מתייחסים אליו בהבנה ובמקרה היותר חמור גם מתחילים לסגוד לו.

לא יודע אם סיפור השוקולוד הנודע בטיסה הפריע לך או לא. יכול להיות שלא. אבל הילד הזה והפרחה שם אחד הם. אין שום הבדל ביניהם, מעבר לפער גילאים אקראיי לחלוטין.

בשני המקרים לעולם מי שבאמת לא בסדר הם המבקרים, כי "מה כבר עשינו? אנחנו יהודים ועם ישראל. מגיע לנו".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ניר, לא הבנתי מה הוחסר בציטוט שלי.

אני לא מבין גם במה תגובתו של רפי רשף סותרת את מה שאני טוען.

אני לא מאחל מוות לילד (אבל בלי להכיר אותו יודע שהוא מאחל מוות לכל הערבים, כי זה כן החינוך היחיד שהוא קיבל בבית - בהתאם גם השירה "היי היי ישראל" בסרטון).

אני כן חושב שהילד הזה הוא דוגמא קלאסית למציאות בה עממיות בהמתית הופכת לערך שבמקרה הפחות חמור מתייחסים אליו בהבנה ובמקרה היותר חמור גם מתחילים לסגוד לו.

לא יודע אם סיפור השוקולוד הנודע בטיסה הפריע לך או לא. יכול להיות שלא. אבל הילד הזה והפרחה שם אחד הם. אין שום הבדל ביניהם, מעבר לפער גילאים אקראיי לחלוטין.

בשני המקרים לעולם מי שבאמת לא בסדר הם המבקרים, כי "מה כבר עשינו? אנחנו יהודים ועם ישראל. מגיע לנו".

אל תשווה בין המטורללת מטיסת אל על לילד בן 16.

שם מדובר באישה בוגרת שמתנהגת כמו פיל בחנות חרסינה.

כבר ראיתי לא מעט נערים פוחזים שעשו שטויות בגיל הנעורים פי מיליון ממה שהילד עשה בשידור חי, והגיעו רחוק מאוד בשירות בצה"ל, באקדמיה ועולם העסקים.

אם היית יודע מה אותם חבר'ה עשו בנעוריהם היית מחוויר.

חלקם היו איתי בילדות, ואני בטוח שאתה מכיר גם אותם.

פרופורציה. זה הכל.

פורסם

"המטורללת" הזאת היא בדרך כלל אמא שלהם.

אדם דורסני ובהמתי שצועק על אחרים בבנק\בדואר\בקופת חולים\בסופר\במטוס ולא אכפת לה משום דבר חוץ מעצמה.

אם תשאל אותם הם יגידו לך יש ש"ככה זה". זה נראה להם נורמטיבי לגמרי שהיא תתנהג ככה.

זה הרבה יותר נפוץ ממה שנראה לנו. במקרה של המטוס זה פשוט צולם והופץ.

אותם ילדים אידיוטים עושים לי רעש כל יום בלילה ליד הבית, כשהם יושבים בתחנת אוטובוס שנמצאת מתחת למרפסת.

לצערי אין איך להשתיק אותם כי אם אני אצא ידקרו אותי ואם לא, בבוקר האוטו שלי יהיה מלא בשריטות, מפונצ'ר ואולי עם חלונות שבורים.

בואו לא נהיה תמימים ונגיד "זה כולה בני נוער".

אלו עבריינים שלא אכפת להם משום דבר, אלו הערסים שהורסים לנו את התרבות המוטורית עם ההתפרעות שלהם, אלו הערסים שעושים לנו שם רע בעולם ובכלליות הם "הישראלי המכוער".

אני לא רואה שום תירוץ להתנהגות כל כך סוציומטית וכל כך בהמתית.

אם ההורים הרסו, מערכת החינוך צריכה לתקן.

פורסם

זה מדהים שלכל פושע (או סתם פושטק - פושע בפוטנציה) יש אמא שנשבעת שלא ככה היא חינכה אותו...

יום טוב גם לך

פורסם

ניר, על כל ילד מטורלל, שבנס הפך להיות למבוגר לא מטורלל, יש עשרות אלפי אחרים.

זה קצת כמו הויכוחים על זה שלא צריך השכלה פורמלית, כי הנה, ביל גייטס הצליח בלי זה. זה לא הממוצע וזה לא הנורמה.

מי שמחונך להיות ערס מגיל 0, הרבה יותר סביר שישאר כזה גם בגיל 40, מאשר שפתאום יהפוך לנגיד בנק ישראל הבא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מה העליהום על הילדים האלו?

לכנות אותם בבונים, ערסים, מרוקאים, טיפשים ועוד כהנה וכהנה?

ראיתי את הסרטון ולא הזדעזעתי.

הם ילדים בגיל ההתבגרות שעשו רעש בשידור חי, ולא הקריאו את נוסחת אוילר.

כולנו היינו ילדים ועשינו שטויות.

נכון, לא הזדעזעתי.

חבורה של מפגרים, כן.

יכול להיות שאחד יצא טייס הייטקיסט... יכול להיות, אולי גם שניים ואולי גם כולם.

מה זה אומר ? כלום.

חבורה של בבונים מטומטמים. גם טייסים לפעמים לא יודעים להתנהג, אין שום קשר בין מה שרשמת שאולי יצא מהם לבין כבוד בסיסי לאדם.

וכן, גם אני עשיתי שטויות כשהייתי צעיר וחרמן (היום אני זקן וחרמן :lol:), אבל לא התנהגתי כמו בבון.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שוב,

יש הבדל גדול בין לעשות שטויות של נערים שובבים, לבין להתנהג בבריונות ולהתעלם מאנשים זרים שמבקשים ממך להפסיק...

הפרצופים למצלמה זה בכלל לא האישיו, מבחינתי לפחות. חוסר הכבוד לאדם שעומד מולך, וצפצוף עליו - זה כן.

וכשלוקחים בחשבון איך אנשים 'נורמליים' תומכים בבריונות שכזו, לא מפתיע בכלל למה זה לאט לאט הופך לנורמה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אותם ילדים אידיוטים עושים לי רעש כל יום בלילה ליד הבית, כשהם יושבים בתחנת אוטובוס שנמצאת מתחת למרפסת.

לצערי אין איך להשתיק אותם כי אם אני אצא ידקרו אותי ואם לא, בבוקר האוטו שלי יהיה מלא בשריטות, מפונצ'ר ואולי עם חלונות שבורים.

כמו שכתבתי לעיל, גרתי הרבה שנים בחו"ל. הנערים שם היו פי כמה יותר משוגעים ממה שמטיילים לכם מתחת לבית.

די להלקאה העצמית.

מי שמחונך להיות ערס מגיל 0, הרבה יותר סביר שישאר כזה גם בגיל 40, מאשר שפתאום יהפוך לנגיד בנק ישראל הבא.

לגבי החינוך של הילדים מצד הוריהם, אתה לא מכיר את ההורים של הילדים האלו ואין לך מושג מה קורה אצלם בבית.

מי שלא התנסה בגידול ילדים בגיל ההתבגרות עד לצבא, עדיף שלא יסתכל על הסרטון הזה עם אף בשמיים ויגיד שהילדים האלו הם פסיכים וההורים שלהם עוד יותר.

וכשלוקחים בחשבון איך אנשים 'נורמליים' תומכים בבריונות שכזו, לא מפתיע בכלל למה זה לאט לאט הופך לנורמה.

אנחנו נורמליים אבל עם דעה וניסיון חיים שונה (וככל הנראה גם גדול) משלך.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

אתה אולי נורמלי, אבל אם אתה מעודד התנהגות כזו (מה נהיה באמת? קרוב משפחה שלך שם בסירטון?) אתה לא נורמטיבי.

אלה אחושלינג בבונים עם אבא ואמא בבונים ומי שיוצא להגנתם עושה את זה אך ורק מפוזיציה של אינטרס כל שהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ניר - לגיטימי לגמרי. שים לב שאני לרגע לא מבטל את הדעה שלך, פשוט מאמין שאם מאשררים בריונות מזן אחד, אין סיבה להתפלא כשמתרחשת בריונות מזן אחר.

בגירה - איך אתה יכול לרשום את זה ברצינות...? איזה אינטרס? לא צריך להגזים, שלא לומר לקחת את זה למחוזות אישיים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...