Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש "להשקיע" ברכב עד 30 אלף שקל, שיתאים לזוג צעיר בעיקר נסיעות של כ60 קילומטר ביום ומדי חודש פעמים שלוש נסיעות ארוכות יותר ולמקומות הרריים כמו ירושליים וחיפה.

מקווה מאוד למצוא רכב בטיחותי ואמין לתקופה של כשנה וחצי שנתיים. צריך שיהיה אוטומוט, ואני לא פוסל סופר מיני.

ראיתי הודעה מטרייד אין כלשהו בתל אביב של גולף 2007 טרנדליין(לדעתי) 1.6 עם 100K קילומטר 2 ידיים פרטיות.

לפי הכתוב הם מציעים אפשרות של תשלומים וגם אחריות. המחיר שלה הוא 28000.

מה דעתכם? אני אוהב בגולף שהיא קצרה יותר ממשפחתיות למנהם, ומנהיגה באירופה התרשמתי לטובה (יציבה על הכביש, נוחה, ומרגישה קצת כמו טנק בהשוואה לטויוטה ורסו ספייס של סבא)

תודה רבה על ההתייחסות,

טיק טק.

עריכה אחרונה על ידי Tic Tac
אוטומט,מיני
פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

סופר מיני גם מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ערכתי למעלה תודה על ההערה, אני מחפש אוטומט וספור מיני גם יתאים. העניין הוא שהרבה סופר מיני באות עם מנועים בנפחש של 1000-1200 שאני לא כל כך מתחבר. כמובן שאם זה 1200T החוויה תהיה שונה אך אני לא מאמין שבתקציב שלי תהיה לי אפשרות לתענוג הזה :)

פורסם

מה עם מאזדה 2 או פיגו 207/308?

מאזדה 2 עם מנוע 1500 סופר מיני זריזה במיוחד.

ה207 וה308 שניהם עם מנוע 1600, בין שניהם נכנסת השאלה לגבי הגודל כי ה308 היא בקטגוריה קצת יותר גדולה

• תוכן חדש...