Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כמה תיקונים באגזוז לבצע, ברצוני לפרקולהגיע עם יש מישהו מהפורום עםרתכת co2 לצע את התפרים

יש לי את הידע אבל לא את המכונה!

עד שאני אקנה אני מעוניין לרתך אצל מישהו גם בתשלום! העניין ללא שמות שמכוני אגזוזים שהיית בהם, ריתכו חודשים והתפר נפתח.

ואחד לאחר נסיעה קצרה. כשראיתי איך מרתכים הבנתי שכנראה כל אחד שרוצה בישראל אגזוזן יכול. ללא ניתוק מצבר, ללא הגנת על המרכב, אם י איזור שלא ניתן להגיע לא מגיעים אקיצר ים דברים מוזרים.

לכן ברצוני לבצע לבד וטוב.

( ניסיון צבאים עם הרתכת).

פורסם (נערך)

איזה רכב מדובר?

תמונות של החורים?

אני בספק דיי גדול שמוסך שמכבד את עצמו מרתך תפר והוא נפתר.

כנראה שהתפר נפתח סמוך לריתוך ?? או כנראה הפח כבר קרוב?

תעלה לכאן מספר תמונות שחבריי הפורום יוכלו להתרשם גם מאיכות העבודה. מסקרן לדעת במה מדובר.

הערה: ריתוך CO2 ברכב לא מחוייב בניתוק מצבר.

מה שאתה מדבר זה ריתוך בעזרת אלקטרודה, ששם חייב לנתק מצבר.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

לצערי הרב לא מצליח להעלות תמונות צהנייד ויש. וכן זה כן מהריתוך שבוצע באופן רשלני ולא בצורת ( חלת השבת) איך שנהוג לתפור פח בעל עובי דופן כזה וחתך כזה.

רכב ניסאן טארנו.

אקיצר יש מקרים בחיים ששוה לקנות פרה בשביל כוס חלב התחלתי לחפש רתכת co2 עם מישהו שומע יודע?

נ. ב למה בco אין חובת ניתוק מצבר , הזרם לא יכול להשפיע על המעגל החשמלי ברכב?

כמובן תודה מראש.

פורסם
לצערי הרב לא מצליח להעלות תמונות צהנייד ויש. וכן זה כן מהריתוך שבוצע באופן רשלני ולא בצורת ( חלת השבת) איך שנהוג לתפור פח בעל עובי דופן כזה וחתך כזה.

רכב ניסאן טארנו.

אקיצר יש מקרים בחיים ששוה לקנות פרה בשביל כוס חלב התחלתי לחפש רתכת co2 עם מישהו שומע יודע?

נ. ב למה בco אין חובת ניתוק מצבר , הזרם לא יכול להשפיע על המעגל החשמלי ברכב?

כמובן תודה מראש.

אתה מדבר על הצינור הקידמי? יש שם הרבה פעמים תקלות של דליפות? משם מגיע הרעשים שאתה מדבר אליהם?

חוץ מזה, לא תמיד אפשר לבצע ריתוך כמו חלת השבת.. אין לך עובי דופן טוב הרבה פעמים, וגם גיפים מועדים לפורענות , עם כל הבוץ שיש להם באגזוז ובכלל על המרכב של הרכב, ככה שמה שרואים מפה, לא רואים משם

אני לא היתי ממליץ לך לקנות רתכת בשביל שטות כזו, היתי ממליץ לך לגשת לאגזוזן ו\או לרתך מקצועי אפילו שיבצע לך עבודת ריתוך איכותית, ושלום על ישראל.

מיותר לקנות רתכת באלפי שקלים בשביל סיבוב הלחמה פשוט לדעתי.

לגבי המצבר אני לא בטוח אבל אני חושב שבגלל שיש אמפר נמוך, אז זה לא משפיע.

אבל כמעט בוודאות אני אומר לך שאגזוזנים לא מנתקים מינוס בריתוך סיאו

פורסם

זה שלא מנתקים זה לא בהכרח כי זה נכון.

בוא נאמר שהרתכת תשמש לעוד דברים.

דיברתי עם חבר חרט מנועים יש לו co אבל אין מקום לרכב, משמה צריך לפרק אגזוז לשולחן וזה כנראה מה שאעשה.

גם פח רקוב אפשר לחתוך ולשים טלאי, עובי דופן דק יש כמה טכנולוגיות לרתך.

אגב הסדק זה בדוד באמצע.

• תוכן חדש...