Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי מכתב ממס הכנסה הודעה על פתיחת תיק לזוג נשוי במס הכנסה

23.32016 משהו פתח תיק על שמי עם הת.ז שלי

מה עושים ? למי לפנות?

אני שכיר ומקבל קיצבת ביטוח לאומי על נכות

פורסם

אני אפנה מחר על הבוקר . אבל זה ממש מוזר רשום שם שיש לי עסק מ1.1.15 ושב23.3.16 הם פתחו לי אותו מחדש

בחיים לא היתי עצמאי

השאלה עם משהו יכול לפתוח בשמי עסק ואיך?

פורסם

מאמין שזאת חברה בע"מ, ומספר הח.פ. שלה זהה למספר הת.ז. שלך - מכאן הבלבול (כבר היו מקרים דומים בעבר).

טעות בהעתקת מספר ת.ז./ כתב לא ברור - לא סביר בעיני. הם דורשים תעודה מזהה.

פורסם

נראה לי מזור שהמספרים יחפפו. אבל יש דברים מוזרים.

מכל מקום - האם מי שפותח תיק אינו מוסר פרטים וההסתמכות היא על משרד הפנים הרי כתובת עסק בדרך כלל אינה הכתובת האישית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחיל למשוך דיבידנטים כאילו אין מחר..

על טעויות משלמים!!

בנימה רצינית,

קנה רכב על העסק ותזדכה על המס :lol:

יום טוב גם לך

פורסם

האם יתכן כי אשתך פתחה תיק מס? כי אם כן, הוא יכול להופיע על שמך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו הטיפול מתחל להיות דחוף. אי הגשת דוחות גוררת קנסות. אפילו להגיש דוחות על אפס הכנסות.

פורסם

גש למס הכנסה וסגור את התיק.

מוזר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...