Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הציעו לי לקנות פולקסווגן בורה, 1.6, קומפורטליין, שנת 2000, יד ראשונה, 23,000 ק"מ. (23K).

כלומר, רכב ישן שהוא במצב חדש מבחינת קילומטראז'. המוכרת היא ידידה של אמא שלי, אשה באמצע העשור השמיני לחייה.

המחיר המבוקש- 20,000 ש"ח.

הפער בין גיל הרכב לבין הקילומטראז' הוא כה חריג וכה בלתי נתפס... לכאורה רכב חדש לפנינו.

מצד שני- לוי יצחק, אחרי שקלול הקילומטראז' והיד הראשונה קובע ששוויו 8,400 ש"ח.

האם זה נראה לכם סביר? זו מציאה מטורפת או סכנה?

פורסם

קילומטראז' נמוך זה לפעמים מסנוור אבל שוכחים שהרכב שמסביב לספידומטר עדיין הזדקן והתיישן.

הרכב טופל בכל שנה כנדרש? חף מבעיות לחלוטין? הוחלפו בו צמיגים?

פורסם

אני עדיין לא יודע... הוא עבר טסט אצל בעליו הייקית מדי שנה, זה בטוח. היו שנים שהוא נסע רק למכון הרישוי ובחזרה (ואולי לקניות בסופר 3 פעמים בשבוע)

פורסם

מחירון לוי יצחק הוא קו מנחה בלבד, סוג של סיפתח שממנו צריך לעלות או לרדת בהתאם למצב הרכב.

יחד עם זאת קשה לי לדמיין רכב במצב שבו הוא שווה פי 2 וחצי מערך השוק.

בשנת 2011 עזרתי לחבר למכור טויוטה יאריס 2005 עם 8700ק"מ שטופלה במורשה כל שנה על השעון. ביקשתי 5 מעל מחירון ואנשים בלבלו לי במוח כי זה מעל מחירון.

אמרתי להם שיחפשו רכב בן 6 עם 8700ק"מ אצל לוי יצחק, הרכב נמכר תוך יום מרגע הפרסום לזוג בר מזל מאשדוד, במחירון +5K כמו שביקשתי

זה היה טויוטה יאריס עם שוק טוב מאוד ובמצב תצוגה, לבורה בת 16 אין ביקוש כזה וגם לעולם לא יהיה. המוכרת חיה בסרט שהיא תמכור את הרכב ביותר מ10K.

דלג הלאה.

ב20 אלף אפשר למצוא משפחתיות 2008-2010 במצב טוב בלי מאמץ

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מכרתי מיצובישי סופר לנסר בת 18 במכפל דומה. הרכב לא היה חדש בגלל. לקונה הייתה בדיוק כזאת שנגנבה ומלאי חלפים בשווי פי 3. לכן הוא חיפש רכב זהה בעל נתונים הכי טובים. 80 אלף ב18 שנה גם לא הרבה. לכן ביקשתי כפול+ מחירון קיבלתי כפול.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

קח בחשבון את הטיפולים שנעשו ברכב, בדוק מה הוחלף .

חבר קנה גולף עם 16,000 על השעון, מודל 2002 .

החלפנו כבר 80 אחוז ממערכת הקירור ברכב.

רוב הגומיות ברכב היו יבשות, הן בתא במנוע והן גומיות של הדלתות .

בולמים של תא מטען ומכסה מנוע גמורים .

אם יש לך ידיים טובות זה נשמע כמו מציאה- מצד שני יכול להיות שהרכב טופל במוסך טוב דוגמאת "רון" ואז הקנייה תהיה בלב שלם.

בהצלחה.

פורסם

חוץ מקילומטראג' - איך מצב הצבע, האינטריור, הצמיגים? חדש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש לא מעט דברים שהתיישנו ברכב, ככה או ככה. כמעט כל דבר מגומי לא שווה כבר כלום. תושבות, כיסויי צירייה, צינורות וכו'. הכל הכל הכל ישן ויבש. אתה תתחיל לנסוע ברכב ואתה תגלה איך הכל מתפורר לך תוך כדי תנועה.

עכשיו, אם אתה מוכן נפשית וכספית להשקיע את הכסף, כמה אלפי שקלים - אז מצוין. אבל קח בחשבון שאתה משלם 20 אלף שקל על הרכב + עוד 5 אלף על השיפוץ - ובסוף התהליך, לא משנה איך תסובב את זה, אתה נוסע ברכב בן 16, שמבוטח כמו רכב בן 16 (דהיינו ביטוח מקיף לא יתן לך יותר מ-8K שהוא שווה) וכמובן לא יימכר בעוד כמה שנים ביותר מ-5K, שזה אומר שאתה מפסיד על אוטומט 20K בלי תיקונים שיכולים לקרות לך.

להגיד לך שזה יותר טוב מלרכוש רכב בן 5 עם קילומטראז' גבוה יותר בסכום הזה? לא בטוח בכלל.

פורסם

החשיבה צריכה להיות אחרת:

מהן אלטרנטיבות שיש לך בתקציב הנתון?

אתה רוכש את הרכב כדי לנסוע בו כמה שנים, תיסע בו 3-4 שנים לדעתי - שווה.

הייתי משקיע עוד קצת בהחלפת הצנרת של מערכת הקירור, ואם יש גומיות שהתייבשו, מחליף אותן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קילומטרז' כזה נמוך הוא חריג לשלילה, אני יכול להעיד על אופל אומגה ששייכת לאשה זקנה שנסעה אולי 2000 ק''מ בשנה , הרכב היה במצב תצוגה , רכב חדש לחלוטין, חבר טוב החליט לעשות טובה לזקנה ולקחת את הרכב לטסט.

מפה לשם מנוע חזק וכביש פתוח גרמו לחבר קצת ללחוץ על הרכב וכתוצאה מכך כל מערכת הקירור כשלה כמעט באחת ונגרם נזק בלתי הפיך למנוע, צינורות המים פשוט התבקעו והתפוצצו בלי אזהרה מוקדמת.

גם אם תחליט לקחת את הרכב והפיתוי ברור , בדוק היטב את חלקי הגומי, צנרת המים , ברקסים שלא נוזלים, בולמים ואת הגומיות במערכת ההיגוי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. אתם נהדרים.

למרות חילוקי הדעות למדתי הרבה.

הרכב טרם נלקח לבדיקה ועל בסיסה אני מניח שהמחיר ירד.

שוב, תודה על האכפתיות.

אגב, הרכב הנוכח שלי, סובארו לגאסי 1.8 מודל 1999 נוסע כמו סוס צעיר על אף 400 אלף הקילומטרים שלו :-P

פורסם

אל תצפה מהבורה לעשות מה שהלגאסי עשתה.

היא הייתה רכב מעולה לזמנו, אבל הן מזדקנות פחות טוב.

רכב בן 16 ב20 אלף נשמע לי גבוה מדי. למרות הקילומטראז.

אם תמתח קצת את התקציב תכניס פוקוס 2008 עם מנוע 2.0 שעדיפה בכל פרמטר.

פורסם

לא רק פוקוס, אפשר למצוא אימפרזה 1.6, מאזדה 323, לאנסר קלאסיק, סיטרואן C4, יש כמה גרסאות של B4 שיכנסו יפה מאוד בתקציב עם מתיחה קלה

בורה 1.6 זה רכב כבד ו"עייף" עם גיר אוטומטי ידוע לשמצה.

ב8400 זה אחלה אופציה, בשל מצבו אפשר לעלות ל12-14, אבל ב20 אלף יש אופציות מודרניות בהרבה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...