Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה יונדאי I30cw 2010 עם 62,000 ק"מ וצריך לעשות לרכב טיפול 60000 ק"מ.

בכול ההיסטוריה של הרכב נעשה רק טיפול 1 במוסך יבואן, ובכול שאר הטיפולים נעשה במוסך מורשה רגיל (ללא קבלות, גיס של בעל הרכב).

השאלה היא, טיפול ביונדאי הוד השרון עולה 670₪ כולל הכול ובמוסך חורשים שנמצא 2 מטר מהבית שלי עולה טיפול 500₪ כולל הכול. (יש למוסך בחורשים שם מאוד טוב)

לציין שיש רעש של תיקתוקים קלים במנוע ואני רוצה שיבדקו את זה כי אין לי מושג מה זה.

ההבדל בין 2 המוסכים הוא 170₪, לאן ללכת?

תודה מראש לכול העוזרים ☺

עריכה אחרונה על ידי lrl23
שינוי כותרת
פורסם

אם רק טיפול 1 במוסך יבואן ולא באופן רציף אז אין שום סיבה להיכנס למוסך יבואן יותר לעולם

פרט למצב שבו חייבים או הרבה מוסכים רגילים מתחילים להחליף חלקים ולא מוצאים פתרון

פורסם

אי אפשר להתייחס לשאלה שלך כל עוד אתה לא מפרט מה כולל הטיפול בשני המוסכים ובאיזה חלפים משתמשים.

למשל מוסך אחד מחליף רק שמן ומסנן שמן, מוסך שני מחליף גם מסנן אוויר, מסנן מזגן ומצתים.

פורסם
אי אפשר להתייחס לשאלה שלך כל עוד אתה לא מפרט מה כולל הטיפול בשני המוסכים ובאיזה חלפים משתמשים.

למשל מוסך אחד מחליף רק שמן ומסנן שמן, מוסך שני מחליף גם מסנן אוויר, מסנן מזגן ומצתים.

בוקי צודק ב100%.

2 המוסכים מחליפים את אותם החלקים, רק שבמוסך הלא מורשה יבואן הוא יחליף לי גם פלגים.

ובנוסף,

יבואן- חלקים מקוריים

לא יבואן- חלקים חלפים.

פורסם

המלצה שלי - לך לאיזה מוסך שנראה לך יותר מקצועי ואתה סומך עליו יותר, אל תחליף חלקים שלא נדרש להחליף אותם בטיפול שאתה עומד לבצע ואל תרכיב שום דבר תחליפי. אפשר לבקש מהמוסך הלא מורשה יבואן שישתמש בחלפים מקרויים.

כמו כן תוודא שממלאים שמן ממוע שעומד במפרט היצרן.

פורסם

בוקי המון המון תודה על העזרה. כנראה שאני ילך ליבואן פעם ראשונה.

אני יעשה סוג של ישור קו גם לגבי הטיפול וגם לגבי ראשי המנוע.

• תוכן חדש...