Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עוסק בעבודות שיפוצים והרכב שהיה לי פשוט חדל מלעבוד.

אני מחפש רכב עמיד ואמין שיוכל לעמוד בעומס משקל הציוד שלי שיכול להגיע למשקל של מאות קילוגרמים(פינוי פסולת בניין וכדומה....) הרכב שהיה ברשותי לאחרונה היה סיטרואן דגם jumpy , שנת 2005.

ברשותי סכום של בערך 50 אלף שקלים לרכב החדש.

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא ובמהירות מאחר והרכב הוא כלי הכרחי לצורך ביצוע העבודה שלי.

תודה.

פורסם
לודג'י דיזל / בנזין

לא מתקרב אפילו לתחום של התקציב והבנזין לא יהיה (כנראה) מספיק חזק).

חשבת ללכת לכיוון של סוואנה? ההוצאות יעלו, אבל מה שבטוח תהנה מאוטו נוח יותר, חזק יותר, אמין ואמיד יותר.

ההוצאות לא יעלו אלא יוכפלו ויותר הצריכת דלק של הסוואנה היא יותר מכפול מהג'מפי וגם האחזקה יותר יקרה.

הג'מפי הייתה טובה? חפש לך אחת כזו יותר חדשה סה"כ הג'מפי נותנת תמורה טובה למחיר עם צריכת דלק שפויה ואחזקה זולה יחסית.

הטויטה היי-אייס עמידה מאוד אבל בתקציב הזה תתקשה למצוא משהו נורמלי.

גם בגיזרת הטנדרים אתה יכול למצוא תועלת האיסוזו אמינים להפליא (אני חושב שהתצורה הזו פחות שימושית אבל לפסולת בניה היא בטוח יותר טובה.

• תוכן חדש...