Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החומרים מיוצרים בארץ. עם נוסחאות שנקנו בחו"ל.

חומרי גלם שמגיעים מגרמניה, איטליה וכו'...

אין שום סיבה לשלם על מוצר של Meguiars מעל 400 ש"ח לאותה כמות של סבון או סיליקון וכו' כשבעצם בסכום כזה אתם מממנים גם את היצרן בארה"ב גם את היבואן גם את הספקים בארץ וגם את העטיפה היפה של המוצר.

המוצרים שוברים את השוק במחירים, יש המון תגובות של לקוחות מרוצים מפורסמים בדף הפייסבוק.

החברה תציג את המוצרים בתערוכת אוטומוטור 2016.

הדבר מעיד על עצמו.

גילוי נאות: אני הבעלים של החברה. זה שהשקיע את מיטב כספו על הנוסחאות וחומרי הגלם, כדי שאתם תוכלו לרכוש מהיצרן לצרכן ללא פערי תיווך מיותרים.

לכל שאלה אתם מוזמנים לשלוח לי בפרטי או בפייסבוק או להתקשר בשמחה בכל שעה.

פורסם

המוצרים האלו פונים לשטיפות, ולא לדיטיילרים, יש הרבה הבדל.

ובדיוק בגלל זה אני לא נכנס לשטיפות.

כשאתה ממתג מוצר, דיגריזר שהוא גם מנקה ג'אנטים זה בעייתי.

בנוסף אני יודע שחברות כמו מג'ווירס מייצרות את החומרים שלהם בהתחשבות בשכבות הגנה שיש על הצבע ומכיוון שאני לא יודע מי מייצר את החומרים שלך ומה השיקול שלו בייצור החומרים אני גם לא אקנה אותם.

ורק שתכיר,רוב מוצרי השמפו הטובים הם מרוכזים ונועדו לדילול, יש למג'ווירס שמפו שצריך לדלל 1:400 הוא עולה סביבות ה200 ש"ח וממנו יוצאים 1600 ליטרים של שמפו מוכן לעבודה.

בנוסף רוב החומרים הטובים לצמיגים, פנים וכו' הם על בסיס מים, אולי מעט מאוד סיליקון אבל על בסיס מים ובמיוחד לא שמנים למיניהם.

זה קריטי.

אני לא בא חס וחלילה לתקוף, או להשמיץ,פשוט קהל היעד שלך הוא לא אנחנו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קהל היעד שלי הוא אתם. החומרים מיוצרים תוך התחשבות בשכבות הצבע הקיימות על הג׳אנטים/רכבים וכו׳ על מנת לא לפגוע ולהגיע לתוצאה הטובה ביותר. החומר אינו מומלץ לבעלי ג׳אנטים אלומיניום עדינים, וכמובן יש הוראות שימוש מדוייקים על המוצר והאזהרות המתאימות לפני השימוש.

הסיליקון מיוצר אך ורק על בסיס מים כי כמובן שבנוסחה לייצור סקאי תעשייתי מצוי נפט ללא ריח שפוגע בפלסטיקה ובגומיות.

הסיליקון שלנו הוא סיליקון אמולסיה על בסיס מים ידידותי לצמיגים פלסטיקה ועור ומשאיר שכבה מבריקה אך לא שומנית כמו בשטיפות רכבים שבתחנות דלק וכו.

אשמח לפגוש חלק ממכם ואף להראות לכם ולהדגים לכם את הפעילות של החומרים. חשוב שתבינו שהחומרים שלנו לא פחות טובים מהיצרנים הגדולים בחו״ל, ואף עולים עליהם.

פורסם

יש אנשים שאינם בטוחים לגבי הג׳אנטים שלהם ואני מבקש תמונה וכשאני מזהה משהו שאינו מתאים לשימוש עם החומר אני לא מוכן למכור.

המטרה המרכזית היא אמינות ואיכות.

המחיר הוא כזה כי אין פערי תיווך.

גם בשמפו שאנחנו מייצרים, אתה שם בערך פקק אחד בדלי שלם ושוטף את כל הרכב איתו עם המון קצף.

עד שלא תנסה לא תדע :)

פורסם

לגבי מטאטא השטיפה, גם אני לא הייתי משתמש בו על הרכב שלי. הוא מיועד לקהל ספציפי של נהגי משאיות, ג׳יפים עם לכלוך קשוח סוואנות וכו׳.

פורסם

אני אישית יצא לי להשתמש בהמון חומרים בין עם הם זולים , תעשייתים , מוצרי פריום , מוצרי בסיסים במחיר נורמלי .

עכשיו דבר ראשון לכל מי שלא יודע מגוריס מוכרת מוצרים באריזות של חצי ליטר , ליטר לקהל יעד של משתמש אישי כמו רובנו פה .

מה שחלק אולי לא יודעים שהבקבוק והמדבקה עולים המון כסף ואותם מוצרים נמכרים בגלונים במחירי **** לעומת בקבוק אחד של חצי ליטר ולכן המון חניות טיפוח לרכב לא מוכרות אותם כיוון שזה לא משתלם .

בסופו של דבר מדובר באותו מוצר במיכל גדול יותר .

לגבי ה"קלין מאסטר " אני חלילה לא בא לפגוע , ראה את זה כהמלצה !

אתה טוען שאתה פונה בעיקר לחברי הפורום שלנו , אנשים פדנטים שבלי אין ספור המלצות ,הוכחות ונסיוניות לא יקנו כלום ולא יסכנו את הרכב שלהם כי יצר מוצר חדש ...

גם מגוריס וcg כל מוצר שמייצרים מפרסמים הדגמה שלו ביוטיוב .

לכן אם אתה מעונין שיקנו ממך אנשים בפורום ממליץ לך להדגים על רכבך , להראות השוואה ועמידות ואם אתה דוגל בחברה שלך אז תשתמש בה ותוכיח שהיא באמת טובה ולא רק תנסה לשווק כי זה מגיע בכמות גדולה כיוון שזה לא המשחק שמשחק פה .

לגבי התגובות של ההמלצות בפורום 95 אחוז מהאנשים שם לא יודעים מה זה da, סוורלים ולא מבינים למה קונים חומר לפלסטיקה ב60 שקל שיש סקי בעשר אז במחירים האלה הם ימליצו בכיף ובקלות, כמו שיצא לי לשמוע מחבר לפני שבוע שווקס של טרטל מחזיק 3 וחצי חודשים על הרכב של אמא שלו " חלק ונוצץ " בלי כל הכנה מראש ומריחה עם סמרטוט רצפה .

לסיכום בלי הוכחות לא תצליח לשווק את המוצר שלך בפורום.

פורסם

תודה רבה על התגובה, אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים, ובמיוחד לנו כחברה. בימים הקרובים יעלה אתר החברה לאויר ובו יעלו סרטונים המדגימים את השימוש במוצרים שלנו.

פורסם

ראשית

שיהיה בהצלחה.

שנית

לעניות דעתי עוד מוקדם לשפוט.

בטח לפני סרטוני הדגמה, או התנסות פיזית במוצרים השונים

ולגבי המטאטא, הוא באמת לא נופל מכפפות נודל שיש לי בבית, אבל לא פרקטי עבורי...

אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש או להתרשם מן המוצרים

M-TECH E46

פורסם (נערך)
ראשית

שיהיה בהצלחה.

שנית

לעניות דעתי עוד מוקדם לשפוט.

בטח לפני סרטוני הדגמה, או התנסות פיזית במוצרים השונים

ולגבי המטאטא, הוא באמת לא נופל מכפפות נודל שיש לי בבית, אבל לא פרקטי עבורי...

אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש או להתרשם מן המוצרים

תודה רבה!

המפעל יושב בבת ים, אך אנחנו עושים משלוחים לרוב חלקי הארץ. אשמח שתשלח לי את מספר הפלאפון שלך או שתיצור איתי קשר בטלפון/הודעה 0507337335 - גבריאל

עריכה אחרונה על ידי cGavriel
פורסם

שיהיי בהצלחה,כמה שיותר חברות דיטיילינג זה מגביר תחרות ותחרות גוררת קודם לאיכות איכות הכי חשוב בעיניי.

אני אישית ניסיתי רוב מוצרים לדיטיילינג מארץ וחלק גם מחו"ל,הייתי קונה באוטוסטור באלפי שקלים,אז מותר לי

לתת תגובה גם.אז אחרי שניסיתי פרימיום מוצרים ועגב כל חברה פרימיום לא מייצרת שום דבר עם סיליקון ואפילו

על בסיס מים,באירופה יש תקן לסיליקון ולא ממליצים להישתמש עם שום מוצר עם סיליקון וגם על בסיס מים,טוענים

בחו"ל שכל דבר עם סיליקון פוגע באנשים שיש להם אלרגיה ויכול להביא נזק לבריאות,במיוחד לילדים,בארץ לצערי

עדיין אין תקן בתחים הדיטיילינג ואז יש הכל מהכל.

בקשר למחירים לדוגמא:אם אפילו מחיר פרימיום שמפו מרוכז מאד עם % קרנובה, שנותן גם הגנה וגם ברק וגם שומר וגם מנקה גם מייבש ואפשר להיתמש נותן קצף משגעה

גם ידני וגם בSNOW FOAM ויש צורך לדלי 8-10 ליטר מים ב15-20 מ"ל והוא עולה נגיד -120ש לחצי ליטר

אז לכל שטיפה אולך פחות מ5ש,אז אני מעדיף להישתמש בשמפו הזה ולא לחסוך שקל אחד ולקבל סופר תוצאה

ואין שום אלרגיה ואין סיליקון ואין תוצאות לוואי כלשהם לבריאות שלי ולא יפחד שמי שישב ברכב שלי פיתאום יהיי

לו פריחה או כאבי ראש או שיספר לי שלא יכל לישון בלילה אחרי שישב ברכב שלי שעשיתי ניקוי עם חומרים שיש

להם סיליקון.

נכון שחלק מהפורום יגידו שאם אפשר לישטוף רכב ב2 שקלים לשיפה ובלי יתרונות של שמפו פרימיום,בבקשה.

בהצלחה,זאת דעה שלי.

פורסם
שיהיי בהצלחה,כמה שיותר חברות דיטיילינג זה מגביר תחרות ותחרות גוררת קודם לאיכות איכות הכי חשוב בעיניי.

אני אישית ניסיתי רוב מוצרים לדיטיילינג מארץ וחלק גם מחו"ל,הייתי קונה באוטוסטור באלפי שקלים,אז מותר לי

לתת תגובה גם.אז אחרי שניסיתי פרימיום מוצרים ועגב כל חברה פרימיום לא מייצרת שום דבר עם סיליקון ואפילו

על בסיס מים,באירופה יש תקן לסיליקון ולא ממליצים להישתמש עם שום מוצר עם סיליקון וגם על בסיס מים,טוענים

בחו"ל שכל דבר עם סיליקון פוגע באנשים שיש להם אלרגיה ויכול להביא נזק לבריאות,במיוחד לילדים,בארץ לצערי

עדיין אין תקן בתחים הדיטיילינג ואז יש הכל מהכל.

בקשר למחירים לדוגמא:אם אפילו מחיר פרימיום שמפו מרוכז מאד עם % קרנובה, שנותן גם הגנה וגם ברק וגם שומר וגם מנקה גם מייבש ואפשר להיתמש נותן קצף משגעה

גם ידני וגם בSNOW FOAM ויש צורך לדלי 8-10 ליטר מים ב15-20 מ"ל והוא עולה נגיד -120ש לחצי ליטר

אז לכל שטיפה אולך פחות מ5ש,אז אני מעדיף להישתמש בשמפו הזה ולא לחסוך שקל אחד ולקבל סופר תוצאה

ואין שום אלרגיה ואין סיליקון ואין תוצאות לוואי כלשהם לבריאות שלי ולא יפחד שמי שישב ברכב שלי פיתאום יהיי

לו פריחה או כאבי ראש או שיספר לי שלא יכל לישון בלילה אחרי שישב ברכב שלי שעשיתי ניקוי עם חומרים שיש

להם סיליקון.

נכון שחלק מהפורום יגידו שאם אפשר לישטוף רכב ב2 שקלים לשיפה ובלי יתרונות של שמפו פרימיום,בבקשה.

בהצלחה,זאת דעה שלי.

החומר אינו רחיף באוויר, וכאשר החומר צמוד למשטח לא יכול להיות תופעה אלרגית משום שהחומר נצמד למשטח ולא מרחף.

ואם יש לך רחיצה שבה אתה שוטף רכבים עם שמפו שמכיל קרנובה אשמח לקבל את הטלפון שלך ולשטוף אצלך.

• תוכן חדש...