Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין לרכוש רכב למשפחה בת 5 נפשות.

אני מאוד רוצה ללכת על רכב פנאי/ ג'יפ, בעיקר בגלל המראה ובגלל הגובה על הכביש, אולם יש לי מעט קצת חששות מהעלויות העתידיות של כלי הרכב האלה. תחזוקה, צמיגים, ביטוח וכד'.

כמובן שאני מעדיף שנתון גבוה יחסית (2010 וצפונה).

הנסועה שלי בערך 15K בשנה.

תקציב: 60K-80K.

כלי הרכב שקיטלגתי בבדיקה הראשונית הם: קשקאי (אולי הידנית אפילו), סובארו אאוטבק, יונדאי טוסון, סובארו פורסטר, הונדה crv, מיצובישי אאוטלנדר.

א. אשמח לשמוע על עצתכם מניסיונכם בכלי הרכב האלה.

ב. אם יש לכם הצעה אחרת אשמח גם לשמוע.

תודה

פורסם

אני אתן את ההמלצה שלי על הונדה crv והסובארואים: ההונדה אמינה מאוד ומרווחת והסובארואים גם כן מאוד אמינים וטובים. מיצובישי אאוטלנדר לא מומלץ כי המנוע חלש, ואיכות החומרים לא טובה. יונדאי טוסון צורך הרבה דלק (אני מניח שמדובר כמובן בדור הקודם של הטוסון).

פורסם

שלום גלשן,

כעיקרון הגירסאות הידניות, אם הן באות בחשבון, הן נהדרות. יחסית חסכוניות בהשוואה לאותו רכב בגירסתו האוטומטית, אבל אין באמת הרבה כאלה.

הקשקאי הידנית יחסית מבוקשת. יש גם טוסון דיזל ידני, אבל כנראה שהם יהיו ישנים יותר ועם ק"מ גבוה. האאוטלנדר הידני הוא יחסית חדש (החל מ 2012 אם אנחנו לא טועים) והוא בהחלט אלטרנטיבה מעניינת.

האאוטבק וההונדה יקרים יחסית, והפורסטר בא בחשבון מבחינת התקציב בעיקר בשנתון הראשון של הצורה החדשה (שבה נטשו את מראה האימפרזה סטיישן מוגבהת) כלומר 2008.

התאומים הקוריאניים - טוסון וספורטאז' נפוצים מאוד ומציגים אמינות גבוהה, יחד עם אהבה לשתיית דלק (מנוע V6 בנפח 2700 סמ"ק).

בהחלט יש לנו הצעה אחרת - דאצ'יה דאסטר. חדשה. עם שלוש שנות אחריות. זה אמנם חריגה קטנה מהתקציב לדגמי 2X4 או טיפה יותר גדולה לדגמי 4X4, אבל יתן תמורה יותר טובה לדעתנו. במקום מכוניות בנות 4-8 שנים, תהנה מרכב חדש לחלוטין.

בהצלחה

פורסם
אני אתן את ההמלצה שלי על הונדה crv והסובארואים: ההונדה אמינה מאוד ומרווחת והסובארואים גם כן מאוד אמינים וטובים. מיצובישי אאוטלנדר לא מומלץ כי המנוע חלש, ואיכות החומרים לא טובה. יונדאי טוסון צורך הרבה דלק (אני מניח שמדובר כמובן בדור הקודם של הטוסון).

אם אתה מוצא הונדה CRV במצב טוב בתקציב שלך אז זאת באמת אחלה מכונית

פורסם
אם אתה מוצא הונדה CRV במצב טוב בתקציב שלך אז זאת באמת אחלה מכונית

מה לגבי הסוברואים? פורסטר ואאוטבק?- מישום מה נראה לי שהן הכי אמינות מבין האפשרויות וגם הביצועים טובים.

האם ההונדה רכב כזה מוצלח? הוא לא סתם יקר?!

פורסם

לא מוצא בהונדה שום דבר שמייחד אותו ומצדיק את המחיר שלו.

בין אאוטבק לפורסטר הייתי בוחר בפורסטר.

קשקאי או אאוטלנדר יהיו פתרון מצויין.

לא פוסל בכלל דאסטר. אגב, אם כבר ידני - מה עם קקטוס?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא מוצא בהונדה שום דבר שמייחד אותו ומצדיק את המחיר שלו.

בין אאוטבק לפורסטר הייתי בוחר בפורסטר.

קשקאי או אאוטלנדר יהיו פתרון מצויין.

לא פוסל בכלל דאסטר. אגב, אם כבר ידני - מה עם קקטוס?

למרות שזכה ברכב השנה הקקטוס קטן מדי לטעמי למשפחה של 5 נפשות. 3 ילדים מאחורה די סיוט.

מה גם שלא רוצה לקנות רכב חדש מהחברה. (לא אוהב לספוג את הירידת ערך המיידית של הרכישה)

למה מעדיף פורסטר על אאוטבק? האאוטבק לא יותר מפנק/ חזק?

איך הביצועים של הקשקאי 1.6 ידנית ביחס לאאוטלנדר ולסובארו?

פורסם

מבחן ההשוואה הזה יעזור לך בהבדלים בין אאוטלנדר (הדגם הקודם) לקשקאי.

"נוצרת תחושה שהקשקאי איטי יחסית אבל במבחני התאוצה הוא היה זריז מהמיצובישי, ואיטי אך בשערה מהפורסטר. זה נכון בזינוקים מעמידה אבל בנהיגה שגרתית, מורגש חסרונו של מומנט המנוע המגיע לשיאו רק ב-4800 סל"ד, גבוה מאוד. צליל המנוע נוכח בתא הנוסעים ובתחנת הדלק היה הקשקאי הצמא ביותר מבין הארבעה"

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...