Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ועוד שני חברים מחפשים דירת שותפים בתל אביב -

4 חדרים

תקציב - 7,000-9500 לחודש.

2 חניות - חובה.

נגישות ליציאה מת"א לכיוון ירושלים, שכן אני עובד באזור בית שמש.

בונוס - דירה עם ערך מוסף כלשהו (חד"כ, בריכה)

הבנתי שלדרישות שלנו דירות במגדלים למינהם יכולות להתאים.

אני פונה אליכם לאחר שכבר נכנסתי לאתרים כגון יד 2 ונתקלתי בשני בעיות -

1)מכיוון שאני לא מתל אביב במקור אני לא יודע באיזה אזור להתמקד, השאיפה כמו שרשמתי למעלה היא להיות באזור שיאפשר יציאה קלה מת"א תוך כדי קירבה למרכז העניינים\ים\פאבים\מסעדות - איפה האמצע?

חשבנו על אזור עזריאלי ודרומה.

2) כמעט ולא מצליח למצוא דירות בלי תיווך ואם כן אז רק בתנאים הזויים כמו התחייבות ברכישת ריהוט הבית ב30,000 שקל (?WTF) או 4 תשלומים בשנה , האם באמת במחירים האלה חייב מתווך? ומה השכר הנהוג למתווך?

תודה :)

פורסם

איזור בבלי

בתל אביב רוב העיסקאות דרך תיווך אבל לא רק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

2 חניות זאת הבעיה העיקרית.

חניה אחת יש ברוב הבתים היותר ישנים באזור בבלי.

בשביל 2 חניות צריך בנינים יותר חדשים, לרוב תקבל גם מרפסת ומחסן (לא בטוח שאתה צריך) אבל זה מעלה את המחיר.

התקציב בסדר עבור שיכון ל', בבלי, אפקה (קרבה לצאת לאיילון) וגם עבור דרום תל אביב.

מגדלים במרכז תל אביב יקרים הרבה יותר ואל תשכח את עלויות האחזקה החודשיות במגדלים 1500 ש"ח לחודש וצפונה.

פורסם

אם אתם רוצים דירה במרכז 2 חניות זו בעיה. וגם אם כן, 7K זה מחיר של דירת 3 חדרים ולא 4 לדעתי. אז אולי תתמקדו לכיוון ה-8/9.

בית קרקע נחמד עם גינה ו-2 חניות עולה סכום דומה אבל מכיל פחות חדרים.

כל זה מתייחס לדירות שאינן פח אשפה/מלונה ונמצאות במרכז ת"א.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה לכם,

אזור בבלי בהחלט נראה מעניין, אבל זה אומר שאצטרך לעבור את כל איילון, האם לא שמה כל הבלגאן?

ומהו שכר טרחה סביר לתיווך?

פורסם

תמהיל הדרישות קצת מקשה.

יש מקומות כמו צפון תל אביב (הכוונה מעבר לירקון) שם אין בעיית חניה, ובכל זאת אם תרצה 2 חניות זה אפשרי. הבעיה היא היציאה לירושלים. אם אתה יוצא לא מאוחר אז זה סביר יחסית.

יותר דרומה, בשביל 2 חניות בטאבו תצטרך דירה במגדל או משהו בסגנון. גם אם תמצאו דירה שהשכירות עומדת בתקציב עדיין צריך להביא בחשבון דמי ניהול גבוהים. אופציה אחרת היא למצוא דירה עם חניה שקרובה מאוד לחניון שניתן לעשות בו מנוי תמורת סכום חודשי ולשקלל זאת ביניכם.

הקטע עם הריהוט זה קטע מסריח שקורה לפעמים. שוכרים שלא יקשרו אותך עם בעל הבית עד שתתחייב לקנות. 30 אלף נשמע די הזוי בלי קשר.

פורסם

רמת אביב, רמת אביב ג' והאיזור.

עובדים איתי בעבודה כמה חבר'ה שעשו עלייה מדרום אמריקה. שוכרים ארבעתם דירה ענקית צמוד לקניון רמת אביב ב 8500 ש"ח

ידידה אחרת שכרה ברמת אביב ג' עם עוד שתי בנות דירה ב כ7500 ש"ח כולל חדר כושר ובריכה.

פורסם

אני אתן לך רעיון אחר, יש תנופת בנייה מאד גדולה עכשיו דווקא באזור דרום מזרח תל אביב, באזור של פלורנטין - מתחם נגה ביפו.

אתה יכול למוצא הרבה דירות חדשות לגמרי.

יציאה לכיוון יאושליים תיהיה יחסית קלה, דוך מלאגרדיה או קיבוץ גלויות (אני אומר את זה בתור מישהו שנסע כל בוקר ליאושלים)

האזור עצמו מאד פעיל , קרוב למרכזי בילוי, לים וכו'.

ועדיין לא צפוף כמו מרכז תל אביב.

תחפש לדוגמא את פרוייקט רבעיית פלורנטין.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם אתה עובד באיזור בית שמש, בכל מקרה ההגעה לשם היא סיוט, דרך כביש 38 הארור. פקוק 24/6.

ולמרות שציינת מס' פעמים שאתם לא גמישים בעניין של יציאה מתל אביב, אני לא יכול להתאפק מלכתוב שבתקציב שלך אתה שוכר אגף שלם בעיריית בית שמש :lol:

אני אישית הייתי שוכר באיזור העבודה [4000 ש"ח יתנו לך מה שתרצה בבית שמש] ומקפיץ את רמת החיים שלי ביתרת הכסף, או יותר טוב חוסך כדי לקנות דירה בתל אביב :roll:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה לכולם בהחלט נתתם לי כיוון, אני חושב שאין מנוס מתיווך בעיקר אם מכוונים לדירות במחירים הנ"ל.

אני כרגע גר 10 דק' נסיעה מהעבודה, אבל בתור רווק לגור באזור הזה שאין בו כלום ושום דבר ותוסיף לזה את העובדה שכל החברים שלך כבר ממזמן גרים במרכז, מתכון בטוח לאובדן שפיות (טוב קצת נסחפתי).

בקיצור חייב לעצמי לפחות שנה עם קצת חיים יותר תוססים גם אם זה בא על חשבון שעתיים נוספות בדרכים.

ובלי קשר מכיוון שאנחנו שלושה שלכולם יש צורך ורצון לגור רק בת"א אופציה אחרת לא באה בחשבון.

פורסם

אני רק יזרוק פה את השנקל שלי,

הייתי במצב דומה לשלך,

עברתי לתל אביב ועבדתי ביאושליים.

מכרתי את הרכב ולקחתי ליסינג,

החזקתי ככה כמעט שנה, עד שהבנתי שהבריאות שלי חשובה לי יותר מהעבודה שאהבתי.

עזבתי שם ומצאתי עבודה במרכז.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
תודה לכולם בהחלט נתתם לי כיוון, אני חושב שאין מנוס מתיווך בעיקר אם מכוונים לדירות במחירים הנ"ל.

אני כרגע גר 10 דק' נסיעה מהעבודה, אבל בתור רווק לגור באזור הזה שאין בו כלום ושום דבר ותוסיף לזה את העובדה שכל החברים שלך כבר ממזמן גרים במרכז, מתכון בטוח לאובדן שפיות (טוב קצת נסחפתי).

בקיצור חייב לעצמי לפחות שנה עם קצת חיים יותר תוססים גם אם זה בא על חשבון שעתיים נוספות בדרכים.

ובלי קשר מכיוון שאנחנו שלושה שלכולם יש צורך ורצון לגור רק בת"א אופציה אחרת לא באה בחשבון.

אתה עושה טעות רצינית, כמעט ועשיתי טעות דומה ועברתי לגור עם חברה בהוד השרון כשאני עובד בראשון לציון, שעה נסיעה כל יום לכל צד, כשאני גר עכשיו 3 דק' מהעבודה (או 4 ק"מ תבחר).

בשביל לגור במקום שנקרא תל אביב, אישית לא אוהב את העיר אבל אם אתה אוהב אז ממליץ לך להתחיל לעבוד קרוב ובאיזור, אחרת אתה תסבול.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...