Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F1 כבר אין פורום עבורינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאני אחד מני רבים(טוב,לא ככ רבים) שחובבים את הספורט הנצפה ביותר באירופה.

מה שמוביל לשאלה הבאה, אין פורום פעיל? אולי לא בקראספורום, אולי במקום אחר - קיים? (בעברית דההה:wink:)

פורסם

אולי אפשר להפוך את השרשור הזה לשרשור הרשמי של העונה הנוכחית?

יש פה מישהו שמקפיד לצפות במירוצים?

ירון, הפורום הישראלי הוקם ותוחזק בהתנדבות בידי בחור נחמד בשם אסף אי- שם בשנת 99' ושרד עד עונת 2014.

האתר והפורום עדיין קיימים, אבל עיקר הפעילות היא בעמוד הפייסבוק שלו.

אני גאה לומר שאני אחד מחבריו הראשונים ואמנם לא היינו רבים (אחת ה-בעיות בפורום, לאורך קיומו) אבל בהחלט איכותיים- יש שם הבנה ואהבה לספורט הזה שקשה למצוא בשממה המוטורית שלנו.

לעתים, בלהט הדיון, חלק מהשרשורים גלשו לפסים מכוערים ואלימים, מה שלא עזר לקהילה הקטנה גם- ככה.

לאורך השנים היינו- ועדיין- פגשים וצופים יחדיו במירוצי הערב, בשידור חי (2-3 מירוצים בעונה) בפאב גדול במרכז (חדר פרטי). היו פעמים רבות שהחדר התקשה להכיל את כולם (חבר- מביא- חבר- מביא- בת- זוג).

לפני מספר שנים אפילו הייתה מסורת של מפגש צהריים, בביתו של אחד החברים (בעל צלחת לווין, שידור באנגלית).

עם חברי\ ות (כן- כן, היו גם בנות...אההם...יפות) הפורום הזה טסתי לראשונה לחו"ל (גרנד- פרי איטליה, מונזה 2006; פאק, אוטוטו 10 שנים!).

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לצערי השנה נפל דבר, תרתי משמע... שלב הדירוג נפל על הפנים!

מילא שינויים בצמיגים, מילא שינוי "חשוב" במנוע שמפיק רעש שונה (?!?)

הקטע של להעיף כל 90 שניות נהג אחר טוב אולי לשלבי Q1 ו-Q2, בטח לא טוב ל-Q3 - כפי שראינו (מסלול ריק) במירוץ הראשון העונה.

אני מקפיד לראות כל מירוץ, אפילו אם זה אומר להקליט ולצפות אח"כ (ואוי למי שמגלה לי מה נגמר שם...)

נקווה לטוב, הסופ"ש משכנינו לאזור.

• תוכן חדש...