Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ואחלה סופ''ש.

קודם כל, שואל בשביל חבר - הוא רוצה לרכוש רכב חדש מהחברה, לשים בין 65-50 אלף שקל מקדמה ולשלם עד 2,500 בחודש עליו, השאיפה היא לג'יפון יוקרה כלשהו (מרצדס) והוא מבין שבסכומים האלה אפשר אולי להביא רכבים קצת יותר טובים, הוא מוכן לשלם על הסמל, השאלה איזה דגמים יש בתקציב, של איזה יצרנים, הוא שם דגש על אבזור וצריכת דלק, אם יש הצעות שהם לא ג'יפונים הוא גם ישמח לקבל, אבל עדיפות להאצ'בק.

בקיצור העדפות :

- יוקרה

- אבזור וצריכת דלק

- גי'פון / האצ'בק.

השאלה השניה היא, אני רוצה להחליף את השברולט טראקס שלי, כרגע מתלבט בין מאזדה CX5 ליונדאי טוסון, בטווח מחירים האלה והסגמנט הזה, המלצות ? חוות דעת ?

תודה רבה.

פורסם

השאלות שלך מאוד לא ברורות.

לגבי החבר - צריך להדיר את התקציב הכולל, וגם את יכולתו להחזיק את הרכב. קצת תמוה שמצד אחד הוא מחפש רכב יוקרה כבד ומצד שני רגיש לצריכת הדלק. משהו לא מסתדר לי. גשו למשבצת הראשונה, הגדירו מחדש יכולת וצרכים ואז שובו לפורום.

לגביך - ציין תקציב, צרכים, יכולת החזר הלואות ועלויות החזקת הרכב.

כאשר הפורום יקרא את הנתונים תתחיל לקבל עצות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Navy Commander כפי שהעירו מעלי שאלותיך אינן ברורות דיין.

איננו גובים כסף על פתיחת שרשורים - אנא פצךל כל שאלה לשרשור נפרד וציין תקציב משוער גם אם הקניה באשראי.

תודה - ופורים שמח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...