Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מצטרף אלי מחר בבוקר לנסיעה לעבודה?

לא נראה לי אני צריך לעזור למנכלית עם התחפושות ואצא מאוחר.

כדאי לך אתה תרצה לנהוג?

מה הבאת?

פוקוס סטיישן חדשה עם 150 סוסים.

אהההה הבנתי, שיחה קצרה עם המנכלית, ואני בבוקר נוהג על הפוקוס.

וזה היה בוקר מהיר אפילו מאוד, לא נכנס למספרים אבל הרכב הפוקוס מטוס ביחס לכמעט כלל צי הליסינגים,

ממה שאני נסעתי לאחרונה ולא מעט - פלואנס ט"ד, קורולה החדשה, פוקוס הישנה, רומסטאר TSI, יונדאי I35 ויש עוד לא מעט,

הפוקוס פשוט מאיץ כמעט בכל מהירות (גם שוללות רשיון ובעלות כותרות בעיתון), וכמאמר בעלי הבתים יושב טוב על הכביש (לא יצא לי לבקר בנס הרים הבוקר), שקט באופן יחסי - מעט רעשי רוח במהירויות לא חוקיות ונוח מאוד.

המחיר בנסיעה כזו - הרכב שותה דלק בכמות...

מושב נהג טוב אבל צר ביחס לפלואנס,

מבנה לוח השונים יוצר לגבוהים שבינינו מעט בעיה לרגל שמאל (שוב אני 1.99):

20160322_073021.jpg

הרכב מאובזר מאוד כבר בגירסת הליסינג עם מולטמדיה והתממשקות מהירה לאנדרואיד ואפל, בקרת אקלים מפוצלת, ושאר מיני ירקות.

הכל אינטאיטבי מאוד (הרבה יותר מהרנו המזעזעת) וכמות הכפתורים בדש ירדה ביחס לדגם הקודם.

איכות החומרים טובה.

והרכב נראה באופן יחסי

20160322_073602.jpg

אני אמור להחליף רכב עוד חודשיים וחצי ולמרות שהייתי משוכנע שקח פלואנס דיזל חדשה (איזה כיף 1100 ק"מ למיכל) פתאום יש לי הרהורי כפירה.

פורסם

בכל המנועים הגודשים, בלי יוצא מהכלל, אם יש לך רגל כבדה, תשכח מצריכות דלק שפויות.

זה הרי עקרון הפעולה של הטורבו.

אם אתה מנצל את מנוע 1200 טורבו בכדי לנסוע "כמו" שהיית נוסע ב 1600 אטמוספרי, אז ה 1200 יהיה חסכוני יותר, אבל מי שאוהב לנצל את יכולות הליסינגטומטית-טורבו החדשה שלו (שזה בסדר גמור) יראה דרך קבע צריכות דלק חד סיפרתיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גמעתי 50K עם האוקטביה החדשה ובינתיים אין בעיות אמינות מלבד מוט הילוכים מתקלף וטסות שלא תפוסות מספיק חזק.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני נוהג ב 1.4 TSI בנהיגה רגילה, לפעמים לוחץ ולפעמים מתון, ומקבל צריכה מעורבת (50% 50%) של כ 14.5 קמ לליטר באופן קונסיסטנטי.

פורסם

זאת אומרת שמי ש"נהנה" מהמנוע טורבו (הבאמת מעולה של הרכב הזה) משלם מחיר כבד מאוד בתחנת דלק הקרובה.

מי שלא "נהנה" היה מסתדר גם עם המנוע הקודם, ללא הגיר הרובוטי כמובן.

פורסם

מי שנהנה מכל מנוע משלם מחיר בתחנת דלק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אליבא ד'שרשור 50/50 ב TSI עם לחיצות נותן 14.5. מצויין!

הדגשתי לחיצות משי פעם, אבל גם משלב הרבה נסיעה רגועה ובמהלך השבוע בוקר וערב בפקקים המתישים של איילון למרכז תל אביב. אני מאוד מופתע לטובה מצריחת הדלק של הרכב.

פורסם
מי שנהנה מכל מנוע משלם מחיר בתחנת דלק.

כן, אבל במנוע גודש ההבדלים גדולים יותר גם בגלל החסכוניות במצב "סבתא" וגם בגלל הזללנות במצב אטרף.

מחזק לגבי צריכת הדלק של 1.4TSI. אצלי באוקטביה נתון זהה לאורך 25K ק"מ.

אין פה מה לחזק או מה לחזק, פשוט הלחיצות שלכם קלות מידי וקצרות מידי :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1.4TSI בראפיד בעיקר נסיעות בתוך העיר, צריכה ממוצעת של 12-13 קמ"ל

דרך אגב לחבר יש את הפוקוס אקובוסט סדאן ונסעתי עליה כמה מאות קילומטרים, איכות החומרים ירדה מהדור הקודם, היא פחות מאובזרת בגרסאת הבסיס, אז אולי יש לה ג'אנטים ומסך אבל החומרים בדלתות מקדימה הפכו לפלסטיק חלול וזול ואין תאורה בתא כפפות או מראה מונוכרומטית (זה קל להשוות כי לאותו חבר הייתה את הפוקוס הקודמת)

• תוכן חדש...