Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאב צודק אם אני עם שלט ואתה עם מקלדת אתה תהיה יותר טוב אבל בקונסולות כולם עם שלט. אחרי שהתרגלתי לשחק מהריקליינר/מיטה/פוף על טלוויזיה במקום לשבת מול מסך יהיה לי קשה לחזור

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי שלט PS4 למחשב, רציתי להתרווח קצת ולשחק משחקי רייסינג או FPS, ופשוט לא מצאתי את זה נוח בPC כמו מקלדת ועכבר, כנראה מה שנותר לי עכשיו זה לקנות את הקונסולה :)

פורסם

אז מתרגלים. כשאתה מחבר של XB התפריטים וכל המשחק משתנה בהתאם לשלט כאילו אתה משחק בקונסולה ואי אפשר להתחרות עם זה

פורסם

כן, צריך מתאם Bluetooth ולהוריד דרייברים של מיקרוסופט, יש תמיכה מלאה בעניין הזה

פורסם

יש תוכנה ששמה DS TOOL (Dual Shock( אם אני עדיין זוכר את שמה נכון, שמאפשרת לדמות כל שלט כמעט לשלט של XBOX במחשב. מומלץ למי שיש לו שלט של סוני ורוצה לשחק איתו גם במחשב בנוחות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

חברים אם כבר התחלנו לדבר פה על שלטים של XBOX לPC - מישהו יכול לתת קישור לקניה זולה וטובה של שלט וכל הציוד הנלווה שצריך על מנת לחבר אחד כזה למחשב?

פורסם (נערך)
יש תוכנה ששמה DS TOOL (Dual Shock( אם אני עדיין זוכר את שמה נכון, שמאפשרת לדמות כל שלט כמעט לשלט של XBOX במחשב. מומלץ למי שיש לו שלט של סוני ורוצה לשחק איתו גם במחשב בנוחות.

אבל עדיין המחשב שלך חושב שמחובר לך שלט של אקסבוקס אז הוא יכתוב לך ללחוץ XYAB בזמן שיש לך XOמשולשריבוע ויהיה לך כפתור ענק באמצע שלא עובד... פיתרון חצי אפוי

עריכה אחרונה על ידי yotams4

פורסם
חברים אם כבר התחלנו לדבר פה על שלטים של XBOX לPC - מישהו יכול לתת קישור לקניה זולה וטובה של שלט וכל הציוד הנלווה שצריך על מנת לחבר אחד כזה למחשב?

שלט של אקס360 או אקס1 תלוי כמה אתה רוצה להשקיע... ומתאם BLUETOOTH למחשב

פורסם
מישהו פה משחק בDEVISION?

זכיתי בו בתחרות ואני חושב להחליף אותו.

אשמח לקנות ממך או להחליף,

במלאי: Assasins creed syndicate

fifa 16

כרגע זה הכל :( אבל אשמח לקנות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ליאב צודק אם אני עם שלט ואתה עם מקלדת אתה תהיה יותר טוב אבל בקונסולות כולם עם שלט. אחרי שהתרגלתי לשחק מהריקליינר/מיטה/פוף על טלוויזיה במקום לשבת מול מסך יהיה לי קשה לחזור

בשביל זה קניתי אחלה של מקלדת ועכבר מצויין אלחוטיים מחוברים למסך 40 בערך 1.5 - 2 מטר מהמיטה / ספה :p

הסיבה היחידה שאני רוצה קונסולה זה בשביל the last of us / gears of war / god of war

אלו שלושת המשחקים שכנראה רק בגללם אקנה קונסולה, או שאנסה איזה אמולטור למחשב ואקווה לטוב.

SRONIS - אתה צודק אבל איפשהו התחברתי לדמות הזו של מקס, אולי מהמשחקים הקודמים בייחוד בשלבים בניו יורק בקטעי העבר שלו, 1 ו- 2 היו כל כך טובים. אגב לא היה לי מושג שהרובים הזהובים נותנים 10% אקסטרה.

הכי תענוג זה חברה שמשחקת איתך או יושבת ומתעניינת, רוב הנשים שאני הכרתי היו חושבות שזה ילדותי, אבל לאחר מכן הולכות ורואות האח הגדול או הקרדשיאנס, לך תבין.

Opel Adam S 2017

פורסם

יכול להיות ש-1 ו-2 היו טובים יותר, אבל 3 בטח לא מהווה תמריץ בשבילי לנסות אותם. סיימתי אותו עכשיו - היה מאכזב כמו כל המשחק. מזל שהיה קצר.

מתלבט עכשיו אם להתחיל the witcher 3 או אססינס קריד 4 או דווקא ביושוק (1,2 או 3).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...