Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שיחקתי במקס פיין 3, כן ב1 ו2.

לשים אותו באותה קטגוריה.... וואלה, אלא אם 3 הוא שונה בסדרי גודל מטורפים מהקודמים, אז זה נשמע לי הזוי.

כאמור the last of us השאיר עלי חותם כמו של סדרת טלויזיה סופר איכותית, אני לא יכול לחשוב על single player אחר שעשה משהו אפילו קרוב לכך.

המשחק הזה מאוד עמוק (מבחינה עלילתית), עם אשכרה 'תובנה' כשמגיעים לסוף (קצת כמו הסצינה ההיא בסוף עונה 5 של הסמויה).

בלי קשר לנ"ל, המשחקיות שלו אדירה, והגרפיקה מהממת.

למי שמכיר - זה כמו uncharted, אבל עם עומק עלילתי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תשמע, זה עדיין עדיף על מה שהולך עם סדרות שנתיות כמו call of doodie... :\

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מקס פיין... החזרתם אותי לבחינות הלשכה בשנת 2001.

לגבי mass effect, סיימתי את שני הראשונים. להשקיע בשלישי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא דובר על השנה, אני לא מספיק לעקוב. מישהו שיחק the division?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
לחלוטין.

תראה את פריימל איזו בדיחה. "משחק חדש" סקין ל4 ולא יותר

[ATTACH]454324[/ATTACH]

אני מוכרח לשאול אותך, שיחקת במשחק הזה והגעת למסכנה שזה בדיחה?

אז מה שזה אותה מפה עם סקין אחר. ב4 אין את כל המערות, כשאתה משחק אתה ממש לא מרגיש שזה אותה מפה וזה ממש לא אותה מפה בגלל כל הפירוט (אפילו בתמונה שהבאת חוץ מתואי שטח רואים שזה ממש אבל ממש לא אותה מפה - למשל כל ההרים והשטח הקר בצפון). כל המשחקים מסדרה הזאת עם אותו קונספט של לכבוש מחנות אוייב, לעשות משימות צד של שחרור שבויים, לתפוס את השליח או המפקד ולהתמודד עם כמה רודנים ולצוד חיות כדי להפשיט עורות ולהכין מהם כל מיני דברים.

בפריימל לפחות יש חידוש לאומת כל המשחקים הקודמים של הסדרה: פה זה בתקופת האבן, יש לך COMPANIONS מגניבים בטירוף בצורת חיות שונות: זאבים, דובים, פנתרים, טיגריסים וכד' (זה תענוג לראות אותם צדים - ממש השקיעו באנימציה). יש לך גם ינשוף שמגלה את מיקומי האויבים במחנות, הינשוף יכול להוריד אויבים, לזרוק "פצצות" (שקיות עם דבורים) ועוד.

במשחק הזה אתה יכול לקחת שליטה על חיות כדי שיהפכו לCOMPANIONS, כולל חיות מיוחדות חזקות במיוחד שמאוד קשה לתפוס אותם.

אני אהבתי את 4 ואני מאוד אוהב את פריימל, המחשק ממש מגניב עם משימות יפות. זה דבר אדיר שבמקום הנשקים הרגילים יש לך חץ וקשת, קידון, וכד'. הSTEALTH המושקע עדיין קיים כמו בקודמים (אפשר להוריד אויבים וצריך להסתיר גופות).

המשחקיות מעולה למי שחובב את הז'אנר ופה צריך להפעיל את הראש הרבה יותר ממשחקים הקודמים כי אין לך יותר נשקים שוברי שויון בצורת רובה .50 עם משתיק שמוריד כל אויב ביריה אחת. עם חץ וקשת וקידון צריך להתחשב גם בבליסטיקה כאשר יורים למרחקים (כמה שאני זוכר רק במשחק DELTA FORCE היה בליסטיקה עם נשקים יורים).

במשחק יש איזורים קרים, צריך להכין ליבוש חם, אחרת מתקררים ומתים מהר מאוד. צריך לעצור על ידי מדורות ולהחמם כדי לא לקפוא למוות (זה כמו מנגנון של מסיכות אוויר ב4, אבל הרעיון שונה לחלוטין מבחינת המשחקיות).

לא רואה בעיה של שימוש חוזר בקונפט מוצלח. להגיד שזה בדיחה זה כמו להגיד שברכבים החדשים יש 4 גלגלים: "מה, שוב 4 גלגלים?"

אני ממליץ מאוד לשחק את המשחק. יש מעט מאוד משחקים שאני אוהב, את המשחק הזה אני אוהב מאוד. אני אוהב בעיקר משחקים שהם עולם פתוח וממש לא אוהב משחקים עם משימות מוגדרות מראש בשקח מגודר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא שיחקתי במקס פיין 3, כן ב1 ו2.

לשים אותו באותה קטגוריה.... וואלה, אלא אם 3 הוא שונה בסדרי גודל מטורפים מהקודמים, אז זה נשמע לי הזוי.

לא רק שהוא באותה קטגוריה אלא לדעתי גם עובר אותה, המשחק הזה זכה לשבחים והוא מדהים, אני זוכר את הראשון איך המרירות נשארה לי מהעלילה ואת כל קטעי הקומיקס ברקע..אחח נוסטלגיה, אפילו אמא שלי היתה יושבת לידי ומקשיבה לטקסט.

אני באתי במחשבה שהשלישי יאכזב, שמחתי לדעת שלהיפך (כבר שיחקתי בו פעמיים ועכשיו בפעם השלישית).

לגבי mass effect, סיימתי את שני הראשונים. להשקיע בשלישי?

בוודאי, הפסד לא לעשות זאת, אתה יכול למצוא בגרושים ב G2A או בהורדה פשוטה בקיקאס.

Opel Adam S 2017

פורסם
לא רק שהוא באותה קטגוריה אלא לדעתי גם עובר אותה, המשחק הזה זכה לשבחים והוא מדהים, אני זוכר את הראשון איך המרירות נשארה לי מהעלילה ואת כל קטעי הקומיקס ברקע..אחח נוסטלגיה, אפילו אמא שלי היתה יושבת לידי ומקשיבה לטקסט.

אני באתי במחשבה שהשלישי יאכזב, שמחתי לדעת שלהיפך (כבר שיחקתי בו פעמיים ועכשיו בפעם השלישית).

רק בשביל לוודא שאנחנו מדברים על אותו נושא: אתה טוען שמקס פיין יותר טוב מthe last of us, כן?

כנראה עניין של טעם. לי הוא הרגיש צ'יזי ולעוס.

אגב: אני מדבר אך ורק מבחינה עלילתית, משחק (acting), דמויות וכו'. מבחינת משחקיות אני לגמרי יכול להבין איך אפשר להעדיף אותו, הרבה יותר action-oriented

• תוכן חדש...