Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל זה קניתי אחלה של מקלדת ועכבר מצויין אלחוטיים מחוברים למסך 40 בערך 1.5 - 2 מטר מהמיטה / ספה :p

הסיבה היחידה שאני רוצה קונסולה זה בשביל the last of us / gears of war / god of war

אלו שלושת המשחקים שכנראה רק בגללם אקנה קונסולה, או שאנסה איזה אמולטור למחשב ואקווה לטוב.

SRONIS - אתה צודק אבל איפשהו התחברתי לדמות הזו של מקס, אולי מהמשחקים הקודמים בייחוד בשלבים בניו יורק בקטעי העבר שלו, 1 ו- 2 היו כל כך טובים. אגב לא היה לי מושג שהרובים הזהובים נותנים 10% אקסטרה.

הכי תענוג זה חברה שמשחקת איתך או יושבת ומתעניינת, רוב הנשים שאני הכרתי היו חושבות שזה ילדותי, אבל לאחר מכן הולכות ורואות האח הגדול או הקרדשיאנס, לך תבין.

WTF? תסביר לי איך אתה משחק עם מקלדת ועכבר בלי להיות על שולחן

רוני - וויצ'ר אם אין לך חיי חברה, ביושוק מעולים כולם רק אל תראה ספוילרים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כן חיסרון אבל לצערי המסך טלויזיה היא LG נחמדה בגודל 40' וגודל הנקודה משמעותי כשיושבים קרוב, אם זה היה צג מחשב בגודל הנ"ל הייתי שמח לגמרי (מינוס 10K בחשבון במקרה הטוב).

מסתדרים על הספה, היא נוחה מספיק בשביל לראות סדרות וגם בשביל לשחק :)

ביושוק, כל כך בא לי להתקין את המשחקים הנ"ל שוב, יצירת אומנות.

Opel Adam S 2017

פורסם

המסך הבא שאני אקנה יהיה צג מחשב בגודל 30+ לפחות, אחרי שראיתי מה ההבדלים אל מול טלויזיה "איכותית" אין מתחרים, אבל המחיר הוא הבעיה..

Opel Adam S 2017

פורסם

אם הרזולוציה אותה רזולוציה למה יש הבדל בין מסך מחשב למסך טלוויזיה? אני חושב שאין

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אתה ממש לא רוצה שאני אתחיל נכון......

המחיר יותר נמוך ממה שאתה חושב .

ראיתי מה עשית בשרשור המכירות הידוע ואני מפחד שתגרום לי לקנות מסך כזה עכשיו.

Opel Adam S 2017

פורסם

טוב נו אני לא אדרדר אותך להוצאות, רק שתדע שיש יופי של מסכים ויש המון מבצעים.

אגב איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

אני שונא אותך = אפשר לינק לדברים מעניינים? :p

כרגע מדובר בלפטופ שמחובר כל הזמן לטלויזיה, m750SLI בלנובו y510p.

כלומר 1080P בשידור וכנראה שישאר כך גם בשולחני שיבוא עלינו לשלום

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לא הבנתי אתה רוצה לחבר נייד למסך "החדש" . שכח מ 4K .

40אינצ' אמרת?

הטורף קורא לך.....

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

לא רוצה 4K זה אוברקיל מטורף בשבילי, 1080 עם פילטרים זה מספיק (כיוונתי תחילה לדל 2312), אני מרכיב מחשב גם כן עם מערך SLI שיהיה שולחני אבל לא מחפש את כל האולטרה שיט, זה יצריך ממני לקנות חומרה יקרה יותר ובזה אני חושק פחות..

אגב מסך שהוא 4K לא תומך ב 1080? כלומר לכסות את 2 הכיוונים?

נ.ב ואני קניתי בזמנו 2 שלטים של XBOX 360 אלחוטיים למחשב ב 400 ש"ח ב KSP, לא יצא לי לראות את זה אצלם בזמן האחרון.

נ.ב 2 מישהו שיחק ב VAN HELSING? שווה התקנה? יש לי את 2 המשחקים ל PC

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...