Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כבר שלחתי ל לו (המנחה) בקשה שיסקר יותר מסכי מחשב ,אגב אני התלהבתי יותר מהמחשב ולא מהמסכים די בינוניים OLED.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מערך של שלושה מסכים בגודל כזה הוא מדהים, אבל צריך המון כוח להריץ 12K, במיוחד במשחק כזה תובעני.

אני מעדיף מסך אחד גדול (29-30) עם רזולוציה של 1440P.

פורסם (נערך)

אתה ראיתי איזה מערך של כרטסי מסך הוא זרק פנימיה?Triple GFX עם 36 GB של ראם רק ל GTXים.

אגב הערכה שלי עם 3 המסכים המחשב עולה כ 80 שח .

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

בסופו של יום לא משנה כמה כרטיסים יש בSLI כמות הGB RAM שהם עובדים איתו הוא של כרטיס אחד, בSLI לא מכפילים RAM ז"א אם יש לך שלוש טיטנים של 12GB כ"א (לדוגמא) אז אתה עובד על 12GB זיכרון ולא 36.

אין לי ספק שהם מסוגלים להריץ את המשחק הנ"ל בULTRA 12K, אבל עדיין למשתמש עם הכיס הממוצע (7-8K לגיימינג PC) אני חושב שמסך גדול 1440P זה פצצה.

פורסם

יש מבצע בVGP על

black ops 3

just cause 3

משחק עם משלוח 167 שקל!!

הזמתי את JUST CAUSE.

https://www.videogamesplus.ca/ps4-c-646.html

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין שהרוב פה מדברים על סינגל פלייר, בדרך כלל משחקים כאלו קצת משעממים אותי.

פעם הייתי משחק די הרבה BF4 (אבל רק במוד הארדקור כי הרגיל די מעפן), עכשיו אני יותר בCSGO.

DYING LIGHT הוא משחק די טוב, מספיק קשה כדי אשכרה לשחק ולא סתם לעבור את המשחק בשיוט על טייס אוטומטי.

הבעיה שהוא רץ ממש גרוע על המחשב, לא עשו לו אופטימיזציה למחשב, לפחות לא בתקופה שהורדתי אותו.

יש פה אנשים ששיחקו BANISHED או RIMWORLD? אני מת על משחקים כאלו.

BANISHED שיעמם אותי אחרי שהגעתי לשלב ש"יש לי הכל", חסר פה משהו, אולי בניית צבא.

They are trying to ban me...

פורסם

יש מאיפה לרכוש עותק פיזי של BF4 או שהדרך היחידה היא להוריד 40 ג'יגה (אני עם איטרנט 15 מגה בלבד וזה יקח יומיים) ?

בטח את הפרימיום אאלץ להוריד אבל לפחות את המשחק הבסיסי להתקין דרך דיסק יותר מהיר

פורסם

DYING LIGHT הוא משחק די טוב, מספיק קשה כדי אשכרה לשחק ולא סתם לעבור את המשחק בשיוט על טייס אוטומטי.

הבעיה שהוא רץ ממש גרוע על המחשב, לא עשו לו אופטימיזציה למחשב, לפחות לא בתקופה שהורדתי אותו.

איזה מחשב יש לך? אצלי דווקא רץ מעולה 1080P עם רוב הדברים על HIGH וזה על לפטופ עם sli750m, הם לא כאלה חזקים.

אגב, יש את ה DLC של dying light שהוא בעצם משחק בפני עצמו stand alone ממה שהבנתי, איך הוא? מישהו שיחק?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...