Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניית רכב, וכפי שניתן להבין מהכותרת יש 2 אופציות ביניהן אני מתלבט.

הראשונה - מאזדה 3, 2008, 187,000 ק"מ, מלי סינג, 23,000 ש"ח.

השנייה - טויוטה קורולה סאן 2005, 220,000 ק"מ, יד 2, פרטית וללא עבר של השכרה\ליסינג, 18,000 ש"ח.

שתיהן 1.6 אוטומטיות וללא עבר של תאונות.

לגבי הדרישות והצרכים:

1. חשוב לי שהרכב יהיה אמין כמה שיותר.

2.צריכת דלק טובה באופן יחסי.

3.משמש בעיקר לנסיעות קצרות יחסית בתוך העיר, ופעמיים בחודש נסיעות הלוך חזור מבאר שבע לאיזור ראשון לציון.

למיטב הבנתי (ידע ממוצע לגמרי) הצריכה של הקורולה טובה יותר, אני מתלבט אם המחיר של הקורולה טוב ביחס לנתונים, והאם המאזדה לא משתלמת יותר מבחינת נתונים למרות צריכת דלק פחות טובה.

אשמח לשמוע כל הערה או עצה.

תודה ושבת שלום.

פורסם
אתה נוהג לבד ברכב או עם נוסעים(קריטי לך רכב משפחתי?),

אוטומט או ידני?

חלק מהזמן לבד, חלק עם נוסעים, אבל לא אוטו מלא.. אני יכול להסתדר גם עם רכבים קטנים יותר, אבל אני מעוניין להישאר באיזור של ה-20k.

מעדיף אוטומט באופן כללי, אם תגיע מציאה בידני, אני לא פוסל.

פורסם

במחירים האלה ובקילומטרז הזה רכב עם גיר אוטומט מתקרב לתיקונים יקרים של שיפוץ גיר ולכן אם זה אפשרי מומלץ לוותר על הגיר האוטומט.

אם סופר מיני מתאימה לך הייתי מוותר על רכב משפחתי גדול מכיוון שהוא יצרוך יותר דלק(2 המכוניות יעשו בסביבות ה1-10 ואין הבדל גדול בינהן בצריכת דלק).

בפורום פה ממליצים רבות בטווח הזה על יונדאי גטס ידנית או פונטו ידנית ואולי הייתי מנסה לקדם את החיפוש שלי שמה(בסכום שאתה רוצה להשקיע אולי תוכל למצוא כאלו עם פחות קילומטרז מאיזור ה200K).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אוקיי אבדוק את האופציות, במידה ואני בוחר ללכת על הקורולה, הקילומטרז אמור ממש להרתיע?

פורסם

הייתה לי קורולה בדיוק מהדגם הזה רק מודל 2007, עשתה 190K בזמנו.

שמורה ומטופלת אבל אתה צריך להבין שברכב בגיל הזה ובקילומטרז הזה דברים יכולים לקרות, אצלי הרכב נסע באמינות מופתית עד 181K ומאז החלפתי:

- ממיר קטליטי

- משאבת מים הייתה לקראת סוף חייה

- אלטרנטר לקראת סוף חייו

יש רכיבים שפשוט מתחילים להתבלות אחרי קילומטרז כזה גם אם המנוע אמין,

קח את זה בחשבון, לכן כדאי לך לנסות לחפש רכב חדש יותר עם קילומטרז נמוך יותר וכמובן שמור ומטופל גם אם זה במחיר של לא לקנות "אגדות אמינות" עממיות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מצטרף לדעה שהבלאי מצטבר ולא חשוב כמה אמין המנוע. אני עם מאזדה 3 2005 ו156000 ק"מ החלפתי לאחרונה משולשי הגה, נאבה שהרעישה , גומיות לציריות , מים שחדרו לבגאז' וזאת בנוסף לבלאי רגיל כמו ברקסים וצמיגים. לדעתי נותנים חשיבות רבה מדי לדלק ופחות מדי לאחזקה. שים לב כמה שרשורים למעלה על b3.נכון , לא חסכוני אבל שוק חלש שישחק לטובתך או כמו שאמרו לך קטן יותר וחדש יותר

• תוכן חדש...