Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שאני מסתכל עליו קצת נצבט לי הלב, הצבע נראה לי שרוף ועייף והלקה מתקלפת מצד שני כל הוצאה עליו מקפיצה את האשה שלא מבינה למה אני צריך להשקיע על הגרוטאה. עכשיו אחרי שהצלחתי במאמץ לא קטן להעביר אותו טסט חשבתי להשקיע קצת בחיצוניות, קפצתי לצבעי בבאקה וקיבלתי הצעה לפחחות וצבע של 4500 שח שזה פי 3 ממה שהרכב עלה. ראיתי שצובעים בפלסטידיפ האם זה עמיד או שסתם זריקת כסף ? מה ניתן לעשות חוץ מפחחות וצבע מלאים ? אשמח לשמוע הצעות לשיפור החזות של הרכב בתקציב מוגבל.

ולהחליף את האישה זה לא כלכך פשוט, הרכב נראה כך:

IMG_20160305_084855.jpgIMG_20160305_084836.jpgIMG_20160305_084816.jpg

פורסם

הקטע בפלסטידיפ שהמחיר בארץ לצביעה של רכב שלם לא משתלם, כי זה כמעט מגיע למחיר של צביעה ופחחות במקום ממוצע.

בחו"ל צריך בערך בין 2-3 גלון לרכב וזה עולה באיזור ה 200 דולר שם, פה זה כפליים + זמן ההמתנה + העבודה עד שהכל יגיע ולמצוא מישהו שיעשה לך את זה (או לרכוש בעצמך עוד ציוד) - בקיצור לא ממש רלוונטי לדעתי.

השאלה אם הרכב שלך במצב שאתה מתכוון להשאר איתו - בעיקר מכאנית,

סתם לדוגמא אצלי יש רכב שהמחירון שלו 50K ואני לא מחפש או מתכוון להשקיע בו חיצונית יותר מלבד שטיפה ידנית - והשקעתי בו המון מכאנית.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה, עד שהצלחתי להעביר אותו טסט אני דווקא חושב להישאר איתו, לגבי הדבקה או צביעה אני חושב לעשות את זה בעצמי.

• תוכן חדש...