Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באמת לא מבין את הטעם של אנשים פה שממש אוהבים את עיצוב הרכב אני בחיים לא יקנה את ציונה רק בגלל העיצוב שלה שזה פרט מאוד חשוב לי ברכב.גם פיאט 500 שעליו הוא מבוסס פשוט מכוער, רכב גבוה, צר ולא רחב, פשוט פרופורציות זוועתיות.

הרכב נראה כמו שרטוט של התפלגות נורמלית הפוכה או פרבולה עצובה משו בסגנון.

יש לי את הפתרון האולטימטיבי בשבילך - אל תקנה. מקווה שאתה לא בעלים של פרבולה הפוכה או התפלגות עקרבית.

על מה כבודו נוהג, אגב?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק.

האבארט היא המשחררת האולטימטיבית מכבלי התרבות. .

תרבות הצריכה בפרט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מיי גוד. we're not worthy.

אגב, אני בחרתי רכב לבן כדי שכמה שפחות יסתכלו עלי, אבל כל אחד ומה שחסר לו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה מאוד נכון, כשקוראים בניין על שימך או כשיודעים מי אתה. אבל פה, אפילו אני לא יודע מי אני :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יש לי את הפתרון האולטימטיבי בשבילך - אל תקנה. מקווה שאתה לא בעלים של פרבולה הפוכה או התפלגות עקרבית.

על מה כבודו נוהג, אגב?

כרגע על פולו ליומיום (תוחלף בקרוב), ולסופ״שים רכב תוצרת איטליה (שגם יוחלף בקרוב), בפרטי אני יגיד לך אם אתה מתעניין.

פורסם

חלילה לי מסודות כה כבדים שאי אפשר לשתף בהם את כלל הפורום. מה גם שפולו שימשה לפני זמן רב אושיה מוטורית בישראל, אז כעת מובן לי מהיכן הרפרנס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה קרה, רומן?!

רק למי שיש רכב יפה יכול לכתוב שה-500 מכוערת או שאתה חושש שבריאותם הנפשית של מחזיקי הרכב לא תעמוד בעובדה שיש מי שחושב שהוא מכוער?!

חלאס.

אפשר לכתוב בשרשור על הרכב שלדעתו של מאן דהוא הוא מכוער, אפילו מכוער טילים, בלי שייצטרכו לנמק לך צידוקים בדמות הרכב שהם נוסעים עליו, והאם הוא מעלה אותם לרמת זכאים לתת ביקורת עיצובית.

ואכן האבארט רחוקה מלהיות מכוערת.

היא רק קוקסינלית קמעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אגיד לכם מה זה אבארט בשבילי:

וואוו, לאיפה מתקדמים מפה? כיף לך, מצאת את האושר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב, אז אולי הגזמתי בתיאור אבל זה רק ניתן כ"קונטרה" לניסיונות האינסופיים והמעצבנים להטיף לבעלי הרכב הזה שהם בוודאי עשו טעות או שהם לא קנו את הרכב בגלל מעלותיו הוא.

:idea:
פורסם
אז למה רנו מוכרים כל כך מעט?...

אם מדובר על המגאן RS, אז ההשוואה הנכונה היא לכמות הקומפי שפשוט לא נמכרה במקביל. אל תשכחו שאבארט (מרביתן) זולות משמעותית מהמגאן שכל הזמן מכניסים כאן כעדות לכישלון מכירות.

אגב, לפני כשנתיים וחצי כשבחנתי רכישה, המלווה ברנו היה על הכיפק, מקצוען ונלהב. לא הייתה לי מילה רעה עליו. בפורד היה סיפור אחר...

פורסם
טוב, אז אולי הגזמתי בתיאור אבל זה רק ניתן כ"קונטרה" לניסיונות האינסופיים והמעצבנים להטיף לבעלי הרכב הזה שהם בוודאי עשו טעות או שהם לא קנו את הרכב בגלל מעלותיו הוא.

אתה כנראה לא מבין. חלק מהביקורות הנה התייחסות להגזמות.

פורסם

יש כאן עניין של ביצה ותרנגולת - ייתכן שההגזמות מראש באות על מנת לתת משקל נגד ראוי לביקורות ה"מלומדות" הפושרות (במקרה הטוב) על הרכב. אני יכול רק להעיד על עצמי שאם אמצא רכב עם fun factor גדול יותר, לא תהיה לי בעיה להחליף. בינתיים לא מצאתי כזה או שהתקציב שלי לא מאפשר זאת.

פורסם

אני ממש לא מצליח להבין למה מפריע לך כ"כ שיש מי שחושב שהרכב לטעמו יקר מידי/ לא יפה/ לא נח/ לא מספיק ספורטיבי/ נשי, שאתה נגרר לביטוי כמו "ביקורות "מלומדות" במקרה הטוב" ?

לא רק שזה לא צריך כלל להפריע לך, אתה גם בטח לא צריך לזלזל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הביטוי במקרה הטוב התייחס למילה פושרות (ולא למילה מלומדות) וגם לא לכך שהביקורת עצמה לא מוצלחת אלא שהיא טוענת שהרכב לא מוצלח.

לא מפריע לי שיש שחושבים את מה שהם חושבים על הרכב עצמו; לגיטימי. מה שמפריע לי זה שיש שחושבים את מה שהם חושבים על בעלי הרכב מעצם בחירתם (מטומטמים\פראיירים\תינוקות שבויים\נגררים\קלים לשכנוע שיווקי).

• תוכן חדש...