Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאן עניין של ביצה ותרנגולת - ייתכן שההגזמות מראש באות על מנת לתת משקל נגד ראוי לביקורות ה"מלומדות" הפושרות (במקרה הטוב) על הרכב. אני יכול רק להעיד על עצמי שאם אמצא רכב עם fun factor גדול יותר, לא תהיה לי בעיה להחליף. בינתיים לא מצאתי כזה או שהתקציב שלי לא מאפשר זאת.

אתה סותר עצמך בעניין של הגזמה מראש.

בכל אופן אין בעיה להתלהב בענייני טעם -למשל לתאר את הצליל שלה ככזה שהמלחין של מאזרטי בה לקבל ממנו השראה, לבין לספר על דריפט של ככר שלמה שזה כבר סיפורי פנטזיה שהופכים את מה שאתה כותב לפחות רציני.

אישית אני מאוד אוהב אבארט, לדורותיה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביקורות ה"מלומדות" הפושרות (במקרה הטוב) על הרכב.

לא מפריע לי שיש שחושבים את מה שהם חושבים על הרכב עצמו; לגיטימי. מה שמפריע לי זה שיש שחושבים את מה שהם חושבים על בעלי הרכב מעצם בחירתם (מטומטמים\פראיירים\תינוקות שבויים\נגררים\קלים לשכנוע שיווקי).

כנראה התכוונת, אבל זה לא מה שכתבת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנסה להבהיר את הנקודה: אין לי בעיה עם מי שנהג ברכב ומצא אותו פושר (Spire נניח). יש לי בעיה עם מי ששאל את אותה ביקורת פושרת, מבלי שנהג ברכב בעצמו - ואולי במקרה הטוב בחן אותו סטאטית (bar72 נניח) - ועל סמך זה הוא מקדם ביקורת לגופם של אנשים (בעלי אבארט).

שי - לגבי הכיכר, אני כותב מה שזכרוני מורה אותי; משמע, אני נאמן לזיכרון, אבל אולי הזיכרון לא נאמן למציאות.. לי זכור שהיינו בהיגוי יתר יותר זמן משהגוי יתר נמשך לטענתכם בהנעה קדמית. טוב, אז אם אתם יודעים, אתם צודקים (בלי ציניות).

:idea:
פורסם
מה קרה, רומן?!

רק למי שיש רכב יפה יכול לכתוב שה-500 מכוערת או שאתה חושש שבריאותם הנפשית של מחזיקי הרכב לא תעמוד בעובדה שיש מי שחושב שהוא מכוער?!

חלאס.

אפשר לכתוב בשרשור על הרכב שלדעתו של מאן דהוא הוא מכוער, אפילו מכוער טילים, בלי שייצטרכו לנמק לך צידוקים בדמות הרכב שהם נוסעים עליו, והאם הוא מעלה אותם לרמת זכאים לתת ביקורת עיצובית.

ואכן האבארט רחוקה מלהיות מכוערת.

היא רק קוקסינלית קמעה.

אף אחד לא חייב לי דבר, חוץ משכ"ט, וזה לא לפה. מי שעדיף שיקבל הסבר הם כלל באי הפורום ולטעמי לא תזיק להם פרספקטיבה. בכל זאת פורום ציבורי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פרספקטיבה זה בדיוק מה שמנסים לתת פה לאנשים אחרי שירי ההלל האלו.

תוצרת של יצרן שהמנכ״ל שלה בעצמו מתבייש בה ואז מסבירים למה הוא בעצם המפגר. הרי מה הוא מבין?!

פורסם

פרספקטיבה זה מה שצריכים אנשים שבחיים לא נהגו, לא ינהגו ולא יחשבו לקנות את המכוניות האלה ואף לא את המתחרות, אבל יחפשו לחרב כל שרשור שעוסק בהן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פרספקטיבה זה בדיוק מה שמנסים לתת פה לאנשים אחרי שירי ההלל האלו.

תוצרת של יצרן שהמנכ״ל שלה בעצמו מתבייש בה ואז מסבירים למה הוא בעצם המפגר. הרי מה הוא מבין?!

סימוכין בבקשה לדברים שאתה מייחס למנכ"ל FCA.

שירי ההלל לדבריך לא צריכים שתאזן אותם עם ביקורת, בטח כזו שאינה מבוססת על נסיון אישי אלא על טעם שסיגלת מנסיונך שאינו כולל נהיגה מרובה במכוניות אבארת', להבנתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

צודק. ראש מחלקת פרוייקטים.

http://cars.walla.co.il/item/2881202

אגב, אני לא יודע עם מה צריך לאזן את השירי הלל, כי כל מגיב פה שמבקר הוא לא לגיטימי.

אבל לפחות יום אחד, עוד ככה וככה זמן שכולם פה יפסיקו למשוך אחד לשני בקוקיות, מישהו ייקרא.

ויראה שיש 4-5 מגיבים שמגנים בחירוף נפש על המותג והרבה שלא ממש מבינים על מה המהומה.

אז הוא יעשה חושבים ויחליט.

פורסם

פקלוסטר - אם מישהו מבקר, מותר לי להביא את דעתו; כפי שאם מישהו מהלל - מותר לך להביא את דעתו. אם זה לא היה ברור עד עכשיו - טענתי היא על היבואן (שגם רכשתי ממנו אגב, כבר שלושה רכבים, אז אני מקווה שזה מספיק כדי שיותר לי גם לבקר אותו ולא רק להנות מהרכבים שהוא מייבא). זה שבנוסף קצת מצחיקה הדבוקת "אין, אין, אין כמו אבארט'" (תנסה לשיר לפי "אין כמו במבה" - זה משתלב טוב), זה בונוס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
צודק. ראש מחלקת פרוייקטים.

http://cars.walla.co.il/item/2881202

אגב, אני לא יודע עם מה צריך לאזן את השירי הלל, כי כל מגיב פה שמבקר הוא לא לגיטימי.

אבל לפחות יום אחד, עוד ככה וככה זמן שכולם פה יפסיקו למשוך אחד לשני בקוקיות, מישהו ייקרא.

ויראה שיש 4-5 מגיבים שמגנים בחירוף נפש על המותג והרבה שלא ממש מבינים על מה המהומה.

אז הוא יעשה חושבים ויחליט.

לא כל מי שמבקר. רק כל מי שבחיים לא נהג על אחת, על מתחרותיה ואין לו כלים לשפוט אף אחת מהן, לא מבחינת נהיגה ולא מבחינת בעלות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כבר הובהר בעבר שהכתוב בוואלה לא משקף את דברי המהנדס המצוטט. מדוע אתה ממשיך לטעון את הטיעון הזה גם לאחר שהופרך?

תביא בבקשה ציטוט אמין או שתשב בשקט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא מפריע לי שיש שחושבים את מה שהם חושבים על הרכב עצמו; לגיטימי. מה שמפריע לי זה שיש שחושבים את מה שהם חושבים על בעלי הרכב מעצם בחירתם (מטומטמים\פראיירים\תינוקות שבויים\נגררים\קלים לשכנוע שיווקי).

למען ההגינות, הייתי אצל גלברט ודווקא דיי אהבתי את מה שראיתי. אין מה לעשות, קטן, זריז ועם ניחוח איטלקי זה תמיד משהו ששווה לראות. אבל... אם הייתי קונה הייתי מרגיש לא טוב. פראייר? אולי קצת מוגזם להגיד. אולי לא. זה לא שהתמורה שאתה מקבל רעה, רחוק מכך. אבל בהשוואה לסכום - צריך ממש להיות חובב של המותג או מישהו שהסכום הזה עבורו זמין לצעצועים כדי לקנות.

אני תמיד שמח לראות אבארט על הכביש. מבחינתי כל הקהילה הזאת מבורכת ומשמחת והלואי ותמשיך לגדול. באמת שזה אחלה רכב. אבל מול המגאן, זו אופרה אחרת לגמרי. לפחות עבורי ובטח בכל מה שקשור לתמורה לשקל.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

בכך שהבאתי בזמנו את הציטוט המקורי והשוויתי מול הכתוב בוואלה.

לך ועשה שיעורי בית.

Winston S. Churchill -

פורסם

עשיתי. יצא שנכשלת. אבל אז אני לא בסדר. מכל מיני סיבות. תלוי באיזה עמוד אנחנו בשרשור.

אין לי כסף, אני לא מבין, אני לא יודע לקרוא., אני קנאי, אני טרול, אני מחרב וכאלה.

• תוכן חדש...