Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רואים איפה? בטבלאות או ברחוב.

רחוב זה לא נחשב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רביעית, המוחמאים (מעצמם) על הבחירה האנינה שעשו, גם הוכנסו למועדון (עליו שילמו היטב), ועכשיו יש מי שקונה את הרכב (הלא נוח הזה) רק כדי להיכנס למועדון... [יודגש, לי לא היה נוח לשבת, ולכן לנהוג לא ניסיתי, אבל אפילו פה הבעלים מעידים שהרכב לא נוח]

אבל יש כאלו שנהגו ונהנו מחווית הנהיגה.

יש כאלו, כמוני, שעבורם אין מה לפזול לכיוון רכב כמו מגאן RS, כי אני לא נהג מספיק טוב כדי לנצל אותו.

יש כאלו שלא מחפשים את מקסימום כ"ס לשקל שאפשר לקבל, ועוד ועוד.

אל תהייה ציניקן חסר תקנה, לא הכל סובב סביב "המועדון" (שאגב, בכלל לא היה קיים כשאני קניתי את הרכב לפני 3 שנים. אז מה?).

אני אישית סתם נהנה לנהוג ב-500 יותר ממה שנהנתי, לדוגמא, מה3-4 נסיעות קצרות שעשיתי בג'ולייטה תלתן. גם זה קורה.

בכלל, לא ברורה לי האנומליה הזו שמשום שאנשים מבוססים מרשים לעצמם את הרכב הזה בתור תכשיט כרכב שלישי/רביעי/חמישי/סופ"ש, אז חייבים להסיק שזה רכב איכותי ותמחורו סביר.

זו לא ההסקה הלוגית שעשו כאן.

איש לא טען שבגלל זה הרכב איכותי או מחירו סביר.

טענו שלא כל מי שקונה רכב מסוים ב-230 הוא מטומטם, ונראה לי שכבר הסכמנו על זה בשרשור אחר :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לכל מותג יש את הערך המוסף שלו. יש מספיק סיבות שאנשים יקנו GTI, S3, קופרות למיניהן וכד׳. (מותג, פוזה, מקסימום כוח לשקל וכד׳) אבארט זה פשוט מותג מגניב לאללה שנותן הרגשה ללקוח שהוא מיוחד ובעל טעם איכותי. הרי לימדו את כולנו שעל איכות משלמים יותר, לא? אז למה רנו מוכרים כל כך מעט?

אז נכון, הם לא כל כך מעוניינים למכור את הרכב. נציג מכירות שטוען בנסיעת מבחן שהאוטו ״מטוס״ ולא ידע להסביר מה זה דיפרנציאל ללקוח אבל כן יכביר מילים על בקרת השיוט הנפלאה שלו, הוא נציג שירות בעיניי. כי למכור הוא לא יכול ולא ידע. מי שקנה את הרכב הלך במטרה לקנות וידע בדיוק מה הוא קונה וגם אם הנציג עצמו היה מנסה לשכנע אותו לא לעשות את זה הוא היה קונה. אחד מאותם אנשים (אמנם בסוף הלכתי על יד שניה) כותב את שורות אלו.

אבל, מה יקרה אם מחר מחליטים לפתוח סוכנות חדשה (כפי שאנחנו רואים שקורה עם הרבה יבואנים אחרים כמו אודי וסיטרואן לאחרונה) שמתרכזת בדגמי הספורט (רנוספורט הרצליה פיתוח זה אחלה) עם נציגים שמביני עניין ונהיגה, שמכירים את האוטו ויודעים מה הוא שווה (והוא שווה כולנו יודעים) ואפילו עם עוד מספר גרסאות להציג? אני בטוח שלא צריך את גלברט המוכשר כדי למכור ה-ר-ב-ה יותר ממה שרנו מוכרים כעת. לקנות מגאן RS כשהיא מוצגת לצד קפצ׳ור ופלואנס זה בטח לא הרגשה של לקוח מיוחד בטח אם המוכר בעצמו בקושי מבדיל ביניהם. להכנס לסוכנות של רנוספורט ולקבל יחס אישי ומיוחד - יעשה את העבודה בגדול.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אז מה זה המכונה נטו? רק ההתנהגות? רק קשקושי הזנב (השגיאה מכוונת)? או גם התחושה שהיא נותנת, הצליל, המראה, הקטע הייחוד וכן האלה?

כן.

הכוונה היא רק ליכולות הדינמיות, שלהן יש, מן הסתם, משקל יתר במכונית ספורט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה נכון עבורך.

הדעה הסובייקטיבית שלך (יש לתעדף יכולות דינאמיות) אינה נכונה באופן אבסולוטי.

בתור לקוח פוטנציאלי של צמד הרכבים, את האבראת' הייתי מסוגל לרכוש, את הרנו לא. וזאת, כאשר אני יודע ללא צל של ספק שהרנו מנקנקת את האבארת' (ואת רוב המתחרות) מבחינת נהיגת מסלול נטו. יש אנשים שזמן מסלול לא מקבל אצלם משקל מקסימלי בעת בחירת רכב.. יש הרבה אנשים כאלו, אם מסתכלים על טבלאות מכירות. וכן, אפשר להיות חובב הגה מחד, ולהיות מסוגל להתפשר על רכב שהוא לא 'הכי טוב במסלול' מאידך - כאשר יש לו ערך מוסף אחר שמדבר אל הטעם שלך.

הנסיון הזה לאנוס העדפות סובייקטיביות על הכלל (לא ע"י מישהו ספציפי בפורום, ע"י כל מיני אנשים שונים בשרשורים שונים) תמוה בעיני.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שמע, הוויכוח הזה קיים בקרב כל עולם הרכב, כל אחד שנוהג בגולף לא מבין מי זה ה"משוגע" ששילם עוד כסף בכדי לנהוג באוודי שזה בעצם אותו דבר ומי שנוהג באוודי לא מבין מי ה"מסטול" שהוסיף עוד כ"כ הרבה כסף לנהוג ב CLA.

השאלה היחידה שנשאלת היא האם אבארט מספקת את ההבטחה התמונה במותג פרמיום (גם בתפישה הכוללת וגם בתמורה עבור תוספת הכסף).

באופן אישי, אני חושב שבציונה, כן.

ועדיין, המחיר שלה ביחס לקטגוריה לה היא שייכת הוא מחיר מופרך בדיוק כמו התמחור של ה S1.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

גלברט הוא האיש הנכון, במקום הנכון ובזמן הנכון, אבל זה לא אומר שבלעדיו אין אבארט. אין לי כל ספק שהוא מנוע הצמיחה המרכזי של המותג, אבל זכות הקיום של המוצר במקומה מונחת גם בלעדיו. נכון, על פניו זה הרכב הנחות ביותר מבין המתחרות - אבל רק על סמך סולם הקריטריונים היבשושי של כתבי הרכב.

אגיד לכם מה זה אבארט בשבילי:

1. אבארט זה סטייל שפשוט מרגיש נכון, הן חיצונית הן פנימית. דזיין שהוא effortless כזה, שיושב טוב בעין - זה משהו שלמתחרות לא יהיה עוד 10 דורות (ואפילו לא במיני - ויש לי איתה נסיון לא מבוטל).

2. אבארט זה להניע את הרכב ולהשאיר את הדלת פתוחה כדי לשמוע את הנהמה הראשונית ואת הבקפיירים המשתוללים סמוך להתנעה. זה משהו שאין במתחרות.

3. אבארט זה להיות עם הרכב הכי מגניב בעיר.

4. אבארט זה לחשוב שאתה עם הרכב היחיד בעיר עד שאתה פוגש את השני שחשב כמוך והוא מספר לך שהוא ירד מ-BMW X5 לאוטו הזה.

5. אבארט זה מבטים בכל פינה, שאלות בתחנת הדלק, ברמזור ובקשות "לתת בגז" על מנת לשמוע את המנוע.

6. אבארט זה לשמוע את שריקת הטורבו מסל"ד תת-קרקעי בעת האצה קלה שבקלות ואת השבלול הקטן מאט את מהירותו לאחר כיבוי מנוע כאילו מדובר בטורבינה של מטוס סילון.

7. אבארט זה להסתכל במראה האחורית על הרכב שבא מאחור ואת שני הנוסעים מקרבים את הראש לשמשה ומתחילים בדיון מה לעזאזל המשמעות של הסמל המוזר שיש לך על הדלת האחורית.

8. אבארט זה האוטו הספורטיבי הקל משקל ביותר ועם בסיס הגלגלים הקטן ביותר ולפיכך זה שיכול הכי להתגרזן בלי לדפוק חשבון.

9. אבארט זה האוטו שהכי מגלם ברוחו את מה שאלפא רומיאו פעם הייתה ושיקרב אותך - או ירחיק אותך הכי פחות אם תרצה - לפרארי שריירת עליה בימי ילדותך.

10. אבארט זה צהלות צחוק בלתי נשלטות כשמשקל הנוצה של הצעצוע הזה נזרק מפינה אחת לאחרת וגורם לך לחוש שוב כמו ילד קטן.

מי אמר שאי אפשר להקריב נוחות, בטיחות, עידון, התנהגות כביש ואבזור בשביל הדברים הללו? אני בשמחה אמשיך להקריב אותם, כל עוד מה שאקבל בתמורה ייתן לי להתקרב עוד יותר למושאי חלומות ילדותי. 8)

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

כייף לקרוא את מה שהוא רשם. לראות כמה הוא אוהב את מה שיש לו אבל מצד שני להבין עד כמה זו שריטה רצינית ותלושה מהמציאות.

בקשות בגז לשמוע את המנוע? לרגע חשבתי שזה v12 ולא 1.4 ליטר. מה שמערכת פליטה מעולה יכולה לעשות...

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אגיד לכם מה זה אבארט בשבילי

צ'מע אני קצת מקנא בך.

לא על הרכב, אלא על התחושה.

אני לא זוכר שהתלהבתי ממשהו כל כך, מאז שקיבלתי את ה-Big Trak, אי שם בתחילת שנות ה-80'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני באמת לא מבין את הטעם של אנשים פה שממש אוהבים את עיצוב הרכב אני בחיים לא יקנה את ציונה רק בגלל העיצוב שלה שזה פרט מאוד חשוב לי ברכב.גם פיאט 500 שעליו הוא מבוסס פשוט מכוער, רכב גבוה, צר ולא רחב, פשוט פרופורציות זוועתיות.

הרכב נראה כמו שרטוט של התפלגות נורמלית הפוכה או פרבולה עצובה משו בסגנון.

פורסם

מי שמבין - כמוני - שהבגרות היא רק ילדותיות במסווה, עמיד לחלוטין בפני העקיצות הללו. בהנאה יתרה אזלזל ב"מבוגרים" שנפלו ברשתה של אשליית התרבות.

:idea:

• תוכן חדש...