Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי מרגישים את התחת נזרק ואת הרכב יוצא מתוך הקו שציפית שהוא ידבק בו עם הפניית ההגה.. או שאני מבלבל בין דברים?

אתה לא מבולבל, אבל קשה לקשר תיאורים מילוליים למה קורה בפועל.

בו נגיד "שזריקה" אצלי זו החלקה של הזנב הרבה מחוץ לקו הפנייה, שמחייבת תיקון אגרסיבי של גז ואפילו הגה.

אני פשוט תמה, כי חבר תיאר את הרכב אחרת לגמרי, מה שגורם לי לחשוב שהוא נהג עם ה-setting הלא נכון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן היה נדרש תיקון של הגה. אבל יודע מה? עליתי על אוטו של חבר עם קיט SS, והוא עשה כיכר שלמה בהחלקה אגרסיבית - כמו לנסוע במעגל כשהחרטום נמצא בזוית ניכרת ביחס למשיק. אין ספק שזו החלקה - לא רק מרגישים את זה, גם שומעים את יללת הצמיגים.

:idea:
פורסם

לא הבנתי דבר אחד. איזה מן רכב ספורט מאבד אחיזה ב30 קמ"ש בתמרון לא חריף? או שהיא לא מתיימרת להיות מכונית עם ביצועים אלא פאן נטו?

זאת אומרת שאם ב30 קמ"ש אני כבר מאבד אחיזה בגלל הפניה קלה של ההגה מה קורה כשאני בנס הרים רינג? עף מעבר למעקה ב60 קמ"ש מסחררים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, הכל תלוי בעוצמת הפרובוקציה וכמובן בחדות העיקול שאתה דורש מן המכונית לצלוח.

הוא עשה כיכר שלמה בהחלקה אגרסיבית - כמו לנסוע במעגל כשהחרטום נמצא בזוית ניכרת ביחס למשיק.

כיכר שלמה? רק לי זה נשמע כמו משהו שלא אמור להיות אפשרי בהנעה קדמית אלמלא מישהו דפק את הכיול?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אכן היה נדרש תיקון של הגה. אבל יודע מה? עליתי על אוטו של חבר עם קיט SS, והוא עשה כיכר שלמה בהחלקה אגרסיבית - כמו לנסוע במעגל כשהחרטום נמצא בזוית ניכרת ביחס למשיק. אין ספק שזו החלקה

אין לי ספק שזה לא קורה במכונית הנעה קדמית.

אני לא מכיר שיטה להחליק מעגל שלם בזווית ניכרת במכונית הנעה קדמית.

זה נוגד את חוקי הפיסיקה.

לא הבנתי דבר אחד. איזה מן רכב ספורט מאבד אחיזה ב30 קמ"ש בתמרון לא חריף?

תן לי כיכר בשיפוע, ואני מחליק לך 370Z ב-30 קמ"ש.

כיכר שלמה? רק לי זה נשמע כמו משהו שלא אמור להיות אפשרי בהנעה קדמית אלמלא מישהו דפק את

הכיול?

גם אז לא.

הוא חולמת...

פורסם
פאלו החבר נהג על רכב ההדגמה הנוכחי או על דגם קודם?

נוכחי.

פורסם (נערך)

ראשית תודה לעונים.

ובכל זאת, כניסה לכיכר במהירות עירונית חוקית לגמרי (30-40 קמ"ש) תוך הפנייה לא חדה במיוחד של ההגה תגרום לאחוריים להשתחרר מאחיזה.

אבל שימו לב שהוא כתב בתמרון לא חריף. גם לא נכתב כלום על שיפוע או על ההאצות. אתה תצטרך היגוי חריף, שיפוע, האצה, וואטאבאר כדי להכניס את הרכב לדריפט.

לא רכב הנעה קדמית שבא במהירות קבועה לכיכר בעיר.

מה פספסתי? אשמח להשכיל.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אין לי ספק שזה לא קורה במכונית הנעה קדמית.

אני לא מכיר שיטה להחליק מעגל שלם בזווית ניכרת במכונית הנעה קדמית.

זה נוגד את חוקי הפיסיקה.

לא מדובר בהחלקה "קלה" כמו במכוניות הנעה אחורית כמו BRZ, אלא כזו שדורשת מינון קפדני ועדין בין עוצמת הלחיצה על דוושת התאוצה לבין רדיוס הסיבוב הנקבע על ידי ההגה על מנת "לנוע סביב" נקודת שיווי המשקל בין היגוי יתר לבין ניסיון מתמיד לתיקונו, ושאם נעשה במיומנות גדולה דיה יכול להימשך כדי כיכר שלמה.

:idea:
פורסם

אבל שימו לב שהוא כתב בתמרון לא חריף. גם לא נכתב כלום על שיפוע או על ההאצות. אתה תצטרך היגוי חריף, שיפוע, האצה, וואטאבאר כדי להכניס את הרכב לדריפט.

לא רכב הנעה קדמית שבא במהירות קבועה לכיכר בעיר.

מה פספסתי? אשמח להשכיל.

שים לב שהוא גם כתב שהרכב מחליק כיכר שלמה בזווית...

אני לא מתכוון להעליב, אבל הכותב נעדר הבנה/יכולת לנתח התנהגות רכב, כך נדמה.

פורסם
לא מדובר בהחלקה "קלה" כמו במכוניות הנעה אחורית כמו BRZ, אלא כזו שדורשת מינון קפדני בין דוושת התאוצה וההגה על מנת "לנוע סביב" נקודת שיווי המשקל בין היגוי יתר לבין ניסיון מתמיד לתיקונו, ושאם נעשה במיומנות גדולה דיה יכול להימשך כדי כיכר שלמה.

לא במכונית הנעה קדמית.

פורסם

פיזית, במכונית הנעה קדמית, זה בלתי אפשרי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אז מה זה היה?

לא יודע.

במקרה הטוב, רצף מקוטע של נטישות גז ופרובוקציות היגוי.

אין פשוט דרך לעשות את מה שאתה מתאר.

פורסם

אם להיות הוגן, האביבי פעם הדגים לי מעין "דונאט" בסקיד-קאר (שהוא בעל הנעה קדמית) על ידי נהיגה כשרונית ומשחק עם הכיולים של המכשיר.

אני משער שניתן לייצר כיול דומה במכונית כביש, אבל אם כן מדובר על כיול מסוכן בלשון המעטה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...