Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטעים איתו -

לקחנו סופר מיני והפכנו אותה להוטהאצ' (ע"ע 208, פולו, קורסה, מיטו) - פויה, חיקוי!

לקחנו ג'יפון עירוני והפכנו אותו להוט-אינלימושגמה (ע"ע כלום בערך) - או, זה הדבר האמיתי.

כמו שנאמר, PR-BULLSHIT. אם זה היה נאמר ע"י מתחרים אז מילא, אבל כשזה נאמר מבית... איזה עולב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן, כפי שכתבתי בשרשור ההוא, ראש מחלקת הפרויקטים של "פיאט" הגדיר את הפיאט פונטו אבארט כטעות אסטרטגית שפגעה במותג.

אז כתבת...

“We went a bit too far with the Punto Abarth,” he said. “Now our customers won’t buy a fake. If the 500X becomes the addition to the Abarth line-up, it will be everything but a family version.”

איפה טעות ואיפה אסטרטגית?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שאלה טובה, אתה צריך להפנות את השאלה שלך לניר בן טובים, כתב "וואלה" שכתב את הכתבה הזו ולא אלי - אני בסה"כ ציטטתי משם וקישרתי לשם. לא קראתי את המקור כי לא מצאתי אחד כזה - תוכל לפרסם את הקישור למקור?

אם המשפט הנ"ל לא מופיע במקור, אני לא פוסל שמדובר בהערה של כתב "וואלה" שלא היתה צריכה להיכתב.

http://cars.walla.co.il/item/2881202

פורסם
אז האבארת' 500 היא גרסה קיצונית יותר לפיאט 500 אבל הפונטו אבארת' היא לא גרסה קיצונית יותר לפונטו? על מה הוא מדבר?

ד"א, האבארת' 500/595 לא יקבלו רענון בדומה לזה שעברה הפיאט 500 לפני 8 חודשים?

יקבלו. בדרך...כנראה רק ב 2017.

http://www.motorauthority.com/news/1029512_2017-fiat-500-abarth-spy-shots#image=100548809

פורסם

תראו איזה יופי.

קיט שיפור ל500 שעולה פחות מ800 דולר ונותן נתונים מצוינים!

מתוך המאמר:

Using its own EVOX performance kit, the tuner managed to up the power of the standard 500 to 168 HP and 238 Nm, while the 500SS & 595 Turismo Series got 196 HP and 239 Nm, with the 695 Biposto governing over them with 210 HP/296 Nm power output.

The best part of it is that the upgrades are much cheaper than Fiat’s £2,500 esseesse conversion kit option back in the day, costing a measly $787, and comes with an easy, self-installation pack.

To top it off, Alpha-N Performance offering isn’t exclusive to the hottest Abarth variants, but to normal Fiat 500s as well.

מקור

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

טוב, אז אחרי כמות הגירויים שנפוצו פה לכל עבר, גם לי הזדמן לנהוג בכלי המדובר. במקרה הייתי באזור המרכז, הרמתי טלפון לעומר והוזמנתי לנסיעה. רשמים:

ראשית כל, מבחינת מראה היא מאד לטעמי. כל הגימורים החיצוניים הכסופים הוחלפו בשחור-מט, כאילו המכונה הזו מאותתת לך: "לא אכפת לי ללכלך את הידיים כי !I mean business".

נכנסים לתא הנוסעים ומגלים את הגירסא המפוארת ביותר שיש לפיאט 500: עור בצבע חום בהיר מכסה חלקים נכבדים סביב, כולל המושבים האחוריים ודיפוני הדלתות. מוט ההילוכים המקוצר עשוי מאלומיניום (פרארי סטייל) ומאד נוח לשימוש. בית תיבת ההילוכים עטוי עור איכותי יותר ואפילו השטיחונים בעלי נגיעות של עור מאותה איכות גבוהה.

הדאשבורד בגימור מט שאינו תלוי בצבע המרכב מה שמצמצם את התחושה המצועצעת. מערכת האודיו שופרה בצורה ניכרת והצליל הרבה יותר מספק; בנוסף, גם המראה המתכהה למניעת סינוור עשתה עליה ואיך אפשר בלי אגזוז המונזה המוכשר שמגיע עשוי נירוסטה ותורם לטענת היצרן למנעד צלילים עוד יותר ייחודי.

למרות מה שרשימת האבזור מכובדת למדי ביחס לגרסאות הבסיס, ה-game-changer מבחינתי הם הכסאות! בתחילה התאכזבתי על שום נוקשותם - אחר כך למדתי להעריך זאת. המושבים הללו תומכים, עוטפים ונדיבים הן כלפי מימד האורך הן כלפי מימד הרוחב (עבור ממוצעים לפחות).

אז איך היא על הכביש? ובכן, הרכב משמעותית קשיח יותר אבל איכשהו נמנע מהתרסקויות שיגרמו לנוסעים - לפחות אלה שבמושבי הסאבלט הנהדרים - לפלוט אנחות מרירות. על הכביש המהיר המצב כמובן שונה: נסעתי לאיילון, הקפתי את האוניברסיטה ושוב בחזרה לסוכנות. ההבדל הדרמטי מבחינת מה שאני מורגל אליו טמון באופן הגשת הכוח ובנייתו.

להערכתי, על מנת למזער טורק סטיר מוגזם, בניית הכוח הדרגתית (הכל יחסי, כן? היציאה מהמקום עדיין מהירה ונחושה יותר מאשר אצלי מן הסתם), עד שבאזור 3-4 אלף סל"ד, כמות הכוח שיש פשוט מעיפה את הדבר הזה קדימה במידה מטלטלת ומותירה אותך ללא שותפים לכביש, משתומם על איך זה שמחוג הגדישה לא נשבר תחת לחץ התנופות החוזרות ונשנות שהביאו אותו אל המקסימום. הטורבו המשופר שהותקן ברכב הפיח רוח חיים באזורים העליונים של קשת הסל"ד.

לצערי לא יכולתי לשים לב מתי בדיוק מתרחש פרץ הכוחניות הזו כי בזמן שאתה מסתכל על מד הסל"ד אתה מכסה מרחק כזה שאתה עלול להסתכן אם עיניך לא תחזורנה מיד לכביש! מזל שהבלמים בולמים היטב ומתאפיינים בנשכנות המתבקשת מרכב בעל מעטפת ביצועים שכזו.

מה עוד? תנועת המצמד הרבה פחות ליניארית, מה שמתאים יותר לאופי הרכב (אצלי המצמד מרגיש "צמיגי" בהשוואה). הישבן יוצא לטיולים בקלות כמעט מטרידה, אולי בזכות המישלין פיילוט ספורט אותם נועלת המכונית המטריפה הזו. נדמה לי שגם כיול מערכת ההיגוי מעט שונה: ההגה מרגיש קל יותר ככל שהוא מתקרב לנעילה. יכול להיות שזה קשור בצמיגי המישלן ו\או במידתם השונה.

מה בשורה התחתונה: האוטו יוצא הדופן הזה מצויד בכל הטוב שיש לאבארט לתת (נכון לטרום הופעת האבארט 124 ספיידר). הוא מרגיש כאילו הוצא מתוך סדרה מצוירת, מעין קריקטורה על גלגלים. ואתם יודעים מה? העולם הציני בו אנו חיים זקוק לתרופה הזו כיום, יותר מאי פעם. :)

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

רק היום התפנתי לקרוא את הסקירה. עושה חשק!

אבל המחיר אוי המחיר מפחיד!

לא קראתי את התגובות אז אולי אני חוזק על מה שנכתב כבר.

המחיר מאוד דומה, מה אתה היית בוחר מגאן RS או 500 קומפ'?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא הייתי משווה בין הרכבים. ומסתבר שאחרים לא היו בוחרים אחרת, לפי נתוני המכירות המספרים מחזקים את הבחירה שלך.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
הישבן יוצא לטיולים בקלות כמעט מטרידה, אולי בזכות המישלין פיילוט ספורט אותם נועלת המכונית המטריפה הזו.

זה לא קצת סותר? הPSS הם צמיגים בעלי אחיזה ממש, ממש גבוהה, כך שהוצאת הזנב לטיולים אמורה להיות קשה יותר ולא קלה יותר.

תוכל להסביר?

לדעתי זה בגלל כיול מתלים שגורם לכך שאפילו הצמיגים האלה לא מצליחים לאחוז במאת האחוזים, ככל הנראה בכוונה תחילה בדיוק בשביל שהתחת ייצא והנהג יהנה.

Always go sideways

פורסם
זה לא קצת סותר? הPSS הם צמיגים בעלי אחיזה ממש, ממש גבוהה, כך שהוצאת הזנב לטיולים אמורה להיות קשה יותר ולא קלה יותר.

הוא רשם פיילוט ספורט לכן אני מניח שהוא מתכוון לפיילוט ספורט 3 ולא לסופר ספורט כפי שרשמת. ההבדל ביניהם עצום.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני יודע שההבדל ביניהם עצום, אבל יכולתי להישבע שקראתי פיילוט סופר ספורט.

כנראה שטעות שלי.

בכל אופן, גם הPS3 צמיגים עם רף אחיזה ממש גבוה. נכון שלא כמו הPSS, אבל עדיין.

כנראה שבאמת שיחקו שם קצת עם הכיולים, בערך כמו שעשו בJCW שזורקת תחת על כל אפצ'י.

Always go sideways

• תוכן חדש...