Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא קצת סותר? הPSS הם צמיגים בעלי אחיזה ממש, ממש גבוהה, כך שהוצאת הזנב לטיולים אמורה להיות קשה יותר ולא קלה יותר.

תוכל להסביר?

לדעתי זה בגלל כיול מתלים שגורם לכך שאפילו הצמיגים האלה לא מצליחים לאחוז במאת האחוזים, ככל הנראה בכוונה תחילה בדיוק בשביל שהתחת ייצא והנהג יהנה.

לא יודע להסביר את זה אבל בהחלט מסכים, הזנב יוצא החוצה די בקלילות, בטח יותר בקלילות מהפונטו (עם קיט) אבל הרכב לא בורח ונשאר תחת שליטה. אין לי מושג איך הם עשו את זה אבל זה נראה מכוון ונותן לנהג הממוצע (כמוני) הרגשה שהוא נהג הרבה יותר טוב...

פורסם

יש לה טורק ווקטורינג?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא יודע להסביר את זה אבל בהחלט מסכים, הזנב יוצא החוצה די בקלילות, בטח יותר בקלילות מהפונטו (עם קיט) אבל הרכב לא בורח ונשאר תחת שליטה. אין לי מושג איך הם עשו את זה אבל זה נראה מכוון ונותן לנהג הממוצע (כמוני) הרגשה שהוא נהג הרבה יותר טוב...

זה לא קצת כמו...ואגיות?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תגגל torque vectoring

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא הייתי משווה בין הרכבים. ומסתבר שאחרים לא היו בוחרים אחרת, לפי נתוני המכירות המספרים מחזקים את הבחירה שלך.

ההשוואה היא ע"פ מחיר בלבד.

מעניין אותי האם הבחירה בקומפ' היא בגלל הנאה מנהיגה נטו או שאבארט עושים יחסי ציבור יותר טובים מרנו ושאר המתחרות (לא כולל גולף).

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הישבן יוצא לטיולים בקלות כמעט מטרידה,

איך זה מתיישב עם העובדה שה-ESP לא מתנתקת?

חבר שעשה נסיעת מבחן על הרכב פסל אותו על הסף, בגלל האופן בו המערכת התערבה לו בנהיגה.

מענין אותי לדעת אם הוא פשוט לא לחץ על הכפתור הנכון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איך זה מתיישב עם העובדה שה-ESP לא מתנתקת?

חבר שעשה נסיעת מבחן על הרכב פסל אותו על הסף, בגלל האופן בו המערכת התערבה לו בנהיגה.

מענין אותי לדעת אם הוא פשוט לא לחץ על הכפתור הנכון...

אכן, נסעתי עם TCC מופעל. המערכת הזו דוחקת כלפי מעלה את סף האחיזה; אני לא יודע אם ה-ESP הופך להיות יותר ליבראלי כשהיא מופעלת (קיזוז ה"ידיעה" שיש TCC ברקע) אבל בהחלט יותר קשה לאבד איתה אחיזה.

ובכל זאת, כניסה לכיכר במהירות עירונית חוקית לגמרי (30-40 קמ"ש) תוך הפנייה לא חדה במיוחד של ההגה תגרום לאחוריים להשתחרר מאחיזה. אצלי באבראט הרגילה, תחת אותו מצב, אני נדרש למהירות כפולה בערך כדי לגרום לזה לקרות. במילים אחרות, כדי להשתוות לקומפי' (עם TCC) בסיטואציה הזו אני צריך לנתק את ה-TCC ולהסתכן באיבוד אחיזה ממשי ביציאה, כי אין לי מי שיעזור לי לתקן את הקו (ואז אתה נכנס למצב "התכנסות כדי קו ישר" כמו תנועת מטוטלת בדעיכה - לוחמת הגה ימין-שמאל עד השגת האחיזה).

:idea:
פורסם

מערכות ESP מודרניות הן מוצלחות, אבל איך הגעת למסקנה שהזנב "יוצא לטיולים"?

להבנתי, זה לא יכול לקרות ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...