Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא הגבלתי את הביקורת שלי לטיעונים בדבר התמחור בלבד.

וכן, לפי הרוב פה עשו עליך קופה, שילמת אקסטרה על גולייטה שהיית יכול לרכוש ב160 אש"ח בלבד.

כאן אני דווקא חושב שטיעון ה"עושה לי נעים" רלבנטי יותר, משום שהמחיר זהה למתחרים (GTI, VRS וכו'), ואף שהרכב מגיע עם מעט פחות אבזור (גג...) הוא אבל מהיר יותר מהם וחזק יותר מהם, ואז מצטרפים יתר הטיעונים של צליל, ניהוג (עניין של טעם), מושבים, ו- UMPF. עדיין, הייתי שמח לשלם 160 :-)

אגב, יהיו שיגידו שהקופרה היא יותר VFM, באותו מחיר (בגלל הגג והדפרנציאל), אצלי היא נפסלה בגלל מראה, מתלים לא נוחים, רעש מתכתי והאצה עם שיהוקים (אולי הגיר).

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וכן, לפי הרוב פה עשו עליך קופה, שילמת אקסטרה על גולייטה שהיית יכול לרכוש ב160 אש"ח בלבד.

על פי גישתו הוא עשו עליו קופה! זה שמחיר המתחרים זהה, לא משנה במאומה את העניין. זה מה נקרא סה"כ צרת רבים חצי נחמה.

מה שמפריע ל"מחנה האיטלקי" הוא שיש הבדל בין לומר "לא הייתי קונה במחיר הזה"\"יקר מידי לטעמי"\"התמורה לא מספקת" לבין לומר "אחינו דפקו אותך"\"יצאת פראייר"\"אתה מממן למיכאל לוי את השמפו".

:idea:
פורסם

אז זהו שמי שרוכש קומפטיציונה אכן משלם מס שמפו. יעמדו בזה מסתבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אף אחד לא מכחיש את זה, גם לא הקונים עצמם - הם רק לא רוצים שינופפו להם עם זה מול העיניים. הרי את מס השמפו אפשר לקחת עד מרקיונה ולומר שהאיטלקים עושים רווח גדול יותר מהגרמנים כי הם מוכרים לך עיצוב משובח במקום הנדסה משובחת, כאילו שעל הנדסה משובחת מוצדק לשלם יותר מאשר על עיצוב משובח.

הפטרונות הזו היא שמקוממת.

פורסם
על פי גישתו הוא עשו עליו קופה! זה שמחיר המתחרים זהה, לא משנה במאומה את העניין. זה מה נקרא סה"כ צרת רבים חצי נחמה.

.

אתה ממש טועה ומטעה, אולי לא בכוונה? גישתי היא [וגישת אחרים פה] בדיוק העניין של מחירי המתחרים. חבל שפיספסת את זה, כי זה העיקר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה טוען שהאבארטיסטים משמרים את המחיר המופקע לכאורה מאחר והם מסכימים לשלם את מה שנדרש מהם. אותו הטיעון יכול להיאמר גם נגדך, מצידם של כל המבקשים לרכוש מכונית חדשה ולא יכולים - כי אתה, בעצם הקניה של רכב חדש מונע ממהפכת מחירים להתרחש.

מה הטעם בלהיטפל לחבורה כל כך זניחה ושולית מנפח המכירות השנתי, הן מספרית הן רווחית? היעדרה של הסולידריות היא לא מחלה של שוק הרכב; שוק הרכב הוא רק סימפטום של היעדר סולידריות חברתית כללית בחברה הישראלית (ע"ע הפגנות 2011 שהתמסמסו).

פורסם

בר72 אתה אומר בדיוק אותו דבר כמוני רק במילים אחרות. עבורך, הגולייטה תלתן היא חליפית אך מועדפת לרכבים אחרים מאותו סגמנט (לצורך העניין). מכאן בחרת את הבחירה שלך וזה יופי, ומקובל על חברי הפורום הקדוש.

אני - כדוגמא - לא נהנה ממבחר כמו שיש לך. אני לא מעוניין בשאר החלופות לכאורה. מבחינתי הן אינן חלופות. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני בוחר לרכוש קומפי במחיר שהוא גבוה ביחס למה שאתה רואה בה, איפה הבעיה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מן הסתם אלה שיכולים ורוצים לשלם,לא ממש צריכים לתת דין וחשבון.

פראיירים הם לא וכנראה שיש להם מה לומר בנושא...

אותי מרגיזה הגישה של מחיר גדול לעומת מחירי אירופה למשל,מול מחירים

של הסגמנט הכללי ומתחרות דומות במחיר.

ההבדל הוא מוחשי ואותי מקומם ומעצבן.

יש כאלה שירשמו...אז תתעצבן! אז אני מתעצבן וזה.

אן ספק שבנוף שלנו הרכב יחודי מרשים ואן לו ממש מתחרים בכיף בפוזה

וכנראה במבחן הספורטיבי מעשי,כל הכבוד לסמלת שבכלל מביאים רכב שכזה,

מי שרוצה שיקנה וזהו,כבחירה היא כרגע בן הטובות כנראה.

פורסם

אני חושב שיש צורך לחדד את הפירוש למילה פראייר.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A8

מי שבמודע שם 100 אלף שקל על רכב יותר ממה שהוא צריך לעלות אינו פראייר מכיוון שהוא מודע. אם הרכב מספק חוויה שרכב אחר לא מספק (אפילו אם זה דבר קטן כמו הסמל שעל ההגה) הרי שהוא קיבל תמורה מלאה לאותם מאה אלף שקל.

אם הייתי עומד היום בסיטואציה שהייתי צריך לבחור בין ה-500 ל-208. אין התלבטות, הייתי קונה את ה-208.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נהג מתחיל - אם היית נוהג במכונית בכמות שהשרשור הזה מתנהל, לא היה לך כנראה ספק.

ממה בדיוק נותר לך הספק בקשר למכונית?

במילים אחרות, כשקונים מכונית שמתומחרת בצורה כל כך בולטת מעל קבוצת היחוס שלה, כדאי לבדוק טוב טוב שלא הולכים ליפול למלכודת האימפולס. כי אחרת עלות תיקון ההחלטה היא די גבוהה. ואם אני לא טועה, זמן הבעלות הממוצע על מכוניות כאלה הוא לא גבוה. וזה מעניין מדוע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמה מקרים בדקת? כמה מתוכם שדרגו לאבארת אחרת?

סתם סקרנות.

Winston S. Churchill -

פורסם

כמה מקרים בדקת? כמה מתוכם שדרגו לאבארת אחרת?

סתם סקרנות.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...