Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם קאדברי חשבו שזה כ"כ קל.

גם קאדברי חשבו שזה שוק חופשי.

גם איילון מוטורס. ואז המדינה לא עשתה כלום כשדלק מוטורס ופורד חסמו אותה. לכן, חן, אתה חי בחלום. אי אפשר. ואני מניח שאתה יודע את זה - ולכן לא מבין על מי אתה מגן. אולי תספר לי כשניפגש ואולי לא :-)

ויובהר: אני לא חושב שרוכשי אברט פראיירים. אני חושב שזה מה שהיבואן חושב עליהם, והם רק מוכיחים לו את זה כל פעם מחדש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה,

האם בגלל שהכל סובייקטיבי ובעיני המתבונן, אדם שהיה משלם 400k על האלטו הבסיסית שנמכרת היום הוא לא פראייר?

שיקום המתחכם שיגיד שלא.

כנראה שבכל זאת יש אמות מידה אוניברסליות ולא הכל סובייקטיבי לחלוטין.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אם הייתה גרסת אלטו עם מאפיינים יחודיים, כמו מנוע ראוי, מתלים, סדרה מוגבלת וכו', יכול בהחלט להיות שהיא הייתה שווה מעבר למחיר הרגיל שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מנשה, זה לא דיון על פוסט סטרוקטורליזם והשפעתו על עולם ביקורת הרכב.

תנהג באלטו הדמיונית. תנהג במתחרות שלה. אחר כך תוכל להביע דעה מנומקת, שעדיין לא בהכרח תציג את הקנייה באופן שבו יראה אותה מישהו שעבורו זו לא בעיה להוציא 400,000 על צעצוע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אלטו עם ה-1.3 והגיר הסיקוונסיאלי של ה-Hayabusa 8)

לא יודע עם השלדה של האלטו תסתדרד עם זה, אבל הרעיון ממש לא רע!

איגניס ספורט!

הייתה מכונית לא רעה בכלל ולא מוערכת מספיק. חבל שההיצע שלה כ"כ קטן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגלל הנסיון המר עם האיגניס ספורט, עד היום הם מסרבים להביא את הסוויפט ספורט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסוויפט ספורט ממש לא משהו (ויש במשפחה סוויפטים מאז 1987 כבר מספר דורות) - מכל גרסאות הספורט של היצרנים אני מוצא שדווקא הסוויפט נותנת הכי פחות מכל המיני בקטגוריה. פחות כח/תאוצה והכי פחות איבזור. חבל כי יש לסוויפט פוזה טובה כנקודת התחלה.

בזמנו הצטערתי שלא הביאו את הסוויפט GTI של אמצע-סוף שנות ה80, נראתה יפה בקטלוגים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
נו, אז אחרי שאדם השקיע 20 מליון אסור לו להרוויח ?

לא ירדת לסוף דעתי - לו בר 72 ודומיו היו מורידים את תעריפיהם בחצי, החיים היו זולים יותר, זה הכל.

חייב להרוויח , כי אחרת יפשוט את הרגל וישאיר את הלקוחות בלא אבא ואמא.

אבל לא צריך להיות חמדן. למרות שמבחינה עיסקית המחיר שהם מבקשים הוא מתאים להם כמו כפפה ליד.

כך גם נהג מתחיל ודומיו וגם סמל"ת מבסוטים עד הגג.

ועובדה שבטיפו סמל"ת יודעים לתת מחיר הוגן ותחרותי.

בגלל התחרות בענף המדובר של באר , התעריפים ירדו לזנות בעיסקאות סטנדרטיות , כמו רכישה / מכירה של דירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כתבתם הרבה מהתגובה האחרונה שלי - ועברתי ברפרוף. **** אז למה אנחנו צריכים להשקיע ולקרוא את הגיבוב שאתה כותב?

בגדול - אוריאו. לדעתי אתה כתבת שהשימוש במילה פראיירים הוא לא בסדר או משהו כזה. זאת הייתה לדעתי הלצה של החבר בר72.

אני חושב שהירידה לפסים אישים היא דווקא של אנשים אחרים, שעושים זאת בכל שרשור, על ידי דה לגיטימציה של כל מי שמנסה לבקר. **** הדה לגיטימציה היא לא שלך אישית אלא של הנסיון שלך לבקר ולשפוט אנשים שטעמם שונה משלך, ובחירתם לא מושפעת מיחס פח\הספק\לשקל שלך כנראה חשוב (שזה בסדר גמור). על טעם ועל ריח. אתה חוזר חזור וגבב ומקצין, ראה להלן:

קנאים?! מפנטזים?! על פיאט 500 עם פלפל בתחת?! לא נראה לי שיש בן אדם אחד בעולם שמפנטז על דבר כזה. [emoji15] **** הקצנת וטעית. יש כאלה שמפנטזים על אבארת' 500 על מגוון גרסאותיה, חלקם גם רוכשים אחת, או יותר.

אולי התלבלתם - זאת לא איזו אקזוטיקה איטלקית. למרות המחיר שלה. זה כולה מיני עממית חמה. היא מושא לפנטזיה באותה מידה כמו דירת 3 חדרים במרכז פתח תקווה.**** בנוף הישראלי, ובמחיר יחסית נגיש, זו בהחלט אקזוטיקה איטלקית. תעיד על כך תשומת הלב שמקבל כל בעל אבארת' לעתים קרובות. סתם דוגמא מאתמול: עמדתי עם ביתי בפקק ושני חבר'ה, ישיש ובנו, עצרו את הליכתם, הסתכלו על האוטו ודיברו ביניהם. פתחתי חלון והסברתי על הרכב, להנאתם ולסיפוקה של הקטנה. רק דוגמא מאתמול, אחת מיני רבות.

בכל העולם זה רכב של boy racers, בארץ, לפי קהילת פיאט קארספורום, נהיה פתאום רכב הבית של העשירים והמפורסמים.**** ואני מבין שאיביזה, גולף או פז'ו הם מרכבות האלים למביני עניין רציניים בלבד? בסייפא אתה צודק וטועה. זה בהחלט רכב שבין בעליו יש גם עשירים ומפורסמים, אבל זו לא החלטה של קהילה כזו או אחרת בקרספורום, עם כל הכבוד לפלטפורמה. זו בחירה חופשית של העשירים והמפורסמים דנן.

מדהים. אם שוק הרכב היה מתנהל לפי קארספורום כל רכב שני היה כאן מבית סמל״ת. **** אם לסמל"ת היה מבחר ראוי ומדיניות תמחור תחרותית אני חשוב שהשוק היה אומר את דברו, כמו בימי האונו העליזים.

אגב אולי זה נכון, וכל הקטע של הבחור שנותן טבלאות מכירה זה סתם הטרלה?! (אני יודע שאלו טבלאות מסירה. לא מכירה...)**** זה שאתה משתמש בשורש ט.ר.ל רק מחזק את התחושה שעל ראש הגנב בוער הכובע. ועכשיו תסביר למי אתה מתכוון באמירה שלך.

אני עדיין מחכה שחברי הפורום הנכבדים יסבירו לי איזה רכב נכון לי לבחור - מהו הרכב שארכוש כדי להניח את דעתם של המצקצקים כאן?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בכל העולם זה רכב של boy racers, בארץ, לפי קהילת פיאט קארספורום, נהיה פתאום רכב הבית של העשירים והמפורסמים.

**** ואני מבין שאיביזה, גולף או פז'ו הם מרכבות האלים למביני עניין רציניים בלבד?

לא, אף אחת מהן היא לא מתת האלים, אבל גם האיביזה, גם ה 208 והפולו (מניח שכתבת גולף בטעות) נותנים ביצועים דומים במאה אלף שח פחות.

על רכב שעולה מליון זה זניח.

על רכב שעולה 135K ש"ח, זה הזוי!

השרשור הזה בהחלט מתחיל להזכיר את שרשור האפסילון שהיה בזמנו שבו חצי מוכנים להשבע על ספר התורה שזה האם-אם-אמא של פרמיום בעוד חצי אחר לא ממש מבין על מה הם מדברים.

פורסם

וביצועים הם חזות הכל?

התכוונתי גולף. תרצה תוסיף גם את הפולו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שמע, אל תנסה לשכנע אותי.

אתה רוצה את האוטו? אתה חושב שהתמורה טובה? יש לך את הכסף?

תתחדש!

שיהיה לבריאות.

אני מפרגן לחלוטין.

רק אל תנסה לשכנע לא אותי שהתמחור הוגן ושהאוטו VFM טוב, כי הוא לא זה ולא זה.

אם תקנה, תו סיבוב ולך תדע, אולי תצליח להפוך אותי לחובב אבארט מושבע :wink:

• תוכן חדש...