Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ירדת לתהומות, לא ידעתי שעשיית כסף זו הצלחה בחיים.

הצלחת לפספס את הפואנטה באיזה 100000 קמ בערך.

להצלחה בחיים יש כל מיני מדדים. זה לא שרשור שעוסק במדד האושר ואיך כל אחד תופס את עצמו בעולם. עם זאת, לא כל מי שיש לו 230 אלף לרכב הוא מטומטם \ גנב \ מפיונר. יש גם כאלו שמרוויחים לא רע, כי הם למדו, הצליחו בתחומם ומרוויחים את זה ביושר.

מניח שבזה אתה יכול להכיר.

לאדון נקמיצ'י, ועוד כמה חברים כאן, אין 230 אלף. אין להם גם ניסיון מעשי בנהיגה ברכב הזה (וכנראה גם לא בהמון רכבים אחרים, שהשמות שלהם נזרקים כאן בכל שרשור). אבל יש להם דעה, ובטחון עצמי בלתי ניתן לערעור, שכל מי שחושב אחרת מהם הוא פראייר, שנהנה שדופקים אותו.

קצת צניעות לא הורגת אף אחד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו אתה סתם בוחר להיעלב, כאילו המושג "פאן בוי" הוא סוג של קללה.

א. פאן בוי היא אכן "סוג של" קללה (יש הבדל בין המושג הזה לבין סתם 'מעריץ' או 'חובב', google it)

ב. למה שאני איעלב...? אני אחד מאלו שהתחילו את הדיון על התמחור המוגזם של הרכב ולכן אני (כנראה?) לא אחד מאלו שאתה מכנה 'פאנבויז'. מה שמבאס/מאכזב אותי זה שהדיון הופך משיח על רכב לשיח על אופי של אנשים שבוחרים בו. על אותו משקל הבעתי אותה תרעומת בשרשור אחר בו פלוני הסביר שכל מי שקונה במו הוא כנראה ערס/עבריין וכו'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סליחה? לא זכור לי שפירסמתי את מצב חשבון הבנק שלי ברבים, כך שלא ברור לי למה אתה חושב שאתה יודע מה אני יכול להרשות לעצמי ומה לא, או כמה "הצלחתי בחיים"...

אני חושב שה"הטפות", כפי שאתה קורא להן, כלפי מי שבוחר לשלם סכום כזה על רכב שכזה, הן כן במקומן, כי ככל שאנשים ימשיכו לקנות רכבים במחירים מופרזים, כך היבואנים ימשיכו באסטרטגיית התמחור החזירי - כי זה עובד להם.

ומה לעשות שאנחנו חיים במדינה שאין בה באמת שוק חופשי של רכבים חדשים, ומר ישראלי לא יכול (מעשית) לקנות אבארת' אצל יבואן מתחרה.

מצב חשבון הבנק שלך ממש לא מעניין. אתה מגיב אחד, מהסיבות שלך, אחרים כותבים כאן באופן די גלוי שהרכב מחוץ לתקציב שלהם. התגובה שלי היתה תגובה כללית.

אולי אתה צודק לגבי התמחור - אני לא יודע, קטונתי. בניגוד לכל שאר המגיבים בשרשור, אני לא יודע כמה סמלת מרוויחים יחסית על כל רכב. ושוב אני אומר: ביקורת על מחיר היא הגיונית, נניח, למרות שרק אללה שבשמיים יודע על מה מבוססות הטענות כאן, מעבר להשוואת לאירופה, שאני לא יודע כמה הן מבוססות. הביקורת על אנשים, מאידך, היא חסרת טעם. ובכלל, בתור סוציאליסט הפורום, פחות או יותר, זה קצת עלוב \ עצוב לנהל ויכוח מגונן על מי שיכול להוציא 230 אלף על רכב. באמת באמת שחלק מהם מבינים מה הם עושים מבחינה כלכלית טוב לפחות כמוך, כמו ישה, נקמיצ'י, בר72 ואחרים. באמת.

פורסם
זה קצת עלוב \ עצוב לנהל ויכוח מגונן על מי שיכול להוציא 230 אלף על רכב.

+100500!

התפיסה הזאת היא נצר לחוקים הפטרנליסטיים שמונחתים עלינו חדשות לבקרים וחמור מכך, לנורמות פטרנליסטיות. הם אנשים מבוגרים ואף אחד לא עבד עליהם. זה לא חוק הגנת הצרכן ואלה לא קשישים עולים שלא יודעים עברית שהחליפו להם ברז ב-2000 ש"ח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא רק שהם

לא קשישים עולים שלא יודעים עברית שהחליפו להם ברז ב-2000 ש"ח

, הם גם מעורים היטב בשוק הרכב - ואם תשאלו אותי, סביר מאד להניח שמשמעותית יותר מלקוחות המתחרים, אם הם מסוגלים להוציא הון תועפות על פחית קטנה. הפחית הזאת כנראה יודעת לעשות כמה וכמה דברים חסרי תחליף..
:idea:
פורסם
סוחט אותם? כאילו עומד עם אקדח לרקתם ומכריח אותם לקנות? פעם אחר פעם?

כמו לימון... לא כמו קורליאונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני בספק אם מי מקוני הגרסאות המיוחדות (וכנראה גם לא הבסיסיות) קונה אותן מכספו האחרון. ברובם המכריע של המקרים מדובר באנשים מבוססים, בחלק מהמקרים גם עשירים מופלגים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הכל יחסי בחיים , יש פראיירים יותר גדולים : ע"ע טריבוטו פרארי שזו הרכישה הכי הזויה שיכולה להיות.

לדעתי יש כלים הרבה יותר טובים לקנות ב160 / 230 או 450 אלף ש"ח אשר גובים על גרסאות האבארת' השונות.

לא הייתי קונה רכב בגלל נופש ביערות הכרמל או כמה בקבוקי בירה לחג...

בטוח לא רכב בינוני כמו האבארת'

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא רק שלא היית קונה, גם לא קנית, וזה לגיטימי. מה שקשה משום-מה לאנשים לקבל זה שגם לקנות כזה רכב לגיטימי באותה המידה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אייל, אז קנית את פיסגת היצירה המוטורית - גולף gti, שלא הייתי קונה גם ב50 אלף שקל, כי אפילו רק להסתכל על הרכב משעמם אותי בערך כמו להסתכל על אוטובוס של דן.

אז מה?

פורסם
Yoda-Flame-war-begun.jpg

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש לך הגיה מוזרה ל-Shitstorm.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

lol oryo, טיימינג מעולה. לי נראה שמי שיש לו בחתימה קישור לשרשור ההתחדשות של הרכב שלו, הוא ולא אחר הפאן-בוי כאן.. מן הסתם ניסיון להנמיך את קומת המתחרות כדי להרגיש טוב עם הקנייה שלך.

:idea:
פורסם

ממממממ הא?

futurama-fry-meme-generator-not-sure-if-serious-or-just-trolling-f2d044.jpg

רגע אני לא מבין, באיזה מחנה אני בכלל?

• תוכן חדש...