Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לחזור לדיון עצמו, איך היית משווה את הקומפ' לעומת אבארט רגילה? זה יותר מאותו הדבר כמו עם האסה-אסה או שיש כאן קפיצת מדרגה של ממש?

אני שואל כי זכור לי שלא התלהבת מה-500 על גרסאותיה (ועל כן רכשת פונטו); מה הקומפ' עושה אחרת שהיא זוכה פתאם ליחס אחר?

:idea:
  • תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אענה בשמו, אבל אני כן אתן לך זוית ראיה ששמעתי כבר ממספר חובבי אבארט, אליבא לתפישת העולם שלהם, זה לא אבארט מפוארת שעולה 100K יותר מהאבארט אלא זו טריביוטו פרארי שהורידו לה את הסמלים וזולה ב 170K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מדויק. למיטב ידיעתי יש פריטי אבזור שיש בקומפ' ואין במהדורות המוגבלות הללו; ייתכן ויש הבדלים נוספים (וזה לגמרי מתקבל על הדעת, כי כזכור: כל אחד והתענוג שלו).

:idea:
פורסם

^^^

זו גישה לחיים

אחד רואה את החצי הכוס הריקה

השני את חצי הכוס המלאה

השתכנעתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא אענה בשמו, אבל אני כן אתן לך זוית ראיה ששמעתי כבר ממספר חובבי אבארט, אליבא לתפישת העולם שלהם, זה לא אבארט מפוארת שעולה 100K יותר מהאבארט אלא זו טריביוטו פרארי שהורידו לה את הסמלים וזולה ב 170K ש"ח.

הגדרה טובה.

לגבי אנשים שעוצרים בעלי אברט ברחוב - מעניין אם הם מניחים מה מחיר הרכב. כי אברט ב- 160 שונה מאברט ב- 120, נניח. תגיד להם ששילמת 230 והם בכלל יחשבו שאתה קוקו :-) בכל מקרה, עם הג'ולייטה השחורה הייתי מקבל הרבה מבטים. הפעם בחרתי לבנה. כל אחד ומה שמתאים לו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שמע, אל תנסה לשכנע אותי.

אתה רוצה את האוטו? אתה חושב שהתמורה טובה? יש לך את הכסף?

תתחדש!

שיהיה לבריאות.

אני מפרגן לחלוטין.****תודה נשמה של ברבור.

רק אל תנסה לשכנע לא אותי שהתמחור הוגן ושהאוטו VFM טוב, כי הוא לא זה ולא זה.****איפה כתבתי שהוא VFM אוניברסלי כמו איביזה או פז'ו? הוא בפירוש לא.

אם תקנה, תו סיבוב ולך תדע, אולי תצליח להפוך אותי לחובב אבארט מושבע :wink:****ננסה לדאוג לך גם בלי להשכיב 230 אש"ח לטובת המיזם.

אם לחזור לדיון עצמו, איך היית משווה את הקומפ' לעומת אבארט רגילה? זה יותר מאותו הדבר כמו עם האסה-אסה או שיש כאן קפיצת מדרגה של ממש?****עולם אחר. לא קפיצת מדרגה אלא קפיצת קומה - ביצועים, נוחות, סאונד (בהשוואה לגרסאות לא משודרגות)

אני שואל כי זכור לי שלא התלהבת מה-500 על גרסאותיה (ועל כן רכשת פונטו); מה הקומפ' עושה אחרת שהיא זוכה פתאם ליחס אחר?****תבדיל. רכשתי פונטו כי הייתה הזדמנות שאפשרה לי להפטר מה-500 הרגילה ולקבל רכב שהיה מועמד להחליף את האלפא מחד ולהתאים ל-40 אלף ק"מ בשנה מאידך. האבארת' 500 הרגילה\SS מאד לא נוחה לי מבחינת המושבים, והביצועים שלה לא מספיקים לי.

אני לא אענה בשמו, אבל אני כן אתן לך זוית ראיה ששמעתי כבר ממספר חובבי אבארט, אליבא לתפישת העולם שלהם, זה לא אבארט מפוארת שעולה 100K יותר מהאבארט אלא זו טריביוטו פרארי שהורידו לה את הסמלים וזולה ב 170K ש"ח.****מניח שיש כאלה, אני לא אחד מהם

לא מדויק. למיטב ידיעתי יש פריטי אבזור שיש בקומפ' ואין במהדורות המוגבלות הללו; ייתכן ויש הבדלים נוספים (וזה לגמרי מתקבל על הדעת, כי כזכור: כל אחד והתענוג שלו).****ישנם הבדלים משמעותיים - שילוב מנוע וטורבו חזקים יותר עם רצועת כח רחבה יותר, מושבי סאבלט מעולים, בולמים שונים, בלמים, מערכת פריפלו וכדומה.

אז מה לרכוש חברים כדי להיות מקובל בפורום?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

:lol:מה שבא לך חומד

אתה תהיה מקובל תמיד כמו אחד המקובלים מאופקים , מאשדוד , מנתיבות או באר שבע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הלוואי, יהיה לי כסף לרכוש אוטו רציני! :lol::wink:

כשכתבתי ה-500 על גרסאותיה התכוונתי לגרסאות אבארת'. בכל אופן, מעניין מה שאתה אומר.
השוויתי מול גרסאות האבארת', וערכתי מחדש את דבריי שישקפו זאת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אז מה לרכוש חברים כדי להיות מקובל בפורום?

תלוי מה אתה מחפש לשדר...

נהג-מתגרזן-גבר-עם-ביצי-ברזל: BRZ ידנית או מגאן קאפ

אני-לא-ספר-נשים-אני-קייצ'י-טסוצ'יה: מיאטה

אוהב-לנהוג-אבל-לא-פרייאר: 208GTI

לא-אוהב-לנהוג-אבל-לא-פרייאר: פולו GTI או איביזה קופרה

אני-כ"כ-מקושר-קניתי-BMW-שאפילו-הנציג-באולם-לא-הכיר: 125i M-Sport

אולי-זה-האוטו-היחיד-שלי-ואולי-יש-לי-גם-פרארי: 595 קומפטיציונה

פורסם

שנון ביותר ! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבר יקר שקורא ולא כותב שלח לי את זה.

"מן הידועות הוא שסיטרואן דה שבו תוכננה כך שתוכל להעביר בשלום ביצים על תלם חרוש. ואם נרצה להעביר אתרוג ליעדו? סיטרואן סי שש נשיאותית הידרופנאומטית. אבל קלמנטינה?

רגע רגע, מה כ"כ מיוחד בקלמנטינה?

תודה ששאלת, אז ככה:

יכולת התיאור שלי לקלמנטינה די בינונית: היא כתומה, היא עסיסית, אני קלישאתי. גם החך שלי אינו כה רגיש כדי להבין ולהרגיש. במבחני טעימה איני מבחין כלל בין קוקה קולה, פפסי קולה ושוופס, אבל זה רק בנינו.

ובכ"ז טעה מי שאמר לצריך להשוות תפוחים לתפוחים.עובדה- הקלמנטינה שטעמתי עולה כמו אבטיח. היא עסיסית יותר מתפוח וקילופה מאתגר יותר מקילוף בננה ומספק מאוד. היא פרי למבינים.גם החרצנים הם יתרון המוסיף לתחושה: אני חי!

ניתן להגיד עוד המון אך כדאי שאתקדם לפואנטה, מדוע היא מהנה כ"כ:

ובכן, ראשית לא כל אחד יכול: רק מי שקונה כל חודש במכולת של יוסף באלפיים שקלים לפחות. כן, זו לא קלמנטינה של סופר, אלא מכולת אקסלוסיב- מיני היפרשוק אמיתי. למכולת שלנו מסורת ותיקה וחוג לקוחות נלהב, אנו מקבלים טעימות חינם ולפעמים גם נפגשים במאפייה ליד המכולת לשוקו ולחמנייה. זר לא יבין זאת.

ובאשר למחיר?

ובכן, אותה הקלמנטינה בעשרה שקלים לקילו נמכרת בגרסאות נוספו: עם מדבקת ג'פה ועם שתי מדבקות ג'פה: חמישה עשר שקלים ועשרים שקלים בהתאמה.ויש גם את גירסת העל- ארבעים שקלים לאנינים במיוחד.

צריך להבין. האנשים הרוכשים קלמניטנת ארבעים שקלים הם מביני עניין, אנינים ובכלל- אנשים מוכשרים היכולים להרשות לעצמם בשל יכולות מופלאות.

כן ידידי, קלמנטינות מופלאות למופלאים- הטובים לטייס, הטובות לטייסים.

ו.. אם זה טוב בארבעים שקלים, זה הרי מציאה בעשרים, לא?

ורק למקרה שתהית, הנה דוגמה לאנינות: אדם הקונה קלמנטינת ארבעים, לא רק יודע להבחין בין מותגי קולה שונים. גם אם תמזוג לו את כל המותגים לכוס ותערבב, עדיין יוכל להגיד לך בכל שלוק נפרד מה הוא טועם, עד כדי כך אנין. זר לא יבין זאת, ודאי לא חובב תפוחים או בננות.

קלמנטינה- כיף לקלף"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...