Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא מעוניין לשאול שאלה אחרת את פותח השרשור:

אני סקרן לדעת איך זה מרגיש שאתה יושב וכותב חוות דעת על רכב מסוים עבור חברי הפורום, משקיע מזמנך ללא תמורה, ואז השרשור כולו נהרס עם תגובות הזויות ולא קשורות לנושא השרשור?

בזמנו אני הרגשתי כאילו ירקו לי ישירות לתוך הפרצוף - ואתה? זה לגיטימי בעיניך? אני שואל ברצינות.

נ"ב -

בנוגע לפונטו שלך ולהזדמנות שלך לרכוש אותה - בכל פעם מחדש אתה כותב על ההזדמנות הזו, אבל דע לך שאני קיבלתי את המידע על המחיר הזה בדיוק 24 שעות לפני שהעניין פורסם בפומבי, והתשובה שהם קיבלו ממני היא שאני בוחר להמתין לפולו GTI הידנית (וזה עוד לפני שהתחיל הבלאגן המפורסם על הגיר הידני בפולו) ושיהיה להם בהצלחה במכירה. עם זאת, שלא תחשוב ששלי לא אושפזה במוסך למשך 5 שעות למשל. קורה.

פורסם

סטיו אתה בונה על הדיסקרטיות של מי שיודע ומכיר את הסיפור שלך.

לשמחתך הדיסקרטיות הזאת נשמרת ותשמר, כך שאתה יכול להמציא איזה סיפור שאתה רוצה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא בונה על שום דבר - אני שואל שאלה פשוטה, אשמח למענה ואחזור על השאלה: איך זה מרגיש להשקיע כ"כ הרבה ואז השרשור נהרס?

בד בבד, לא הבנתי למה כוונתך על כך ש"המצאתי את הסיפור", איזה סיפור לכאורה המצאתי?

פורסם

שרשור שנהרס, ולא אחד, יש לכל חובב איטלקיות בפורום. רגילים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני דווקא מעוניין לשאול שאלה אחרת את פותח השרשור:

אני סקרן לדעת איך זה מרגיש שאתה יושב וכותב חוות דעת על רכב מסוים עבור חברי הפורום, משקיע מזמנך ללא תמורה, ואז השרשור כולו נהרס עם תגובות הזויות ולא קשורות לנושא השרשור?

בזמנו אני הרגשתי כאילו ירקו לי ישירות לתוך הפרצוף - ואתה? זה לגיטימי בעיניך? אני שואל ברצינות.

נ"ב -

בנוגע לפונטו שלך ולהזדמנות שלך לרכוש אותה - בכל פעם מחדש אתה כותב על ההזדמנות הזו, אבל דע לך שאני קיבלתי את המידע על המחיר הזה בדיוק 24 שעות לפני שהעניין פורסם בפומבי, והתשובה שהם קיבלו ממני היא שאני בוחר להמתין לפולו GTI הידנית (וזה עוד לפני שהתחיל הבלאגן המפורסם על הגיר הידני בפולו) ושיהיה להם בהצלחה במכירה. עם זאת, שלא תחשוב ששלי לא אושפזה במוסך למשך 5 שעות למשל. קורה.

ההקבלה הזו בין שרשורים שנהרסים היא יפיפייה כמו שהיא קומית, במיוחד היות ואת השרשור שלך אתה פוצצת בעצמך... ( https://tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww.carsforum.co.il%2Fvb%2Fshowthread.php?p=4861349&share_tid=577059&share_fid=28771&share_type=t

גרמניה לוהטת: פולקסווגן פולו GTI במבחן - יפה, או גם אופה?, תגובה 38, אשכרה חזרתי ובדקתי את נקודת הרתיחה)

או כמו שאמר איזה סיני שצוטט ע"י מצביאה דגולה: קאט זה בולשיט

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תסבירו לי רגע, כי אני לא מבין.

מי שפותח את השרשור בפורום שהוא לא שלו הוא בעל השרשור?

ואם כותבים לו משהו שהוא לא מסכים איתו אז ״הרסו״ לו את השרשור?

פורסם
מותר לך להיות פראייר בשקט.

מצד שני, מותר לאחרים לאחרים להגיד מה הם חושבים והם לא מטרילים.

נהג מתחיל - לא אמרתי אף פעם איזה אוטו מתאים לך ואם הפנטזיה שלך זה פיאט 500 אז שיבושם לך.

ביקורת צריכה להיות מבוססת על משהו. מעבר לקריאה של פורומים או קנאה בכך שאחרים יכולים להרשות לעצמם מה שאתה לא.

במקרה שלך, אתב בעיקר מחפש להתריס ולעצבן, כנראה תוך מחשבה נאיבית שזה מקורי וחכם, ןשאלו שמרוויחים קצת יותר ממך בעצם לא רואים את מה שאתה רואה.

עם כל הכבוד, ראוי שקודם תדע על מה אתה מדבר. כאמור, כתיבת 'לו הייתי רוטשילד' זו לא "ביקורת".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ייתכן שבא מתוך קינה ולא מתוך קנאה.

אולי זה בכלל לא מתוך קנאה, אלא דעה על ערכו של הרכב בעיני אותו אחד

זה לא מפריע שלאחר תהיה דעה אחרת.

די, נכנסתם בגופם של אנשים שחושבים אחרת מאותם מאושרים ומעושרים ,

ויש לכם אח"כ את העוז והחוצפה , להגיד שהרסו לכם את השרשור.

אנשים הביאו נתונים ממדינות אחרות ( השקיעו ) שבהם אין פער במחירי רכבים דומים ורק כאן ישנו פער בלתי מוסבר ( בלתי סביר ).

ועל זה התנהל דיון.

כאשר מתנהל דיון על פרארי , ל 99% אין שמץ של מושג על הרכב ו ל 99.9% אין את היכולת לרכוש.

אז....

סטיו

תרצה לכתוב , תכתוב, לא תרצה, גם כן טוב.

פתחת שרשור , לכל אחד יש זכות לכתוב בו ככל העולה על רוחו. ובלבד שזה לא שטויות בלתי מבוססות, וגם כאן מותר לו להביע את דעתו המלומדת או הלא מלומדת.

ממליץ לך להתבגר.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אני בוגר - תודה על ההמלצה המיותרת.

השרשור הזה עוסק בחוות דעת על רכב מסויים אך פות"ש לא התייחס לסוגיית המחיר (או שפספסתי פה משהו?). מבלי לקחת צד כלשהו בבלאגן שמתנהל פה בימים האחרונים, רק אכתוב שאכן זכותכם להגיב מחד, אך מאידך מחיר הרכב הוא לא נושא השרשור אלא כל השאר: אבזור, נהיגה, ביצועים וכ'.

יכול להיות שלא תסכימו איתי וזה בסדר, אבל אני ככותב הייתי מצפה מהמגיבים לפתוח שרשור חדש ושם להתווכח במשך 46 עמודים על נושא אחר אליו לא התייחסתי בשרשור המקורי.

פורסם

מחיר הרכב כן קשור לשרשור...זה לא משנה אפילו ש99 אחוז פה לא יקנו

את הרכב,גם בלי מחירו הגבוה,גם אם היה 180 אלף,גם אז לא היו קונים

את הרכב,מסיבות כאלה או אחרות.

עדיין מתנהל כאן דיון על סוג רכב מסוים,ואנחנו בפורום יכולים לרשום מה

עולה על דעתנו הצנועה או הלא צנועה בגבול הטעם המותר.

לפי מקורות גלויים בחו"ל הרכב אצלנו בארץ גבוה ביחס לרכבים שעולים

דומה בחו"ל,אותי זה מעצבן מאוד וזכותי להביע את דעתי,גם אם הרכב

נוסע מדהים ומיוחד באופיו כמו שהו...אותי זה מרגיז!

אני לא מנסה להבין יבואן ומהלכיו וגם קטונתי מלייעץ לו בתחום.

אבל לרשום,ארשום מה שחשקה נפשי באמת.

פורסם

אולי זה בכלל לא מתוך קנאה, אלא דעה על ערכו של הרכב בעיני אותו אחד

זה לא מפריע שלאחר תהיה דעה אחרת.

בפעם החמישים (והאחרונה) לשרשור:

דעה צריכה להיות מבוססת על משהו.

זה כלל אצבע נחמד לחיים, שמשום מה, הרוב בפורום ובכלל מוותרים עליו.

די, נכנסתם בגופם של אנשים שחושבים אחרת מאותם מאושרים ומעושרים ,

ויש לכם אח"כ את העוז והחוצפה , להגיד שהרסו לכם את השרשור.

אתה מעוות את מה שהולך כאן ובכל שרשור דומה.

מי שדרדר את השרשור הזה בציטטות כמו "

איך אמר מאיר אריאל: "מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה..."", זה לא חובבי האיטלקיות, אלא אנשים אחרים.

ובכלל, מה הרעיון בביקורת אישית על רוכשים או רוכשים פוטנציאלים?

מה היא נותנת? למה היא הפכה לערך? למה זה נחשב לדבר חיובי לכתוב, בגדול, שאתה חושב שאחרים סביבך הם מטומטמים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ישה, אני בוגר - תודה על ההמלצה המיותרת.

השרשור הזה עוסק בחוות דעת על רכב מסויים אך פות"ש לא התייחס לסוגיית המחיר (או שפספסתי פה משהו?). מבלי לקחת צד כלשהו בבלאגן שמתנהל פה בימים האחרונים, רק אכתוב שאכן זכותכם להגיב מחד, אך מאידך מחיר הרכב הוא לא נושא השרשור אלא כל השאר: אבזור, נהיגה, ביצועים וכ'.

יכול להיות שלא תסכימו איתי וזה בסדר, אבל אני ככותב הייתי מצפה מהמגיבים לפתוח שרשור חדש ושם להתווכח במשך 46 עמודים על נושא אחר אליו לא התייחסתי בשרשור המקורי.

בכלל לא בטוח שפותח דיון כלשהוא בפורום הוא זה שאמור לקבוע את גבולותיו, יש התפתחות, חלקה טבעית, חלקה פחות, מי שיקבע אותה ואת כיוונה הם המשתתפים השונים. זה פורום כאן, לא כתבי טענות בבית משפט, אפשר להניח לטיעון הזה שלך.

פורסם

[/color][/right]

מבוססת על הפער בין הרכב לרכבים דומים - שגדול בארץ באופן מהותי לעומת ארצות אחרות. מכאן יוצאות כל מיני נגזרות לכיוונים שונים.

מה כאן לא מבוסס?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מי שמתעלם מהכלל זה הוא אתה, ולכן זה או-כה משעשע לראות את התגובה הזו. איך אומרים? הפוסל במומו פוסל?

הכל התחיל מפער מחירים שהוכח לך (ולאחרים), ואז משום מה יצאתם להגנה על התמחור של היבואן.

אתה מעוות את מה שהולך כאן ובכל שרשור דומה.

מי שדרדר את השרשור הזה בציטטות כמו "איך אמר מאיר אריאל: "מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה..."", זה לא חובבי האיטלקיות, אלא אנשים אחרים.

ובכלל, מה הרעיון בביקורת אישית על רוכשים או רוכשים פוטנציאלים?

מה היא נותנת? למה היא הפכה לערך? למה זה נחשב לדבר חיובי לכתוב, בגדול, שאתה חושב שאחרים סביבך הם מטומטמים?

בתור מי ש"התחיל" [אגב בציטוט שונה, משעשע לטעמי ולטעמם של אחרים גם, אפילו שאולי לא לטעמך שלך], הוא אני, וזה די משעשע מה שניסית להסיק עלי, משום שאני כרגע מחזיק כבר את האיטלקיה השניה שלי... הסמלון עשוי לרמוז לך איזו :-) לו היית קורא לעומק, ועוצר שניה, היית גם רואה שאנשים פה כתבו על הקרבה שלי (הנטענת) ליבואן. ובכל זאת, מה זה אומר? שכאשר אני חושב שהתמחור מוגזם, אני לא מתבייש לומר זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...