Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונטו אבארט, במיוחד בלי קיט אסה-אסה, היא אחת ההוט-האצ'ים הכי הגיונית לשמש כמכונית דיילי ועדיין להיות מהנה. באמת אחלה אוטו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה500 אבארט ירדתי עם גב דואב (אפילו מאוד אבל זה אני שסובל מבעיות גב), מהמיטו תלתן ירדתי עם הרגשה של "מה זה הדראעק הזה?" מהפונטו אבארט ירדתי עם חיוך מאוזן לאוזן.

ללא ספק אחד מהרכבים הספורטיבים הטובים ביותר שיצאו מאיטליה בשנים האחרונות ורכב עם הרבה כבוד בנוף ההוט האטצ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו מה נסגר כולכם מהללים ומשבחים את הרכב, איפה ההוא שפתח כאן שרשור עם הכותרת "מרקיוני מודה שפונטו אבראת' רכב קקה" או משהו? אני לא זוכר מי עשה את זה, אבל זוכר שהייתי מופתע

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בין שלל ההודעות ההזויות של מרקיונה, דווקא זו לא זכורה לי.

בכל מקרה, כמו נושא השרשור וכמו כ"כ הרבה מקרים בעבר עם סמל"ת, הרכב לא נמכר בגלל מחיר גבוהה מהמתחרות ולא בגלל שהוא רכב לא ראוי (הוא ראוי וחצי).

פורסם

אוקיי כנראה זה לא מרקיונה, זכרוני הטעה אותי, הנה הציטוט מאותו שרשור אליו התייחסתי:

ראש מחלקת הפרויקטים מותח ביקורת על הפיאט פונטו אבארט, ומגדיר אותה "טעות אסטרטגית שפגעה במותג"

וגם טעיתי בנוגע לכותרת השרשור עצמו (זה הופיע בגוף ההודעה הראשונה).

מה שכן, האירוניה של מציאת אותו שרשור הייתה שווה את ה3 דקות שלקח למצוא אותו בגוגל ואת כל טעויות הזכרון המאעפן שלי, lolz

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

5 עמודים?

נסה 63 ...

פורסם

כשאתה צודק, אתה צודק.

היות ואני בחודש האחרון עובד 12+ שעות ביום, המסקנה שלך עם השינה נשמעת די הגיונית בסה"כ XD

פורסם

גם בשרשור ההוא סטיו סילף את הדברים והנתונים בדרך שהיתה נוחה לו.

לארץ הגיעו 17 אבארת' פונטו שנמכרו כולן, זה בהשוואה לכמעט 300 אבארת' 500 שנמכרו וממשיכות להמכר (האבארת' פונטו כבר לא מיוצרת לצער רבים).

כתבתי אז:

ההערה היתה לגבי זה שרוח אבארת האמיתית לא יכולה לבוא לידי ביטוי במשפחתיות, דוגמת הפונטו.

אפעס אם לא פונטו אז מה היה להפוך לאבארת, קובו? דובלו?

כאמור הטענה לא היתה שהאבארת' פונטו אינה מוצלחת אלא שהיא לא מגלמת את הרוח החדשה שהמותג רוצה לממש - גרסאות קיצוניות יותר למכוניות הסדרתיות של פיאט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז האבארת' 500 היא גרסה קיצונית יותר לפיאט 500 אבל הפונטו אבארת' היא לא גרסה קיצונית יותר לפונטו? על מה הוא מדבר?

ד"א, האבארת' 500/595 לא יקבלו רענון בדומה לזה שעברה הפיאט 500 לפני 8 חודשים?

פורסם

מישהוא בקונצרן פיאט צריך לעוף לכל הרוחות בלי פנסיה ובלי פיצויים בשביל להפסיק את הנוהג האווילי שכל טיפש זב חוטם משחרר שם הצהרות מכפישות לעיתונות כאילו הוא האורים ותומים של עולם הרכב האיטלקי.

אבל לצערנו, כשזה בא מהביג-בוס, זה נתפס כרוח המפקד ואז כולם עושים את זה.

עניינית, אם הפונטו אבו לא "מגלמת את רוח המותג" אבארט, אז אני לא יודע מי כן.

בטח לא הפונטו אבארט (ההיא מראשית שנות 2000)/ 600 ספורטינג/ סטילו/ בראבו שהתערבות אבארט בה היו הדבקת מדבקות.

פורסם

זה לא בא מהביג בוס אלא ממנהל בדרג ביניים כלשהו, לא זוכר.

AVIA כן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הוא שאמרתי, המנהל דרג ביניים הוא ה"טיפש זב חוטם".

ו"כשזה בא מהביג בוס", הוא הראשון במעלה שחוטא בחטא הזה.

פורסם

אכן, כפי שכתבתי בשרשור ההוא, ראש מחלקת הפרויקטים של "פיאט" הגדיר את הפיאט פונטו אבארט כטעות אסטרטגית שפגעה במותג. בנימה אישית - הפונטו אבארט היא מכונית מצוינת ואפילו כמעט רכשתי אחת, אולם חבל שנמכרו רק 17 יחידות בארץ ועוד יותר חבל שבכירים מתבטאים כך בראיונות לתקשורת. להלן הציטוט המלא מהכתבה (קרדיט ל"וואלה"):

"בראיון מיוחד שהעניק אלפרדו אלטוויה, ראש מחלקת הפרוייקטים בקרייזלר-פיאט למגזין 'אוטו-אקספרס' הבריטי, הוא מאמת כי ה-500X הוא מועמד ודאי להכנס לסדנה, אך מותח ביקורת על הפונטו אבארת' ומסמן אותה כטעות אסטרטגית שפגעה במותג. "אני חושב שהלכנו רחוק מידי עם הפונטו אבארט, ועכשיו הלקוחות שלנו לא רוצים חיקוי, אלא משהו ממוקד. אם ה-500X תולבש במלתחת אבארט - הם יקבלו רכב ספורטיבי טהור"".

לעניות דעתי הטעות האסטרטגית היחידה של "פיאט" היא שהפסיקו לייצר את הרכב הזה. אני לא מבין למה הוא דיבר על "חיקוי" - היא היתה חיקוי של מה? היא לא היתה רכב ספורטיבי טהור? מעבר לכך, מה נסגר באמת עם הפיאט 500X אבארט? ה- 124 בתכנון וה- 500X לא? היכן זה עומד?

• תוכן חדש...