Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

lol

Ironic._My_stupid_attempt_at_a_new_meme._I_tried_4bafa6_3552920.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לא רק שלא היית קונה, גם לא קנית, וזה לגיטימי. מה שקשה משום-מה לאנשים לקבל זה שגם לקנות כזה רכב לגיטימי באותה המידה.

הכל לגיטימי

אנשים מקבלים זאת אך בד בבד זכאים להחזיק דיעה ולהביע אותה מעל גבי הפורום.

הבעיה היא שחבורת האבארת' לא יודעת לכבד דיעות שאינן תואמות את שלה.

מותר לי לומר שהזוי לדעתי לשלם סכומים כאלה על פיאט 500

גם מותר לי לומר שלא מסתדר לי לראות אדם בוגר יוצא מפיאט 500 (ולא טינאייג'רית שאתמול עברה טסט)

הערה: אף אחד מהרכבים שלנו הוא לא פסגת היצירה המוטורית. מי שנוהג בפסגה ככל הנראה לא כותב בפורום הזה.

אני לא חושב גם שזה בוגר לנסות להכפיש את הרכב שאני נוהג בו במקום לענות עניינית.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אגלה לך סוד קטן (שכבר גילו פה כמה פעמים בשרשור): חלק מאלו שכן נוהגים במה שנתפס כפסגת היצירה המוטורית (ע"ע למבורגיני, פרארי, פורשה וכו') הם מאותם הפראיירים שקונים טריבוטו פרארי, או סתם קומפי ב-230 אלף שקל.

רובם ככולם אכן לא כותבים בפורום הזה. חבל, אולי אז לא היו קונים, כי היו לומדים שהם פראיירים.

ואגב, אין שום דבר "לוגי" בזה שאתה מעדיף תוצרת של חברה מסוימת על פני תוצרת של חברה אחרת, ומניח שמי שמוציא כסף במקום אחר הוא פראייר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
על דבר אחד אי אפשר להתווכח, התמחור של הרכב הזה הזוי ומוגזם מאוד בארץ.

ולזה אני מכוון. שירכוש מי שרוצה. הבעיה שלי היא שאנו לא חיים בשוק משוכלל, ולכן מי שמוכר את זה ב- 230+, מסיק מזה שאפשר גם רכבים אחרים לתמחר ביוקר, והשרשרת ממשיכה, עד שהיא מגיעה אלי, לתחתית החבית.

כנראה שלא הבהרתי את כוונתי. אין חולק שהתמחור גבוה. השאלה היא מה כואב לאנשים שאנשים אחרים מוציאים כסף על אבארט? מה הדחף הזה להסביר לאחרים שהם טועים? מה לעזאזל אכפת לכם?

כאמור, שהאנשים יקנו מה שבא להם. לי מפריעה ההשפעה העקיפה עלי.

נקמיצי הנה אתה עוד פעם גורר להגזמות: מי אמר שהמחיר הוגן (ווטאבר דאת מיי בי)? המחיר גבוה, נכון. מוגזם? אולי. אבל זהו המחיר, ועבור החוויה הוא בהחלט שווה את זה (בעיני).

אתה (ובר72) מבודדים לחלוטין את הרכב ומתמקדים באווירה שמסביבו: מלונות, טיולים, יחס מועדף בסמלת וכן הלאה. זה קיים אבל זה לא העיקר. החוויה בנהיגה ברכב הזה מיוחדת ומתאימה לי ככפפה ליד (וכנראה לעוד כמה). הברושור מתקשה להעביר את זה ולכן הפליאה של כמה מהחברים כאן כנראה.

בר72 יש לך מספיק קשרים כדי לקבל נסיעת מבחן מתי שתרצה, גם אם הרכישה לא מתאימה לך (כרגע). דבר איתי אח"כ על חווית הנהיגה ואכבד את דעתך.

מסכים שמיוחדת. בסדר. לא מבודד. מתבודד. העיקר הוא מה שכתבתי לעיל. נסיעה הוצעה לי בעבר וסירבתי בנימוס. זה לא היה משפיע על המחיר שלה או על האפשרות להביא כזו במחיר מקביל של 160 תוך ויתור על מלון. המחיר בעיניי מוגזם, ומושך מעלה גם מחירים אחרים.

+100500!

התפיסה הזאת היא נצר לחוקים הפטרנליסטיים שמונחתים עלינו חדשות לבקרים וחמור מכך, לנורמות פטרנליסטיות. הם אנשים מבוגרים ואף אחד לא עבד עליהם. זה לא חוק הגנת הצרכן ואלה לא קשישים עולים שלא יודעים עברית שהחליפו להם ברז ב-2000 ש"ח.

כי אף אחד לא קונה את הרכב במימון? (אני כן, אגב) אבל לא על זה דברתי הרי.

אני בספק אם מי מקוני הגרסאות המיוחדות (וכנראה גם לא הבסיסיות) קונה אותן מכספו האחרון. ברובם המכריע של המקרים מדובר באנשים מבוססים, בחלק מהמקרים גם עשירים מופלגים.

פה כבר התרגשתי.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תמיד שמח לרגש קולגה :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אותם "פראיירים" הם כאלה שבאמת לא משנה להם אם זה 200 אלף או 2 מליון והרכב נרכש כצעצוע לשימוש פעם ב... ומהווה רכב רביעי או חמישי :)

המקרה הזה לא משליך על אנשים כמוני או כמוך (תקן אותי אם אני טועה) שבשבילם לרכוש רכב ב200K זה חסכון של שנים רבות במקרה הטוב ובלתי אפשרי במקרה הרע והרכב משמש כרכב יום יומי.

אני חושב שבהנתן 400 אלף ש"ח + חובב הגה אפשר לעשות דברים יותר טובים , לדוגמא : פורשה 911 קאררה בת שנתיים שלוש. 8) [סתם שליפה מהמותן]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בר72, אז למה אתה קונה רכבים חדשים בכלל?

אגב, אתה מזכיר את בית המלון בכל תגובה. עד לא מזמן הייתה מיני קופר אס צהובה תלויה מעל מחלף רוקח, ומודעות פרסום למיני קופר אס יש בערך בכל חור תחת. פרסומת לאבארט אני לא זוכר שראיתי, בטח לא בסדר גודל כזה. יכול להיות שזה קשור גם?

אייל, אני מסכים שאם מישהו מתאבד כלכלית כדי לקנות רכב, כל רכב, הוא לא ממש בן אדם חכם. אלו שקנו את האבארט ב400 אלף לא התאבדו בשביל זה. למיטב הבנתי, גם לא אלו שקנו ב-230. עבור מישהו כמוני, הרכב הבסיסי הוא הרכישה הכי טובה שעשיתי בחיים שלי, גם אם עבורך הוא "בינוני". אני יכול לפרט עד מחר למה, אבל מכיוון שמדובר במשהו מאוד סובייקטיבי, לא נראה לי שיש בזה טעם :)

פורסם

אני לא חושב שהמחלוקת כאן (בעיניי) היא על איך רכב מדגם מסוים נתפס בעיני אחד כבינוני, ובעיני אחר כפסגת כל השאיפות שלו. זה בסדר, מקובל וגם איפשהו הגיוני.

אבל עניין המחיר של הרכב, השוואתו אל מול שווקים אחרים ואל מול המתחרים, והתמורה האבסולוטית שאתה מקבל עבור הכסף שאתה נדרש לשלם עליו - כל אלה הם ממש לא עניינים סובייקטיבים.

ישנה רק אמת אחת - או שהמחיר הגיוני, או שלא. וגם אם יהיו 1000 אנשי ממון שיחליטו לקנות את הרכב (משיקולים אמוציונלים או אחרים) למרות המחיר הגבוה, זה לא יעשה את המחיר להגיוני. מה שזה כן יעשה - זה רק יתסכל את אלה שדווקא כן היו שוקלים לרכוש את הרכב במחיר האמיתי שהוא היה צריך לקבל.

פורסם
מה שזה כן יעשה - זה רק יתסכל את אלה שדווקא כן היו שוקלים לרכוש את הרכב במחיר האמיתי שהוא היה צריך לקבל.

זה טעון שאני כן מסכים איתו, כי ככה אני מרגיש עם המיאטה \ ברז. עם זאת, באף אחד מהמקרים אני לא באמת יודע מה העסקה שיש ליבואן עם היצרן, ולכן אני רק יכול להתעצבן מזה שעוד רכב הופך ללא ריאלי עבורי, ולכעוס על המצב העגום בשוק הישראלי באופן כללי, אבל אני לא באמת יודע אם אני יכול להאשים בכך את היבואן.

פורסם

אבל גם עם המיאטה/ברז יש מספיק אנשים שקנו אותן, זאת בדיוק הנקודה.

אני הייתי שוקל ברצינות ברז אוטומטית (במקום ג'ולייטה, וחרף חסרונותיה) אם הייתה עולה 190, אבל האם אני מדד?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא הבנתי, אתה אמור לקבוע את המחיר?

תמורה אבסולוטית? אמת אחת? מחיר הגיוני?

כל זה קשקוש. אתה מדבר על דברים שלא קיימים ושגרמו לך להאמין שהם קיימים..

אני לא מבין, אתם לא מסכימים שהמחיר הוא גבוה (הרבה יותר) מדי?

• תוכן חדש...