Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שכתבת משהו הפוך רק כתבתי שלפי דעתי אין לך טעם בבחירת רכב דמיונית

יש טעם כל בחירה שלי כל עוד אני חושב שיש בה טעם...

אני מעדיף - לפי הטעם שלי - פרארי F12 על פני לה פרארי. מה לא בסדר בהבעת הטעם הזו, העובדה שבחיים האמיתיים אני מעדיף לרכוש דירה במקום הפרארי? :wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכוונה היא שזה שאבארט 500 עולה כמו פולו GTI נניח,

לא מבטיח שהדבר יישמר בשווקים אחרים כי הוא מקרי

זה לא מקרי אם זה משתמר ברוב השווקים.

פורסם
נכון, אבל בינתיים התנהל פה דיון על נהיגה ומחיר, גם צויין שמסתכלים עליך בכביש.

לא העלו פה זכרונות נוסטלגים או חוויות מטיפולים בתקלות, או וואטאבר.

אחדד את שאלתי, למרות שכבר נענתה.

"האם חווית הנהיגה במיאטה משעממת את מר נהג מתחיל"

זה לא שטענתי שהמיאטה הרבה יותר טובה מהאבארת', אין לי מושג כי לא נהגתי באבארת' אבל גם לי בראש יש את המחשבות שלי על ה 500 הקטנה, אבל לא אומר שהיא משעממת.

לא, לא, ממש לא, מנסים לנהל כאן דיון על רכב ועל החויה שהוא מספק אבל הדיון הזה נחטף כל פעם מחדש לכוונים של מחיר ודיונים תיאורטיים על מה זה נהיגה ספורטיבית על ידי אנשים שכנראה בחיים לא יקנו את האוטו.

פורסם
זה לא מקרי אם זה משתמר ברוב השווקים.

אתה בטוח? אני מניח שכריך ברשת סאבווי עולה ברוב השווקים כמו פיצה זוגית ברשת האט. זה אומר שרשת אחת תיאמה מחירים עם השניה?

הדוגמאות מוגזמות לצורך ההמחשה בלבד.

:idea:
פורסם

על מה אנחנו מדברים? :roll:

תשמע, מישהו ציין עובדה. אתה טענת שהיא לא נכונה, למרות שהיא נכונה - כי היא עובדה.

המקומות אליהם אתה לוקח את העניין הזה נשגבים מבינתי.

פורסם
דמיונית=לא באמת יקנה את אחד הרכבים הללו

אני אשכרה מקווה בשבילך שאתה מטריל, כי ההשערה שלך לא ממש תואמת מציאות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

זה לא קשור, המחווה הייתה מפתיעה ולא ממש מתוכננת בפורמט הזה. בהחלט היה חשוב לי לנסות את הרכב, אבל סמל"ת הלכו עוד צעד יפה מאד קדימה לקראתי בעניין הזה.

לא כל אחד שיגיע לסוכנות יקבל סיבוב על האוטו המיוחד הזה, ואם אני יכול לעשות שירות למישהו כאן ולתקשר את מה שאני הרגשתי עם הקומפי כדי שכל אחד מחובבי הרכב כאן יראה שיש עוד אלטרנטיבה שאפשר לבחור, דיינו. נכון יש את האובווייס VFM, האיביזה קופרה לוקחת בענק בסעיף הזה בעיני, אבל טוב שיש מבחר וטוב שלכל העדפה יש מוצר מתאים, עד כמה שניתן בארצנו ההזויה.

ושאלה תהיינה הצרות של כולנו.

עריכה אחרונה על ידי נהג מתחיל
סגנון

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
על מה אנחנו מדברים? :roll:

תשמע, מישהו ציין עובדה. אתה טענת שהיא לא נכונה, למרות שהיא נכונה - כי היא עובדה.

המקומות אליהם אתה לוקח את העניין הזה נשגבים מבינתי.

נו, אתה עושה את עצמך או שפשוט ניסית לטמון לי מלכודת. ברור הרי שלא התכוונתי לעובדה כשלעצמה (שוויון מחירים), אלא לטעמים שהביאו ליצירתה (מקריות ולא כוונת מכוון כפי שהובן במובלע מהניסוח).

ואתה קורא לי לא להשתמש בדמגוגיה.. (זו כבר פעם שניה שלך, אחרי ה"פאביה מהוללת = A1").

פורסם

לא מנסה לטמון לך מלכודות. זה רק פורום.

אני מתייחס למה שאתה כותב, לא לכוונות נסתרות. בתגובתך לנקמיצ'י התווכחת עם עובדות. זה הכל.

כתבת משהו אחד והתכוונת למשהו שונה? קורה.

איפה אתה מוצא כאן דמגוגיה חוץ מבהודעותיך?

דמגוגיה זו לא קללה. אתה לא צריך להרגיש חייב "להחזיר לי".

פורסם

ה"דווקנות" המכוונת שלך - עצם ההתעקשות להיטפל לפשט ולהתעלם מהדרש - היא דמגוגיה על פי הגדרה.

ברשותך, בוא נסיים פה את הדיון ביננו.

פורסם
פשוט: היא במקרה עולה כמוהן (כפי שבמקרה מיני JCW עולה פה כמו גולף GTI). למה זה משנה? אולי כי למשל, תוספות במיני עולות יותר (הכל מטעמי שיווק וקהל יעד)? אי אפשר להשוות תפוחים לאגסים.

לעניינו, הנקודה היא שכמו שהיא עלתה כמותן, היא יכולה הייתה לעלות יותר מהן (או פחות מהן, לצורך העניין), כפי המתרחש באי המפגר ההוא בחצי הכדור הדרומי.

תשמע, אתה חייב לצאת מהניסיון הזה, להצדיק את המותג האו-כה מיוחד הזה,אל מול עובדות. גם אם אתה לא מתבלבל מהן, התירוצים שאתה מביא להגנת היבואן ושמירת מחיר הרכב שלך (?), פשוט מתחילים להיראות מופרכים וחסרי היגיון. היא "במקרה" עולה כמוה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...