Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהכירי את נהג מתחיל אעז ואטען שחויית הנהיגה במיאטה אינה העיקר, מה גם שמסיבות פרקטיות לדעתי הוא לא ישקול אותה גם אם היא נוסעת מינימום כמו שקודה פאביה שפורט.

נכון, ומאותן סיבות פרקטיות את הקומפ הוא כן ישקול?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להיפך, אני מתמקד: הכוונה היא שזה שאבארט 500 עולה כמו פולו GTI נניח, לא מבטיח שהדבר יישמר בשווקים אחרים כי הוא מקרי - מקרי ממש כמו שחמש מנות פלאפל בארץ עולות כמו ארוחה עסקית במסעדה טובה (בשבדיה למשל, פלאפל עולה הרבה יותר מפה).

ולגבי מה שכתבתי קודם - יפה שעה אחת קודם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גירד לי באוזן והבנתי שמדברים עלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גירד לי באוזן והבנתי שמדברים עלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אבל גירד לו פעמיים:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, שהיגיינה זה דבר חשוב.

לפי מה שהבנתי מאז פתוח השרשור נמכרו עוד 3 קומפטיציונה בנוסף ללבנה שלעיל.

Winston S. Churchill -

פורסם

מי שמשלם מחיר יקר ביודעין לא יכול להיות פראייר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מי שקונה לואי ויטון הוא מהסוג השני של האנשים שהזכרתי, אז הדוגמה שלך רק מחזקת את הטענה שלי.

וחוץ מזה, ממתי אבארת' הוא מותג יוקרה אה לה לואי ויטון? אם אתם חושבים שכן, סימן שהתמחור ההזוי של היבואן הזה השפיע על התודעה שלכם ולא רק על הרציונל...

• תוכן חדש...