Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[video=youtube;c-9ahtQuY1E]

קצת בלבלת אותי עם התגובה שלך במצוטט, שהרי את הנהי הזה אתה ייסדת עם המבט החסוד הזה של מה כולם רוצים מאוהב איטלקיות בכלל, פיאט בפרט, שכמוני, ולכן אני, וברשותך כמובן, אתייחס אליה כאל תגובה אלטרנטיבית משועשעת לאותה צדקנות מרשימה ושכיחה למדי.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי כבר יקנה 595 ב230K? :lol:

כמספר הרכבים שיוצעו לשוק על ידי היבואן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

השקעתי וקראתי.

הוא אומר שהאוטו מגניב. כמו ה-208 שהייתה לו, רק שהרעש יותר סבבה.

זאת עסקה יותר טובה ממיני קופר והסוכן מכירות היה אדיב והוא רכש.

אתה חושב שאם היא הייתה עולה 40% יותר מהפורד או ה-208 הוא היה רוכש?

אני אענה לך - לא.

פורסם

גם פה זו עסקה טובה יותר ממיני קופר. ואם תשים לב למחירים, הרי שגם באנגליה הקופר שקולה ליתר הקבוצה וכאן עולה כמו הקומפי. אני משער שזה, בין היתר, עניין של מיצוב ומלאי, משולב. מכאן כל אחד לוקח את זה לכיוון שלו - לקנות, לקנות מתחרות, to bitch בפורום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עד כה נמנעתי מלהגיב תגובה רצינית בשרשור הזה אלא קראתי מהצד, אבל הגיע הזמן.

כיאה לכל שרשור איטלקיות, גם השרשור הזה פוצץ ונהרס כליל ברגע שחברי הפורום השונים החלו להתווכח על סוגיית המחיר. בנימה אישית, גדלתי על התוצרת האיטלקית ובמשך 24 שנים משפחתי ואני נסענו במכוניות איטלקיות, אולם גם בשנת 2008 וגם בשנת 2014 ניסיתי לרכוש רכב איטלקי ובכל פעם משהו אחר שלא באשמתי גרם לכך שלא אעשה זאת (ולא בגלל עלות הרכב לרכישה).

עם זאת, את מחירי הרכבים קובעת היבואנית, סמל"ת, והיא כמו שאר היבואנים חברה שהוקמה למטרת רווח. אם ברצונה לקבוע תג מחיר גבוה מהמתחרות הגרמניות אותן הזכרתם במהלך השרשור - זכותה, אם כי אנו כצרכנים רשאים כמובן שלא להסכים על סוגיית המחיר ולרכוש משהו אחר (גרמני או צרפתי לצורך העניין. את הסיאט איביזה קופרה אני מחשיב לרכב גרמני בגלל הטכנולוגיה מפולקסווגן על אף שמדובר בחברה ספרדית).

אני לגמרי בעד כתיבה אישית של חברי פורום שקיבלו רכב הדגמה מיבואן כלשהו כי זו כתיבה אובייקטיבית לרוב ונטולת פרסומות סמויות או כוונות נסתרות אחרות, ולכן אולי כדאי שנירגע ולא נהרוס שרשורי התרשמות מרכבים - אחרת פשוט לא יכתבו כאן, וחבל.

פורסם
אני אענה לך - לא.

אני אגיד לך מה אני לקחתי מהשרשור ההוא. שאם המחיר היה גבוה בצורה משמעותית משאר הרכבים הוא היה ממשיך לנהוג ברכב שהוא משעמם לדברי כמעט כולם בשרשור.

החוויות שהוא מתאר דומות מאד למה שאני חוויתי. האם לא הייתי מעדיף שהרכב יהיה זול יותר בארץ? ברור שכן. האם אשקול לרכוש פז'ו GTI קופרה רק כי היא זולה יותר או מיאטה כי היא עולה אותו הדבר אבל עם הנעה אחורית? ממש לא. הן משעממות אותי כחוויה.

אכן קשה להיות בעל טעם בארץ הזאת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
עוד הוכחה שהמחירים של כול ההוט האטץ שם זהים

לא, הם לא. שים לב שהאבארט היא מיני וכל המתחרות שאתה שם מולן באותו הסל הן סופר-מיני. בדיוק מאותה סיבה, אדם S *עשויה* לעלות כמו קורסה OPC. אפילו לא צריך ללכת רחוק: כשהאבארת' פונטו שווקה פה היא עלתה כמו אבארת' 500..

שנית, דלג לסוף הסרטון הבא (דקה 3:12):

[video=youtube;-1CtP47eR1Y]

באוסטרליה מתברר, ה-595 עולה כ-20% יותר מפיאסטה ST או 208GTI. נכון, זה לא אומר שאין פה בעיית תמחור (כי אצלנו ההפרש גדול בהרבה) - היא קיימת ואיני מכחיש אותה, אלא רק מעמיד אותה בפרופורציה הנכונה.

:idea:
פורסם
אני אגיד לך מה אני לקחתי מהשרשור ההוא. שאם המחיר היה גבוה בצורה משמעותית משאר הרכבים הוא היה ממשיך לנהוג ברכב שהוא משעמם לדברי כמעט כולם בשרשור.

החוויות שהוא מתאר דומות מאד למה שאני חוויתי. האם לא הייתי מעדיף שהרכב יהיה זול יותר בארץ? ברור שכן. האם אשקול לרכוש פז'ו GTI קופרה רק כי היא זולה יותר או מיאטה כי היא עולה אותו הדבר אבל עם הנעה אחורית? ממש לא. הן משעממות אותי כחוויה.

אכן קשה להיות בעל טעם בארץ הזאת.

זורם איתך על הכל, כל מילה, פרט למשפט המסכם.

כי משתמע ממנו למעשה שכל שאר הרכבים הם לחסרי טעם.

פורסם
מיאטה כי היא עולה אותו הדבר אבל עם הנעה אחורית? ממש לא. הן משעממות אותי כחוויה.

המיאטה משעממת אותך כחוויה? נסיעת מבחן עשית?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דוד - חוויה זה לא רק נהיגה. נהיגה נתפסת שונה אצל כל אחד ואחד. מערך הפשרות של כל אחד ואחד שונה. להמשיך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא, הם לא.

שים לב שהאבארט היא מיני וכל המתחרות שאתה שם מולן באותו הסל הן סופר-מיני.

איך זה מפריך את הקביעה שלו שמחירן זהה?

כשהאבארת' פונטו שווקה פה היא עלתה כמו אבארת' 500.

למרות שהייתה יקרה יותר בכל מקום אחר.

• תוכן חדש...