Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם FloKster הגזים או טעה בעיניך, ניתן להסביר ולתקן בצורה תרבותית ומנומסת, בואו ננסה לשמור על תרבות הדיון, במיוחד בשרשורים בעלי פוטנציאל נפיץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ההגזמה הפראית הזו היא המצאה שלך בלבד.

האבארת' הבסיסית מתחרה במיני קופר ובסוויפט ספורט.

תגזור את כל השאר משם.

הקופר אולי מהנה יותר, מתנהגת יותר - מה שתרצה בקיצור, אבל היא לא הוט האצ', בעוד שהאבארט כן.

הביפוסטו לא רלוונטית כי היא כבר מאד ספרטנית. אני לא מנסה להאדיר את הרכב, בחיי. כל כך קשה להאמין? לא פאנט אבארת' ולא כלום. ובכנות וגילוי לב, לא הייתי קונה קומפי אלא משהו אחר לו היה לי הכסף.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

בין אם זה כי היבואן מקבל מחיר מזעזע ובין אם זה כי היבואן החליט לקחת נתח שמן לכיס או לתמחר בצורה מסויימת ואז לשפות את הלקוח בדרכים אחרות - זה לא משנה את העובדה עם הXים והYים ממקודם. סופר לגיטימי שהיא לא תעניין אותך בתור צרכן, אותי היא כן מעניינת כי אני מבין שיש שני מוצרים שבכל מקום מיועדים להתחרות ורק פה הם מופרדים לחלוטין ע"י כמה עשרות אלפי שקלים. אז אצלי בראש זה עושה בעיות, אצל אחר לא - וואלאק מבין את שני הצדדים.

251769.jpg

פורסם
ביקום שבו מיני קופר היא הוט האצ', גם אאודי A1 1.4 היא הוט האצ'.

המיני קופר היא Warm-hatch, כמו האבארת' וכמו הסוויפט.

אודי A1 היא Glorified Fabia.

פורסם

מיני קופר היא הוט האטץ' או יותר נכון warm hatch. למרבה הצער בימינו 136 כ"ס על 1220 ק"ג זה כבר לא זה. קופר S היא ללא ספק הוט האטץ' וגם ה-JCW, אם-כי דעתי עליהן אינה סוד (התנהגות לא מהוקצעת, לא מספיק טובות). ל-500 אבארט הבסיסית (שגם היא warm hatch) הספק דומה לקופר ויתרון משקל מהותי (100 ק"ג).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

Warm-hatch היא ה-500S לדעתי, כמו גם הסוויפט ספורט והקופר. ה-500 לא צריכה ליישר איתן קו מבחינת 0-100. היא קטנה יותר ושוקלת פחות, ומעטפת הביצועים שלה נמוכה יותר. זה מה שנקרא scaling.

:idea:
פורסם

avia, ציונה היא (די בבירור נדמה לי) בתחום ההוטהאצ', יחס כ"ס למשקל דומה מאוד לתלתן ירוק, ובכלליות כל המהות שלה די מכווננת אותה לשם.

הדבר היחיד שלא הוטהאצ'י בה זה הגודל, לכן היא אולי מיניהוטהאצ', נדמה לי שבעגה המקצועית קוראים לזה הוטהאצ'וש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אודי A1 היא Glorified Fabia.

ביקשתי לא לדרדר אז אתה כותב את זה?

A1 היא גלוריפייד פאביה, 500 בכל דגם קיים היא פנדה בתחפושת ועכשיו כשהוצאנו את הרעל מהמערכת, נא לחזלש בלי קשקושים מיותרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקומפטציונה לפי המחיר ולפי הביצועים הוא המתחרה הישיר ל קופר s שגם עלותה כמאובזרת היא החל מ 230.

JCW ידניות ומאובזרות עד הגג הלכו ב-230 ומשהו. לא עדיף?

בינתיים, אציין רק, שבשונה מגדולי האומה, כשאני התעניינתי ברכב, העובדה שיבואן מסוים גוזר פרמיה מוגזמת על הרכב בהשוואה למחירו במדינות אחרות - כן היה לזה אפקט מצנן (יעני turn off) עבורי. לא שיקול בלעדי, היו גם נושאים אחרים, אבל הרגשת הניצול היתה חלק מהסיפור. לו הייתי גדול רוח כמו רוכשי ה- 500, כנראה הייתי מתעלה מעל הרגשה זו, אבל אני, בן-אדם אחר אני, אני לא טיפוס חומרני אני, אני אוהב לשמח לבבות של אנשים, של הבריות.

:lol:

Warm-hatch היא ה-500S לדעתי, כמו גם הסוויפט ספורט והקופר.

טעות.

avia, ציונה היא (די בבירור נדמה לי) בתחום ההוטהאצ'

דיברתי על הגרסא הבסיסית, 140 כ"ס, 14K פאונד.

Avia, גולף 1.4TSI עושה 0-100 כמו מיני קופר וסוויפט ספורט. זה אומר שהיא Warm-hatch? אתה מבין לאן אני חותר..?

בלי דמגוגיה, בבקשה.

פורסם

לא חושב שאפשר להשוות רכבים ששוקלים 1100 ק"ג כהשוואה לאחד ששוקל

1350 ק"ג או ליותר,וגם לא לרכבים שבסיס גלגליהם אינו מקביל או קרוב או דומה.

ק"ג נמוך ייתן תחושות שונות ממשקל גבוה יותר ולא קשור אם שתיהן עושות אפס

למאה 6 ש או אחת שעולה 250 והשנייה 150 אלף.

אי אפשר להשוות מיני קופר אם מנוע 2.0 כבד בחרטומה למנוע 1.4 שבחרטומה

של השנייה,לא בר השוואה לדעתי.

אבארט 230 ס"מ בסיס גלגלים.

מיני קופר 247 ס"מ בסיס גלגלים.

לא בר השוואה לדעתי ומשקלים אחרים,לא מדובר על נגזרות המחיר בכלל אפילו

אם דומה.

פורסם
JCW ידניות ומאובזרות עד הגג הלכו ב-230 ומשהו. לא עדיף?

לדעתי לא בהכרח. אמנם לא נהגתי בתחרותציונה, אבל בהחלט נהגתי ב-JCW (ובקופר S) ובלשון המעטה, לא נפלתי מהרגליים מאף אחת מהן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...