Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור רכב לאספנים בלבד,להזכירך RK יש כמה שמנסים למכור

את הטריביוטו כמה מעל שנה וזה גם בסדר,רוצה תקנה לא רוצה...

אל.

לא חייב

הטריבוטו (וכל ה695 לצורך הענין) אף פעם לא נמדדו בvfm שלהם. הם תכשיט לעשירים. דווקא הקומפי הנוכחית שדומה עד זהה ל695שים למיניהם שמים את הפרופורציה לענין הזה.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

real - כן, באמת. תוסיף לפולו את הגג, DSG, והתוספות שמגיעות בארץ, תוסיף גם ל- 500 מה שצריך, ותראה הבדל קטן מאוד. בכל מקרה, אין לי בעיה עם זה שלך המוכרן גילה מידע חסוי, או עם כך שה- 500 היא הקניה הטובה במדינה, הכל טוב, תקנה ותהנה. בהנחה כמובן שאתה קונה רכבים בסכומים האלה וזהו לא דיון תיאורטי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, מה לא מובן בזה שה-500 לא מתחרה בפולו..? כלומר, היא מתחרה שלה במשבצת המחיר אבל לא במשבצת הקטגוריה\גרסא.

יודע מה, מעניין אותי איך הקומפי' מתמודדת מול האדם S בבריטניה. נסה לראות אם יש גרסא מקבילה מבחינת כוח ואם לא, אז מצא מכנה משותף (אדם S מגיעה עם 150 כ"ס ושוקלת יותר מה-500 - זו גרסא שאפשר להשוות לאבארט רגילה, מה שמכונה סקורפיונה).

:idea:
פורסם
אני לקוח כבר כמה שנים, פעיל במועדון בעלי אלפא רומיאו ובעלים בהווה של אבארת' פונטו סופרספורט לבנה, ובעבר של פיאט 500 ידנית רגילה. אני אוהב מאד את הקו השיווקי והשירותי שמכתיבים בסמל"ת עבור המותג ומכיר, מוקיר ומכבד את עומר גלברט, שמנהל את מכירות המותג. יחד עם זאת, מנהלי סמל"ת יודעים בדיוק מה אני חושב על המערך הטכני שלהם בעקבות החוויות שלי במוסך היחידי שמורשה אבארת' באיזור המרכז, הלו הוא המוסך המרכזי בפתח תקווה.

שני עמודים דיון על הרכב, עשרה עמודים דיון על התמחור :-(.

אותי מעניינת האמירה לגבי המערך הטכני. מה לא מצא חן בעיניך ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כולכם הולכים נורא רחוק. תבדקו באיטליה. מחיר הקומפטציונה מאוד קרוב למחיר של פולו GTI.

אבל היבואן ונציגו יודעים לשכנע (מסתבר) שזה רכב ללא תחליף, ולכן בסדר לגבות עבורו בארה"ק כמה שבא להם, כי יש מי שמשלם. ככה זה שאין יבוא מקביל בשוק קטן, בו גם אין ממש הסדרה. אבל זה שיש פה אנשים שממש מצדיקים את זה? נו שוין. חוזר לעבוד, אולי אחסוך מספיק לרכוש כזה רכב.

עברו שלוש שעות וחצי , רכשת כבר?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בזמן חיוב לקוחות הוא כבר עובד 10 שעות.

עורכי דין זה כמו חור תולעת, בו זמן וכסף מתעוותים, שלא כפי שאינשטיין חזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בר, מה לא מובן בזה שה-500 לא מתחרה בפולו..? כלומר, היא מתחרה שלה במשבצת המחיר אבל לא במשבצת הקטגוריה\גרסא.

יודע מה, מעניין אותי איך הקומפי' מתמודדת מול האדם S בבריטניה. נסה לראות אם יש גרסא מקבילה מבחינת כוח ואם לא, אז מצא מכנה משותף (אדם S מגיעה עם 150 כ"ס ושוקלת יותר מה-500 - זו גרסא שאפשר להשוות לאבארט רגילה, מה שמכונה סקורפיונה).

מה לא מובן בזה שבדקתי סבירות מחירים?

*לדעתך* ה- 500 היא אובר-פרימיום פנטזמגורית ולא מתחרה בפולו, משום שרק אניני טעם ירכשו אותה ולא פשוטי העם כדרי פורום זה. *לדעתי* מה שנמכר במחיר דומה עד זהה ברוב העולם - אין סיבה שלא יימכר כאן במחירים דומים. ואין קשר לקטגוריה.

ואם מעניין *אותך* כמה עולה אדם S, ST, STR ומה שזה לא יהיה - *אתה* מוזמן לבדוק. אני? אני צריך להמשיך לעבוד כדי לחסוך ל- 500.

בינתיים, אציין רק, שבשונה מגדולי האומה, כשאני התעניינתי ברכב, העובדה שיבואן מסוים גוזר פרמיה מוגזמת על הרכב בהשוואה למחירו במדינות אחרות - כן היה לזה אפקט מצנן (יעני turn off) עבורי. לא שיקול בלעדי, היו גם נושאים אחרים, אבל הרגשת הניצול היתה חלק מהסיפור. לו הייתי גדול רוח כמו רוכשי ה- 500, כנראה הייתי מתעלה מעל הרגשה זו, אבל אני, בן-אדם אחר אני, אני לא טיפוס חומרני אני, אני אוהב לשמח לבבות של אנשים, של הבריות.

פורסם (נערך)

זו לא דעה, זו הגדרה מיצובית שיווקית של היצרן. וזה ממש לא בא מתוך התנשאות חלילה או מתוך רצון להלל את הרכב, הרי רשמתי שהפולו איכותית יותר; אם זה היה נאמר מתוך התנשאות, לא הייתי מעז להודות בזה.

אני לא באתי לבטל בעיית תמחור כזו או אחרת, אלא רק להעמיד אותה בפרופורציה הנכונה שלה. ואם יש בעיית תמחור, אהיה נכון להודות בה בכל פה, תהא מה שתהא הפרופורציה שלה. ובאותה נשימה אומר: אם למרות ההכבדה שנושא עליו המוצר בשל בעיית תמחור, הוא עדיף עבורי מכל מוצר אחר אני אקנה אותו בלי היסוס. התענוג שלי בא לידי ביטוי בהנאה מהמוצר ולא בהנאה מכך שיצא ש"לא נתתי שידפקו אותי" - כי זה יהיה בבחינת לדפוק את עצמי.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם
זו לא דעה, זו הגדרה מיצובית שיווקית של היצרן.

רק שעפ"י המחירים בחו"ל והשוואה למחירי מתחרות בחו"ל, נראה שהמיצוב הזה שאתה מדבר עליו הוא מיצוב של היבואן ולא של היצרן.

היצרן ממצב אותה בכל השווקים האירופים מול 208 GTI (ואז היא VFM מעולה ביותר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מיצוב הוא עניין אחר מאשר להיכנס לאותה משבצת תמחור. בדיוק כמו מיני קופר שעולה כמו גולף מאובזרת וכו'.

בדוגמא שהבאת, זה ממש מקביל לכך ש-S1 עולה כמו גולף GTI (ואפילו יותר) - הרי זה שהן באותו חתך מחירים לא אומר שהן ממוצבות זו מול זו.

פורסם

אני עם בגירה (חמסה חמסה) - זו הגדרה של היבואן והמוכרן שלו תומך בה, וזה עובד להם יופי. היצרן עצמו כנראה ממש לא חושב כמו ששכנעו אותך (ואת אחרים פה) לחשוב. אז אולי בעצם היבואן יודע יותר טוב מהיצרן, או שפשוט יש לו קהל שבוי כי לייבא רכבים מלבנון עדיין קשה וכי הוא לוקח אותם מידי פעם למלון וגורם להם להרגיש מיוחדים. אגב, לא שזה רע - זה מצויין, כל עוד מבינים שזה כלול במחיר and then some. גם אני, רכשתי רכב שעושה לי את זה והוא ככל הנראה לא ה- VFM הכי טוב לחלק ניכר מהאנשים פה בפורום. הם כמובן לא יודעים על מה הם מדברים ;-)

פורסם
למה אבארת' 500 מול פולו GTI לא מקביל ל-JCW מול לאון קופרה, או S3 סדאן (יש כזו נדמה לי) מול סופרב 4x4?

ראשית, מי אמר שלא?

שנית, JCW מול קופרה זו בהחלט התלבטות במקומה.

שלישית, אם אתה מכניס באמת למשוואה S3 מול סופרב, הרי שאני מניח שזה לשם הטרלה ולא באמת שאלה.

פורסם
יש אבארת' (מקבילה לקופר S), יש אבארת' אסה-אסה (מקבילה ל-JCW ו-S1) ויש אבארת' קומפי'.

ההגזמה הפראית הזו היא המצאה שלך בלבד.

האבארת' הבסיסית מתחרה במיני קופר ובסוויפט ספורט.

תגזור את כל השאר משם.

פורסם

הקומפי היא גרסאת קיצון של הקיצון - האסה-אסה היא, מבחינה קונספטואלית, המקבילה ל-S1 ו-JCW.

הקומפי אם כך מקבילה לגרסאות מדומינות של מקבילותיה והן ה-RS1 וה-EJCW (אקסטרים ג'ון קופר וורקס נניח).

וואו. צוטט מדף הפייסבוק של אבארת' ישראל?

מה לגבי ה-695 ביפוסטו? במגרש של הקאיימן GT4, לא?

• תוכן חדש...