Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מספר פעמים כתבתי כאן את התחושה שיש לי בזמן האחרון שכמות הנהגים המשתוללים שנוהגים בביריונות עלה מאד, משטרה כמעט ולא רואים כבר וזה די מסביר את התופעה.

היום התפרסמה כתבה שתומכת בתחושות האלה :

הנתונים נחשפים: כך נעלמה משטרת התנועה

פורסם (נערך)

למשטרה יש בזמן האחרון דברים אחרים לטפל בהם, אתה יודע...

אבל האמת היא שמה שכתבתי פה למעלה זה שטויות במיץ. למה?

כי גם בחצי שנה של אינתיפאצ'ה וגם בשנה לפני זה שהתרחשה בה מלחמה - עדיין כמות ההרוגים באירועים בטחוניים מפגרת (בכמה וכמה סדרי גודל) אחרי ההרוגים בדרכים, בפלילים (אשר ישיבת הממשלה המסוקרת מתייחסת גם אליהם) ושלא נתחיל לדבר אפילו על מחלות לב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם
העיקר התקינו עוד מצלמות מהירות :roll:

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב. מצלמות לא חסר.

למרות כל הביקורת שהייתה לאחרונה על הנושא- הכמות שלהן רק עולה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב. מצלמות לא חסר.

למרות כל הביקורת שהייתה לאחרונה על הנושא- הכמות שלהן רק עולה.

כסף כסף תרדוף

קובי

:-)

פורסם

לעומת זאת בכביש 38 יש כל הזמן הרבה נידות וזאת עקב הקירבה לתחנה (שלא יעלבו לי השוטרים),

לטעמי הם מעדיפים להסתובב יותר בקרבת התחנה, שלא נדבר על זמן קצר לפני החלפת משמרת שאז בדרך פלא יש ניידות קבוע על כביש 38...

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק אמרתי לאשתי שלא עמדתי בצומת שלא עברו בה באור אדום. קבוע.

אפס אכיפה ואפס רתיעה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מרגיש שיש שינוי בכמות המשתוללים בכביש. מאז ומתמיד יש מפגרים שמתפרעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איתי, גם אני שמתי לב לזה. זה עוד טרנד חדש לאחרונה.

סלואורייד, בפרוש יש שינוי לרעה כל הזמן. זה לא חד, זה לא מאפס למאה, אבל זה שם.

דעתי האישית היא שהבעיה היא לא רק בכמות הניידות, אלא בבעיה תרבותית רחבה יותר, שהשוטרים הם גם חלק ממנה.

לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות איך אנשים מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם לחלוטין, גם בקרבת ניידות, ואני לא בטוח שהשוטרים עצמם שמים לב לזה בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני בחצי שנה האחרונה נוסע בכביש 6 60 ק"מ כל כיוון, "ביריון" צץ לי במראה בממוצע כל כמה דקות, ניידות לעומת זאת הן מצרך נדיר.

גם כאשר אני כן רואה אופנועים, הם טסים לא יותר לאט מהבריונים ולא מבצעים שום אכיפה, פעם אפילו ראיתי ניידת שנוהגת בבריונות ומאחוריה צמוד לה על הזנב, אידיוט אחד שמזגזג יחד איתה.:roll:

אין מילים...

פורסם

אין כסף למשטרה.

אין כסף לדואר

אין כסף לחינוך.

אין כסף לבריאות.

תראו בשביל מי יש כסף!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...