Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי צריך לעשות כמו שעשו בגיאורגיה.

שם בזמנו ביטלו לגמרי את משטרת התנועה, פיטרו את כל השוטרים, ובזמן שחיפשו והכשירו שוטרים חדשים, לא הייתה משטרה בכבישים כלל.

אז כמות התאונות דווקא ירדה בתקופה הזאת.

אולי צריך לעשות כזה פה.

או להתחיל לבנות כזה דבר לנסיעות בכביש 6 (מקרי שוד כבר היו שם):

Mad-max-1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל בעיר הקודש האכיפה גברה משמעותית, ואני דווקא מדבר על אגף התנועה.

המון פטרולים של דו"ג, עמדות בוחנים, וזיהום אוויר , שוטרים שאורבים בכל מיני נקודות מועדות לפורענות,

משהו קורה.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

למה צריך אכיפה בכביש (הורדת נהגים מסוכנים) אם אפשר לכוון לייזר בניחותא ולקנוס

נהגים "פראיים"(גם להעשיר את הקופה על הדרך) שנוהגים מהר (מידי?) למרות שמוכח פעם אחר פעם שמהירות זה הגורם הפחות משמעותי לתאונות דרכים. (טענה/הוכחה ללא התייחסות ראויה)

אני עוד זוכר את הקמפיין שניהלו בזמנו (25/30 שנים) ירחון אוטו נגד התופעה של עצירת

נהגים "מסוכנים" עקב מהירות מופרזת...מה למדנו מאז? לצערי לא הרבה.

להעמיד שוטרים בפריסה ארצית כדי להתמודד עם עברות תנועה חמורות באמת? (עקיפה בפס לבן,אי שמירת מרחק, מעבר חד מנתיב לנתיב, חוסר איתות/אזהרה,השתלבות בפראות לכביש, אי מתן זכות קדימה,אי ציות לתמרורים,נהיגה בצד שמאל בנירוונה, כד') כי למצלמות אין שום הרתעה במציאות -ובטח לא הפתרון למה שקורה בכבישים.

רק לחשוב שפעם לא הייתה משטרת התנועה אלא שוטרים רגילים שמידי פעם שלחו אתם "להתעסק" עם נהגים בחוסר רצון בולט מצידם (מה רוצים מאיתנו...) ומכל ההבטחה הגדולה לא נשאר כלום.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

הכי קל להתחבא מאחורי תמרור עצור נידח ולהרוויח 1000 שח מנהג שנוסע על 10 קמש ומסכן במקרה הכי גרוע את הנמלים שעל הכביש.

ואם כבר הם תופסים מישהו, בעיה נוספת מגיעה בתחום הענישה הלא קיימת במדינה הזאת, בתי משפט מזמן הפכו לבדיחה.

פורסם

מצב הנהיגה/השתוללות בכבישים מחמיר מיום ליום. גם פגע במהירות מופרזת,ברח/טס,השאיר יתומים,

וגם מכחיש למרות סימני פגיעה ברכב "היוקר" שלו.

שיש כסף בבנק חיי אדם פחות חשובים...או בגלל שאין ענישה מתאימה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4773241,00.html

פורסם

לא יודע מה אתכם אני רואה ניידות על בסיס יומי כמעט, אבל אולי רק 1 על כל המרכז זה מעט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני זוכר בסדרה אוז, ביצ'ר נכנס לכלא לשמונה שנים על נהיגה בשכרות והריגה של ילדה. כאן עו"ד מקבל כמה חודשים בלחץ.

צריך לפתוח גם בית כלא חדש ולהכניס לשם את כל העברייני תנועה הכבדים (לאחר שגם מחרימים להם רישיון לצמיתות). יש אנשים שאסור להם לנהוג, וצריך לעשות הכל כדי שלא ינהגו.

האמת שהעונש הראוי היחידי שזכור לי זה על אותו אחד שדרס את בנו של השופט חשין. אני בטוח שאם זה לא היה בן של שופט, הוא גם היה יוצא מזה בזול.

פורסם

דוגמה ל-על מה השרשור הזה מדבר, ניתן לראות בסרטון הבא (טרי מלפני כשעה):

הרבה רכבים נכנסים לצומת כאשר היא לא פנויה, ומוצאים את עצמם באמצע הצומת כאשר מקדימה הנתיבים מלאים והרמזור שלהם

מתחלף לאדום.

נהג מונית שמפלס את דרכו, נכנס לצומת כאשר לי יש כבר ירוק.

משמאלי - שוטר מיחידת האופנוענים. מבט קטן שלו לעבר המונית והוא ממשיך בנסיעתו ללא הפרעה.

אם זו התייחסות המשטרה לעבירות תנועה, לא פלא שהתמונה נראית כך.

https://www.youtube.com/watch?v=vbAKcufXFUw

פורסם

הסרטון מוגדר פרטי. תקן זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...