Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מוכר תבקש לפי המחירון הגבוה.

כשאתה קונה תציע לפי המחירון הנמוך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תסתכל על הטווח המחירים המבוקש בלוחות לרכב שאתה רוצה.

תיכנס לסוויץ ותראה את המחיר של רכב דומה בתיאור שאתה רוצה.

להבנתי המחירונים מאוד לא מדוייקים ויש מספר רכבים שנשכרים מעל והרבה רכבים שהשוק מוצף בהם שנמכרים בפחות.

כל הזמן צצות מכונית חדשות זולות יותר, מכונית יד ראשונה 0 קילומטר וכל מני מבצעים שמורידים את מחירי היד הראשונה וכפועל יוצא הופכים את מחיר המחירון של הרכב לפחות רלוונטי או לא משתלם.

אני מציע שאם יש לך רכב ספציפי שמעניין אותך תנסה להבין פה מהו דיל טוב עבורו ותזכור שיש תמיד משחק של כמה אלפי על בסיס מצב הרכב.

פורסם

אני אישית מתייחס ליצחק לוי גם אם התוצאה לרעתי, מי שמייחס למחירון יד2 חשיבות בלעדית בגלל מחיר גבוה יותר לא תקין ומנותק מהמציאות.

אם לוי יצחק מתמכר רכב ב-70K ויד2 ב-60K, זה רק מעודד להתגמש אצל לוי יצחק לא יותר מזה.

דעתי בתור קונה / מוכר במדינה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...