Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעזרת אנשי המיזוג של הפורום...

רכשתי לאחרונה דירת גן בקומת מרתף ובה מותקן מזגן אלקטרה מרכזי (3.5 כ״ס)

המזגן עבד תמיד כאשר רק הפתח לסלון פתוח ושאר הפתחים בחדרים סגורים(ישנו מזגן בכל חדר)

כרגע השלט של המזגן הפסיק לעבוד(שלט שהלחימו לו כבילה ישירות למזגן וקיבעו אותו לקיר)

בנוסף - פתחתי את התקרה המונמכת וראיתי שם את הצנרות שחלקם קרועות.

השאלות שלי:

1.האם ניתן לתקן את השלט של המזגן?(ראיתי אותו עובד בצורה תקינה כאשר קיבלתי את הדירה)

2.האם לפרק ולהסיר את הצנרות לחדרים ולהתקין ״פקקים״ בפתחים?(האם קיימים פקקים?)

3.האם שווה לוותר על המזגן לחלוטין ולהתקין מזגן מפוצל רגיל בסלון ולסגור עניין?(המוכר רמז שהמזגן לעיתים ״קופא״ ושלא אשאיר דלת פתוחה כי זהו הטריגר לקפיאה שלו.

אני מצרף תמונות של המזגן (המזגן בן 21)

בכל מקרה אשמח אם תמליצו לי על איש מיזוג מאיזור ראש העין.

ImageUploadedByTapatalk1456241606.664682.jpgImageUploadedByTapatalk1456241625.712012.jpgImageUploadedByTapatalk1456241637.579794.jpgImageUploadedByTapatalk1456241647.597281.jpgImageUploadedByTapatalk1456241657.498260.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אם בכל חדר יש מזגן בטל את המיני מרכזי והתקן אחד חדש המתאים לסלון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן זו הייתה כוונתי ישה אך הבעיה היא שהצנרת עוברת בהנמכת גבס שעוברת בכל הדירה ומתחת לגג רעפים ישן(צנרת באורך של 15 מטר...)

אפילו שקלתי להחליף את יחידות הקצה במזגן עילי חדש מבלי להחליף צנרת אך הבנתי שיש בעיה של גז שונה,שטיפות שצריך לבצע,קטרים שונים של צנרת ועוד...

בקיצור - אין מצלצלין ואני מנסה לעשות מלימון לימונדה(בינתיים בלי הצלחה יתרה)

תומר

פורסם

המזגן קופא כי כנראה יש חוסר בגז,

אם יש לך ידיים וכוח להתעסק עם זה לבד , תעשה חיפוש בגוגל ותצליח להגיע לכל מיני נושאים שאנשים או טכנאים מסבירים איך למלא גז לבד, כמובן שיש צורך לקנות ציוד וגז, לא הוצאה יקרה כולכך,

לי למשל יש שעון, צנרת וגז R22 שזה הגז הישן, אבל אני לא דוגמא, יש לי כמה מזגנים ויש לי עסק עם הרבה מנועים, למדתי לבד, וגם בעזרת טכנאים איך לבדוק ולמלא גז,

אבל אולי תקרא לטכנאי וזהו...

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לי יש מיני מרכזי בן 16, השלט התפגר, הלכתי עם השלט לחנות של מוצרי אלקטרוניקה, הוא נתן לי שלט חדש שזהה לחלוטין.

כשהגעתי הבייתה, השלט החדש עבד ללא כל התאמות או למידות למרות שהיו הוראות "למידה".

בנוסף, בכל סמארטפון היום ניתן להוריד אפליקציות של שלט אוניברסלי, אני לא משוכנע שזה יעבוד על מזגן בן 21 שנים עבל על מזגן של חבר בן 10, הוא עובד כמו גדול.

עריכה מאוחרת -

כמו שניתן לראות בתמונה, השלט שלך זהה למספר 19. ניתן לרכוש שלט חדש.

http://www.tagorc.co.il/%D7%A9%D7%9C%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%94.html

IMG_2725%20(1).jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה בגירה וחולגי.

שלחתי הודעה פרטית לאיציק.

בגירה - השלט שמופיע בתמונה היה במקור אלחוטי והלחימו לו חוטים ובעצם הפכו אותו לחוטי.

אם השלט היה א"ח הייתי מתאים שלט אחר וסוגר עניין.הצרה היא שתצרופת הנתונים(מזגן ישן,צנרות אוויר קרועות,קפיאה ופתחים סגורים בשל סיבה כזו או אחרת)גרמו לי להתייאש ולשקול אלטרנטיבות אחרות.

ייתכן שבעל מקצוע יגיע ויאמר שהכול בסדר וניתן להשמיש אותו בעלות X ושזה יותר משתלם,השלט שאכזב פשוט שבר לי את הגב של הגמל..

עריכה מאוחרת- תודה באגירה!:lol:

תומר

פורסם

מזגן בן 21 הייתי זורק לפח. לא רק בגלל הנצילות אלא גם האמינות המצופה ממנו. אם אין לך כסף להשקיע תעבוד איתו ככה עד שימות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השלט שבקישור מחליף את שלל השלטים שמופיעים בתמונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב!

שנה חלפה לה מאז הכניסה לדירה ועניין השלט הקבוע למזגן אשר דורש החלפה עדיין לא טופל (מזגן אלקטרה 3.5 מיני מרכזי ישן)

נפל לידיי הפריט הבא (יש גם שלט אלחוטי מקורי):

44aade3a-2814-414c-a6d5-598b3c3bf318.jpg

9b5a755a-f40b-4bf0-b344-9640f66cf5a3.jpg

האם המוצרים הנ"ל (תקינים,פורקו ממזגן שננטש לטובת מזגנים קטנים) יכולים לשמש את המזגן שלי או שהגדלתי את כמות הג'אנק במחסן?

תומר

פורסם

על פניו זה אמור להיות פשוט.

החיבור בצד ימין למעלה נראה ככניסת הזרם ליחידה. ומכאן מתחיל הכף.

צריך לזהות את יציאות הזרם למדחס, למשאבת החום ויתכן שגם למאוורר החיצוני, אם יש התחכמות של הפשרה של המעבה החיצוני. תיאורטית יתכן שקיים גם חיבור הזנה למאוורר חיצוני דו-מהירותי (מצב לילה שקט יותר).

אחר כך צריך לזהות את שלוש היציאות למאוורר של היחידה הפנימית ויתכן גם חיבור של תרמיסטור המודד טמפרטורה ביחידה החיצונית כדי להגן בפני קפיאה (חיבור קטן יחסית, וניתן ליתר אותו ע"י חיווט נגד של 100 אום, כמובן במחיר של ביטול ההגנה).

אם הבנת מה שכתבתי אתה יכול להפעיל את הצעצוע על שולחן ללא חיבור בפועל, לבדוק שכל המימסרים ממתגים מתחים החוצה ואז לחבר למזגן. לא סיפור קשה מדי.

יש כמובן גם חיבור של מד טמפרטורה ליחידה הפנימית ויתכן שהחיבור שלו הוא באמצעות כבל מיוחד (דומה לחיבור טלפון או משהו דומה).

בהצלחה, יוסי

פורסם

לדעתי זה יכול לעזור לך. נראה שמדובר בפיקוד דיי בסיסי. צריך לבדוק אם הוא מכיל את אותם הפיצ'רים שיש בכרטיס הנוכחי (כמו שיוסי ציין) ואני מדבר על חיישן טמפ' מעבה (אם יש) וכד'.

אגב, גם אם יש חיישן טמפ' מעבה - זה לא אומר שאם תעבוד עם פיקוד אחר (בלעדיו) זה לא יעבוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...