Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו אתכם מהקאדילק, מה עם קצת פרטים על הקמארו? כמה 0 צריך להוסיף למחיר בחו"ל כדי לקבל את המחיר בארץ, והאם יהיה ניתן להזמין ג'אנטים "מקוריים" במקום גלגלי פלדה וטאסות? :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 170
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"ואל תשכח שאודי בשנים האחרונות תופסת את המקום של ב מ וו עם סדרת הRS, לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (בערך)"

תן דוגמא לאוודי RS מדבקה. נו, שחרר שם של דגם.

כלומר -

אל תשכח שאודי בשנים האחרונות תופסת את המקום של ב מ וו (קרי, עכשיו אודי מתקרבת לסטטוס של מכונת הנהיגה/"אגדה"/מכונית הנשמה בעלת הערך המוסף שM הייתה כל השנים), לאחר שעד לפני כעשר שנים רכבי הספורט שלה לא היו יותר מאודי עם צ'יפ ומדבקה (קרי, רכבי הS האנמים לעומת הRS).

נראה לי שאתה פשוט לא מכיר את הדגמים או שאני לא יודע מה, הליין של ה RS קיים כבר מעל 25 שנה והוא מעולם לא היה מדבקה.

אבקש שוב, גבה את מה שאתה טוען בדגם אחד שאתה מכיר של ה RS שהוא לדעתך "מדבקה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהחלט חד משמעית כתבת ש RS היא מדבקה!!!

זאת ועוד, לא הזכרת כלל את ה S.

הנה הגיע זמן הירידה מהעץ... "כתבתי RS אבל התכוונתי S".

יכלת לחסוך לעצמך את זה כבר לפני ארבעה עמודים.

בקיצור, יצאת חומוס קומפלט.

פורסם

ה S הראשונה היתה ה 100 והוצגה ב 91', בדיוק לפני 25 שנה.

להפוך מכונית הנעה קדמית גדולה, רכה ומשעממת למכונית נהיגה טובה היתה משימה לא קלה כלל ועיקר, בייחוד שמדובר במכונית עם חלוקת משקל בעייתית ומיתלים רופסים.

אודי לקחו את גירסת הקוואטרו של ה 100 והפכו אותה למכונית מהנה לנהיגה, כשגירסת ה 4.2 הציעה בנוסף ביצועים מצויינים.

בדגמים הבאים היה להם קל יותר, כי הם התבססו על שלדות טובות בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן,

אם נלך לפרהיסטוריה, הייתה גם ה 100S הזאת:

היא אומנם הייתה פשוט S ולא חלק מליין ה"S" אבל כשיש הזדמנות להעלות כזו פנינה...

1973_Audi_100S_Coupe_resize.jpg

פורסם

בגירה- זו הייתה הכוונה (הנסתרת מדי מסתבר) מלכתחילה. למיטב ידיעתי דגמי האראס לא היו בתפוצה רחבה עד לאחרונה ומה שנהגו להשוות לm ולamg אלה דגמי הs. אתה מוזמן לקרוא לזה איך שאתה רוצה אין לי בעיה לרדת מעצים ולעשות סנפלינג מצוקים, אין לי עניין לחפש כאן כבוד או הכרה (בניגוד לאחרים וזה מביא אותנו לסעיף הבא-)

שירים, חומרי קריאה, תמונות- כנראה שאני עושה משהו נכון.

ושוב, לדעתי, מי שמוצא את המשולשים המנופחים וחסרי הטעם שנקראים למבורגיני לטעמו, כנראה שיש לו בבית מטבח עם שיש שחור וארונות לבן פנינה ;)

פורסם

ושוב, לדעתי, מי שמוצא את המשולשים המנופחים וחסרי הטעם שנקראים למבורגיני לטעמו, כנראה שיש לו בבית מטבח עם שיש שחור וארונות לבן פנינה ;)

אין לי אבל האמת שקלעת בול לטעם שלי!

פורסם
למיטב ידיעתי דגמי האראס לא היו בתפוצה רחבה עד לאחרונה ומה שנהגו להשוות לm ולamg אלה דגמי הS

וזה בדיוק מה שכתבתי לך לפני כמה עמודים, אתה מנהל ויכוח אינטנסיבי מתוך פוזיציה של חוסר ידע.

דגמי ה RS איתנו ומתחרים במיטב תוצרת מרצדס/ ב.מ.וו. מאז 1994 עת הוצגה ה RS2 עם מנוע 5 טורי טורבו (320 כ"ס) שנלקח מהקוורטרו.

פורסם
וזה בדיוק מה שכתבתי לך לפני כמה עמודים, אתה מנהל ויכוח אינטנסיבי מתוך פוזיציה של חוסר ידע.

דגמי ה RS איתנו ומתחרים במיטב תוצרת מרצדס/ ב.מ.וו. מאז 1994 עת הוצגה ה RS2 עם מנוע 5 טורי טורבו (320 כ"ס) שנלקח מהקוורטרו.

אני לא מנהל ויכוח אינטנסיבי, סך הכל ציינתי את דעתי המשועשעת עם קמצוץ של התחכמות. ולעניין, אני לא חושב שדגם מסוים כמו הrs2 שיוצר בכמות קטנה מעיד על זה שדגמי הrs איתנו מאז, בזמן הrs2 רכבי הm כבר שווקו במלוא המרץ ובקשת דגמים רחבה.

באשר לתוקפים המוזרים, נראה שאני ״סופג״ כאן ״עלבונות״ מחבר׳ה שמה שמעניין אותם זה דברים כמו ״דאון פייפ״ (מה זה אגב?) ולעשות בום בום עם התחום הנמוך של התדר ברכביהם. לכן, אני מודה לכם.

פורסם

dccc55d3a7c16f429421157d90426e92.jpg

בואו נחזור לקאדילאק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עזבו אתכם מהקאדילק, מה עם קצת פרטים על הקמארו? כמה 0 צריך להוסיף למחיר בחו"ל כדי לקבל את המחיר בארץ, והאם יהיה ניתן להזמין ג'אנטים "מקוריים" במקום גלגלי פלדה וטאסות? :D

ביום שישי הבא (12.02), שברולט ישראל עורכת אירוע חשיפה לכל הדגמים החדשים שלה: מאליבו, קאמרו ואקווינוקס.

• תוכן חדש...