Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג בצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי צמיג בן שנתיים וחצי שנכנס לו בורג באיזור השקוע של הצמיג כלומר הוא לא בא במגע עם הכביש.

נכנסתי לפנצרייה ונאמר לי שאי אפשר לתקן כי כבר יש לי תיקון ישן יותר קרוב לבורג.

כרגע החזרתי את הבורג כי לא היו לו צמיגים במידה שלי.

השאלה היא האם כדאי לבדוק בעוד מקום לפני שאני מחליף שני צמיגים?

אי אפשר לנסוע עם בורג כזה? קצת חבל לי להחליף שני צמיגים שנה לפחות לפני המועד.

מה המרחק המינימלי בין תיקון לתיקון?

פורסם

האם זה פנצ'רייה שאתה מכיר בתור מקום אמין?

אני למשל סומך בדברים כאלה רק על 2 מקומות שאני מכיר, ואם אני נכנס למקום אחר, אני אכן בודק שוב, שמא הוא אומר זאת כדי למכור לי זוג צמיגים. אם תספר את האיזור שלך, אולי יוכלו להפנות אותך למישהו שאמין מספיק שיבדוק אם אפשר לתקן. אתה אכן לא רוצה ליסוע עם צמיג מסוכן, אבל אני מסכים שייתכן שזה לא מסוכן, בא נשמע גם מה המרחק המינימלי בין חורים.

אם עומק החריצים של הצמיגים כבר רק 3 מ"מ, תחליף בכל מקרה וזהו.

פורסם

אכן כן לדוגמא דומה מאוד אצלי. אבל אצלי התיקון לא עלה אחד על השני, כמו כן לא רואה בריחה של אוויר והוא עומד תקין על 34PSI משבוע לשבוע (עד הבורג הבא).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...