Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוויץ'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
המגרשים שיחסית אמינים אלו המגרשים שקשורים ליבואני הרכב.

לדוגמא:

טריידמוביל

כלמוביל

אוטודיל

שים לב ל"יחסית" (זה במקור. ההדגשה - שלי).

גם להם יש את השטיקים שלהם (אבל אולי קל יותר למצוא אותם מאשר איזה סוחר עם 10 מס' ניידים).

כבדהו וחשדהו.

alfa 156 2.5.

פורסם

כאשר מדובר בטרייד אין של יבואן (קרסו, מאיר, אוטודיל וכיו"ב) מדובר בהקטנת הסיכון יחסית למגרשים שאין להם אבא או שהם שייכים לחברות ליסינג/השכרה, בחלק מהמגרשים מדובר במכוניות יד ראשונה פרטית (כמו אוטודיל) וללא "עבר מכביד", כפי שכבר נאמר מעלי, הכל יחסית וצריך לזכור שגם המגרש לא תמיד מודע או עולה על בעיות שיש לרכב שנמסר לו וצריך בוודאי לזכור, שגם בקניה ממוכר פרטי עלולים לקנות רכב קטסטרופלי ושעלולים ליפול על נוכל שקרן.

סוויץ' איננו מגרש, העלות שם כוללת עמלה אבל יש יתרונות, מישהו בדק את הרכב, מישהו מצלם כל פגם ברכב ומישהו נותן מענה ולו חלקי אם מתעוררת בעיה כאשר יש גם אופציה להחזרת הרכב, אפשרות לא רעה לקונה הבלתי מקצועי..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ממליץ על לירון קאר בראשון לציון, קיבלתי עליו המלצה מעובדת אצלי במשרד שרכשה ממנו כבר 3 מכוניות והיא מאוד מרוצה (האחרונה בהן זו הניסאן ג'וק).

לצערי אני אישית לא רכשתי ממנו, כי לא מצאתי אצלו את מבוקשי,אבל הוא מחזיק רק יד ראשונה מפרטי ובדרך כלל רכבים מלוקקים, עם מעט מאוד ק"מ ושמורים מאוד מכל הבחינות, זה מה שאני ראיתי כשהייתי שם ובדקתי רכבים מסויימים. מה גם שהם התחילו ממגרש קטנטן מול החונים קונים והיום יש להם מגרש שלא מבייש חברת ליסינג בסמוך לקל אוטו בנפתלי פלטין.

אני מציע שתיגש אליו ותבדוק את האפשרויות, בעידן שיש בו הרבה נוכלים כדאי לשמוע להמלצה של מישהי שרכשה 3 רכבים לא פחות ממצויינים (אני מכיר את כל השלושה שהיו לה).

בהצלחה

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...