Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב.

ניסיתי להיות נחמד למערכת המובנית שמגיע עם הרכב, אבל חוסר USB הורג אותי.

אני מחפש מערכת שהכי חשוב שיהיה בה USB ו AUX ואולי גם BLUETOOTH, יעדיפות גדולה לשליטה מההגה.

התקציב הוא 1000ש"ח.

עדיפות לדאבל דין וטאצ' תואם מקור אבל ברור לי שיש סיכוי שלא יכנס בתקציב ולכן גם מערכת רגילה זה סבבה.

כמו כן המלצות למתקין באזור המרכז. איך לדוגמא רדיו מילאנו? שמעתי עליהם דברים טובים. או גריז מערכות בראשון לציון, למרות שאני מעדיף את רדיו מילאנו בגלל שהוא קרוב למקום העבודה שלי.

הרכב הוא סיאט איביזה 2013.

תודה רבה מראש!

פורסם

תודה!

הייתי גם ברדיו מילאנו, יש להם מערכת תואמת מקור במבצע ב 1690 ש"ח.

בכל מקרה נראה כי אין סיכוי למצוא משהוא זול ואיכותי.

החלטתי לרדת מהרעיון. פשוט אין לי כסף כזה כרגע להוציא על מערכת. יותר זול לקנות דיסקים ולצרוב עליהם מוזיקה..

פורסם

האם האיביזה שלך חדשה מהחברה? אני גם רכשתי אחת ואני קצת מתבאס על המערכת המובנית. מעניין אותי אם יש אופציה שתומכת בכל החיווים של סיאט שאוכל להתקין באופן פרטי ושגם תתן לי אפשרות ג׳יפיאס, שליטה מההגה וכו

תודה

• תוכן חדש...