Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי כהרגלי, בפקק בכניסה לאיילון ולפתע צרחות של סירנות ב"נתיב המהיר" ו-3 ג'יפים "דוחפים" רכב מלפניהם ונותנים גז במהירות גבוהה.

זה הזכיר לי פעמים אחרות, שבהם יצא לי להיתקל בשיירה ממשלתית כזו או אחרת.

נוסעים במהירות אדירה, הן ביחס למהירות המותרת והן ביחס למהירות התנועה.

מזגזגים מנתיב לנתיב.

נדבקים לרכבים ו"דוחפים" אותם באגרסיביות עם צ'קאלאות, צופרים ומה לא.

יש חוק שמתיר להם לנסוע כך?.

האם הם לא מחויבים לעמוד בחוקי התנועה?.

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום נסעתי כהרגלי, בפקק בכניסה לאיילון ולפתע צרחות של סירנות ב"נתיב המהיר" ו-3 ג'יפים "דוחפים" רכב מלפניהם ונותנים גז במהירות גבוהה.

זה הזכיר לי פעמים אחרות, שבהם יצא לי להיתקל בשיירה ממשלתית כזו או אחרת.

נוסעים במהירות אדירה, הן ביחס למהירות המותרת והן ביחס למהירות התנועה.

מזגזגים מנתיב לנתיב.

נדבקים לרכבים ו"דוחפים" אותם באגרסיביות עם צ'קאלאות, צופרים ומה לא.

יש חוק שמתיר להם לנסוע כך?.

האם הם לא מחויבים לעמוד בחוקי התנועה?.

זה לא סתם שר או ח"כ. שיירות כאלו הם לשר ביטחון \ ראש ממשלה \ רמטכ"ל ואולי עוד כמה בעלי תפקידים שמוגדרים יעד ביטחוני.

פעם ראית את השיירה של נשיא ארה"ב? אתה חושב שהם יושבים ברמזור ומתבאסים שפספסו את הירוק בגלל שהגברת לפניהם התעסקה עם הטלפון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לך מותר לעבור על חוקי התנועה, כל עוד אין מי שרואה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בהחלט מותר להם וזה אפילו הגיוני כל עוד הם עושים בזה שימוש מידתי.

מה זה שימוש מידתי? מתי שיירה של ראש ממשלה אמורה להמתין אפילו שנייה אחת?

הידעתם שנשיא בית המשפט העליון גם מקבל אבטחה צמודה וסמויה?

תחשבו איזה גאווה זאת לארגון כמו החמאס להגיד שהוא הוריד דמות כזאת.

פורסם

מה אתה רוצה, אלו אנשי "כל יכול", אנחנו אזרחים 0 לעומתם.

יש להזכיר כי בעבר כבר נתפס מפכל המשטרה ואנשים בתחום הפוליטיקה שדהרו על הכביש ואני לא מאמין שקיבלו ד"וח.:-)

פורסם
זה לא סתם שר או ח"כ. שיירות כאלו הם לשר ביטחון \ ראש ממשלה \ רמטכ"ל ואולי עוד כמה בעלי תפקידים שמוגדרים יעד ביטחוני.

פעם ראית את השיירה של נשיא ארה"ב? אתה חושב שהם יושבים ברמזור ומתבאסים שפספסו את הירוק בגלל שהגברת לפניהם התעסקה עם הטלפון?

כל אחד מאלו שהזכרת - עם כל הכבוד הרב כלפיהם - אינם נשיא ארה"ב.

אגב בהחלט ייתכן שבעיני עצמם הם חשובים יותר מנשיא ארה"ב.

יוחאי - היו למכוניות שעקפו אותך איזשהי בעיה באורות מאחור? הבהובים משהו! זה לא שינוי מבנה? רק חסר להם BULLBAR מקדימה.

פורסם

בעיקרון, ההנחיות של נהגי רכב ממשלתי הן לנהוג לפי חוקי התנועה, כאשר רק בזמן חירום מותר להם להשתמש באמצעים (סירנה+ פנס מהבהב) וגם זאת בזהירות.

מאידך, השיירה של רה"מ פטורה מהנחיה לנהוג לפי חוקי התנועה (מחוייבת רק לנוע בזהירות), ובזמן תנועתה משתמשת באמצעים לפינוי הכביש והגעה מהירה ליעד (בין השאר, נובע מהנחיות של גורמי הביטחון).

לגבי שר בטחון / רמטכ"ל - לא ידוע לי על פטור גורף מההנחיה.

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק הבעיה. הרכבים האלו מוגדרים כרכב ביטחון. וככאלה הם יכולים לנסוע גם בניגוד לחוקי התנועה. ממש כמו אמבולנס ניידת משטרה או רכב של לוחמי האש.

כמובן שאם בעקבות הנסיעה קרתה תאונה. חלה האחריות המלאה על אותו נהג באופן מלא.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אני די בטוח שאם אדון פוליטיקאי יסע ברכב השרד שלו במהירות 100 או 150 ולחתוך נתיבים, זה לא בגלל שהוא ממהר לפגישה מצילת חיים, אלא סתם בגלל שהוא והנהג שלו בהמות.

• תוכן חדש...