Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ותודה לכל העונים!

בנסיון שלא להרחיק עד מראנלו בשביל כמה סיבובים על פרארי, מצאתי את האתר הזה: http://www.racinginitaly.com/#!landingpagehebrew/d9lm4

האם מישהו כאן ניסה אותם? אם כן, כמה זמן נהיגה בפועל הם נותנים? האם מה שהם מציעים שווה את הכסף?

תודה רבה מראש,

ליהי

פורסם

אחרי סיבוב בפרארי בכבישים המפותלים, הנופים היפים, טיפוס עם הפרארי דרך כבישים שעוברים בהרים.

נס הרים, מתגמד לעומת מה שהולך אצלהם בכבישים :wink:

מהחוויה שלי אישית נהגתי בצפון איטליה באזור של חצי שעה ממראלנו המדריך יקח אותך לכבישים שהנהגים של פרארי בוחנים את הרכב שם מחוץ למסלול שלהם, הם טסים בהם במהירות מטורפות, אם תעבור אותך פרארי בנהמה מטורפת זה רגיל לחלוטין שם.

אתה תמגיע לכבישים מהנים שאין כמותם.

אל תעשה סיבוב קצר של -10-20 דקות בתוך העיר, כי זה לא מספק, יש הבדל בין לנהוג בעיר לבין כבישים אחרים.

זאת חוויה מדהימה ולדעתי אתה לא תתחרט אם תיקח פרארי לשעה - שעתיים.

אני בדעה שאתה צריך לנסוע עד למראנלו, אם כבר פרארי אז בכבישים הנכונים.

בהצלחה:-) מקנא בך.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם
למדריכים שם יש מסלול קבוע והם מכירים אותו בעל פה...

בפרארי זה חצי שעה גג במסלול ידוע מראש, בתאכלס בטיול אתה עושה 1000-2000 קמ בהרים.

יש שתי עקיפות שזכורות לי מאיטליה:

1. אני לא אשכח איך בכביש הררי צר אחושילינג, חשוך לגמרי ומתעקל, עקפה אותי משאית כשאני מעל 100 תוך כדי

שיוצאים ניצוצות כי היא נגעה בגדר הפרדה בצד השני.

2. עקפה אותי סבתא בפיאט פנדה משנות ה-80 תוך כדי שהיא עושה לי זין, מהשוליים...!!!

מחוויות הכביש שאפשר לקרוא כאן, כמו הדוגמה שלעיל, ושל אחרים בשרשור הזה - כנראה שאתם מתנהגים בכביש באופן שאתם לחלוטין לא מודעים אליו.

אם אלו החוויות של חובבי הרכב והנהיגה, מעניין מה חווה ישראל ישראלי כשהוא משכיר רכב באיטליה או באירופה בכלל.

פורסם (נערך)

איטליה, והחוויה של כל מי שנוהג בה, לא דומה לשאר אירופה.

היא שייכת לאירופה אך ורק מהבחינה היבשתית. מבחינה תרבותית (בכביש ובכלל), איטליה היא תרבות ים-תיכונית טיפוסית (כמו ישראל), וככל שמתרחקים מהחלק הצפוני האירופי לדרום זה יותר ניכר.

עקיפות מסוכנות מהסוג שתואר בשרשור, ולא מעט התנהגויות אחרות (אי ציות לרמזורים, תמרורים, קווי הפרדה ונתיבים) הן חזון נפרץ מדרום לרומא, וגם בצפון אפשר להיתקל בכך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אחרי סיבוב בפרארי בכבישים המפותלים, הנופים היפים, טיפוס עם הפרארי דרך כבישים שעוברים בהרים.

מהחוויה שלי אישית נהגתי בצפון איטליה באזור של חצי שעה ממראלנו המדריך יקח אותך לכבישים שהנהגים של פרארי בוחנים את הרכב שם מחוץ למסלול שלהם, הם טסים בהם במהירות מטורפות, אם תעבור אותך פרארי בנהמה מטורפת זה רגיל לחלוטין שם.

אל תעשה סיבוב קצר של -10-20 דקות בתוך העיר, כי זה לא מספק, יש הבדל בין לנהוג בעיר לבין כבישים אחרים.

תודה על השיתוף בחוויה שלך!

החברה בקישור מציעה נהיגה במסלול ליד פאוויה, ולא בכבישים ציבוריים.

אגב, אני אישה:)

פורסם
תודה על השיתוף בחוויה שלך!

החברה בקישור מציעה נהיגה במסלול ליד פאוויה, ולא בכבישים ציבוריים.

אגב, אני אישה:)

מתנצל שכתבתי בלשון זכר :)

לא הייתי היכן שאת מציעה, אבל נראה כיף.

לנהיגה בפרארי בתוך מסלול אי אפשר סבל :wink:

תהני!!!

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם
מחוויות הכביש שאפשר לקרוא כאן, כמו הדוגמה שלעיל, ושל אחרים בשרשור הזה - כנראה שאתם מתנהגים בכביש באופן שאתם לחלוטין לא מודעים אליו.

אם אלו החוויות של חובבי הרכב והנהיגה, מעניין מה חווה ישראל ישראלי כשהוא משכיר רכב באיטליה או באירופה בכלל.

ההגבלה שם הייתה 50, הייתי על 100, כביש סטייל ירידות אשתאול.

הוא סגר שם סביב 120 עם משאית קירור קטנה. תוך כדי שהוא חותך לנתיב הנגדי על קו רצוף

כאילו הוא עושה אייפקסים ברינג...

הסבתא באה מהשוליים ונכנסה בין רכבים בעומס תנועה של 30-40 קמש וגרמה לכמה לבלימת חירום.

הייתי בטוח שזאת סבתא של יאשה והפצפוצים...

אנשים שם יותר חמי מזג :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

איפה שכרת פרארי לנסיעה של יותר מעשרים דקות? אני טס באפריל וגם אבקר במפעלים שצוינו מעלה.

אשמח להמלצות לנסיעה שהיא לא סתם רבע שעה לשבת מאחורי ההגה אלא להנות מהנהיגה.

תודה!

Got To love It

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי ליהי

נעים להכיר.... שמי אורן שיבי ואני אחד מהבעלים של חברת racing in italy .. בבעלותינו מסלול מרוצים ומספר רכבי על ומכוניות מרוץ המוכנות לנסיעות מבחן ומרוצים בכמעט כל יום במסלול מרוצים הזמוך למילאנו :)

מספר ישראלים כבר ביקרו אותנו ואף הצטרפו אלינו לחבילת תיור שלמה הכוללת גם בביקור במוזאונים של אלפא ושל איירטון סנה...אם זה עדיין רלוונטי מבחינתך אשמח לתת לך יותר פרטים בהתאם לצרכים ולרצונות שלך.... תוכלי ליצור קשר בטלפון 039398905 שלוחה 2. או במייל [email protected]

ותוכלי לקרוא כאן על חוויותיהם של לקוחותיינו בינהם גם ישראלים...

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g635872-d8857463-Reviews-Racing_in_Italy-Monza_Province_of_Monza_and_Brianza_Lombardy.html

יום נעים לכולם

אורן

בוקר טוב ותודה לכל העונים!

בנסיון שלא להרחיק עד מראנלו בשביל כמה סיבובים על פרארי, מצאתי את האתר הזה: http://www.racinginitaly.com/#!landingpagehebrew/d9lm4

האם מישהו כאן ניסה אותם? אם כן, כמה זמן נהיגה בפועל הם נותנים? האם מה שהם מציעים שווה את הכסף?

תודה רבה מראש,

ליהי

• תוכן חדש...