Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אנו מתכננים נסיעה לצפון איטליה והיינו רוצים לשלב נהיגה במכונית על (פרארי/למבורגיני). איפה ניתן לשכור מכוניות כאלה לפי זמן שימוש?(מראנלו?)

בנוסף, עד כמה שווה הביקור במפעל ובמוזיאון של פרארי במראנלו?

בתודה מראש,

ליהי

פורסם

מסביב למוזיאון יש מספר מקומות שאפשר לשכור בהם פרארי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הביקור במוזיאון למבורגיני קצר אבל נורא מומלץ. תיאום מראש במייל.

במפעל של פרארי לא הייתי, אבל המוזיאון שלהם נחמד מאד.

נסה ליצור קשר עם מזראטי במייל, המטה המרכזי והמפעל שלהם נמצא במודנה. לא הייתי בפנים כי לא הסתדר עם לוחות הזמנים אבל נראה לי ששווה ללכת.

אסור לפספס גם את מפעל פגאני שנמצא באיזור. צור איתם קשר במייל.

לגבי השכרת פרארי, אני עשיתי זאת במראנלו ליד המוזיאון בחנות שנקראת push&start. פרארי f430 (אם אני לא טועה), 20 דק' עלו 100 יורו וזה היה ממש נימד

פורסם

אני הייתי באזור הזה בחודש אוגוסט 2015 , ביקור במוזיאונים מומלץ (שני מוזיאונים של פרארי , למבורגיני ופאגאני) בפרארי לא צריך תיאום מראש בלמבורגיני לסיור במפעל צריך תיאום מראש במייל ,למוזיאון זה חופשי , פאגאני צריך לתאם מראש את הסיור (המפעל שלהם שני חלקים אחד איפה שעושים את כל עבודת הקרבון פייבר והשני איפה שעושים את הטיפולים , תמיד יש כמה זונדות ו huayra ואם תהיו קבוצה קטנה אפשר לבקש לצאת לסיבוב קטן באחד הרכבים אחרי טיפול ) כל המוזיאונים בתשלום .

לנהיגה במכוניות יש באיזור מוזיאון פרארי כמה חברות ( אני ממליץ על Italian luxury car hire יש להם 458 SPECIALE ו MCLAREN 650S היחידה באיטליה ו FF ואם תהיה שם תשאל על אחד בשם לוק נחמד ונותן ללחוץ כמה שתרצה ) שאר החברות יש להם רק פרארי וכמעט אותם מחירים , יש מקום אחד בשם PUSH&START יש להם gallardo superleggera ירוקה .

לנהיגה ב אווטנדור ו הוראקאן יש מקום מול המוזיאון של למבורגיני שנמצא ב-Sant'Agata בשם BULL BAR.

אם יהיה לך זמן תבקר ב STELVIO PASS שווה .

When Perfect Isn't Good Enough

פורסם

כפי שאמרו, מסביב למפעל של פרארי יש מס' סוכניות להשכרה. אל תדאג הם ימצאו אותך ברגע שתמצא חניה ליד המפעל. הם אורבים לתיירים ומאוד משכנעים.

המוזיאון של פרארי שווה ביקור. הראשי. השניים האחרים מיותרים לטעמי.

הסיור במפעל התגלה כאכזבה אחת גדולה. נוסעים באוטובוס אדום בין המתקנים. לא יורדים בשום תחנה ולא נכנסים לאף בניין. ניתן לראות הרבה פועלים בסרבלים אדומים פוסעים ברחובות של המפעל ולראות כמה מבנים מעניינים. מעבר לזה כלום.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
מי הכי מרשימה?

אתה יכול להגיד מהסרטון :-)

המקלארן היתה הכי כיפית , הסאונד של הספציאלה מדהים , ההוריקן הכי נוחה לנהיגה והסופרלג'רה מספיק שנהגתי באחת :twisted:

When Perfect Isn't Good Enough

פורסם

צפון איטליה מפוצצת מצלמות מהירות!

אתה יכול להיות על 200 בכניסה לאיזה כפר, והמהירות המותרת שם משתנה פתאום לנגיד 50 והמצלמות זה עמודים

בגובה מטר מהרצפה והן מצלמות את הקדימה של האוטו אז אתה צריך לחייך...

בקיצור, סע עם וייז...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה יכול להגיד מהסרטון :-)

המקלארן היתה הכי כיפית , הסאונד של הספציאלה מדהים , ההוריקן הכי נוחה לנהיגה והסופרלג'רה מספיק שנהגתי באחת :twisted:

ממש לא היה ברור מהסרטון וגם התשובה שלך לא חד משמעית אלא אם כן לא הבנתי מה כתבת על האוונטאדור.

פורסם
ממש לא היה ברור מהסרטון וגם התשובה שלך לא חד משמעית אלא אם כן לא הבנתי מה כתבת על האוונטאדור.

האחרונה התכוונתי גאייארדו, כמובן.

פורסם
צפון איטליה מפוצצת מצלמות מהירות!

אתה יכול להיות על 200 בכניסה לאיזה כפר, והמהירות המותרת שם משתנה פתאום לנגיד 50 והמצלמות זה עמודים

בגובה מטר מהרצפה והן מצלמות את הקדימה של האוטו אז אתה צריך לחייך...

בקיצור, סע עם וייז...

דוקא כשאני נהגתי שם על פרארי, המדריך ממש שידל אותי לעקוף משאית בכביש עירוני עם קו הפרדה רצוף, כולל האצה עד לכ200 קמ"ש.

פורסם (נערך)

המדריכים שם לא טיפשים, הם לוקחים אותך למסלול הקבוע שלהם שאין בו מצלמות מן הסתם...

מזכיר לי שחברה שלי התנגדה נחרצות שאני אשלם קרוב ל-500 ש"ח עבור סיבוב של רבע שעה בפרארי - "מה השתגעת????"

בסופו של יום עשינו סיבוב על קליפורניה (שהיא היחידה עם מושבים גם מאחורה) וזו אחת החוויות החזקות שלנו מהטיול.

מומלץ ביותר.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם
דוקא כשאני נהגתי שם על פרארי, המדריך ממש שידל אותי לעקוף משאית בכביש עירוני עם קו הפרדה רצוף

המדריכים שם לא טיפשים

אה-הא...

טיפשות אין פירושה רק להתחמק ממצלמות.

ומי שמתכנן בכלל לנהוג באיטליה (גם בצפון המתורבת וה"אירופי" יותר) ראוי שיתחשב לא רק ברשת המצלמות המפותחת (שלא לדבר על המספר הרב של כבישי האגרה) אלא גם בתרבות הנהיגה המקומית, שמגולמת יפה בהודעה הראשונה המצוטטת לעיל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

למדריכים שם יש מסלול קבוע והם מכירים אותו בעל פה...

בפרארי זה חצי שעה גג במסלול ידוע מראש, בתאכלס בטיול אתה עושה 1000-2000 קמ בהרים.

יש שתי עקיפות שזכורות לי מאיטליה:

1. אני לא אשכח איך בכביש הררי צר אחושילינג, חשוך לגמרי ומתעקל, עקפה אותי משאית כשאני מעל 100 תוך כדי

שיוצאים ניצוצות כי היא נגעה בגדר הפרדה בצד השני.

2. עקפה אותי סבתא בפיאט פנדה משנות ה-80 תוך כדי שהיא עושה לי זין, מהשוליים...!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תיירת ישראלית עם עבר של נהיגת מונית?

האיטלקים מפורסמים בנהיגה שלהם שמצד אחד היא אגרסיבית, מהצד השני מתחשבת.

זכיתי להעקף בצורה אגרסיבית מאד ביער השחור (טוב, איזה BMW ספורטיבית כשאני במונדיאו עמוס ובכביש הררי שאיני מכיר), ואפילו בדנמרק הרגועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...