Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BRZ

Asb123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש ואני מעוניין לקנות סובארו BRZ לאחרונה ניגשתי לסוכנות סובארו וקיבלתי הצעה הרבה יותר משתלמת מהמאזדה MX5 לכן החלטתי ללכת על הBRZ.

הבעיה שלי שאני לא מוצא חוות דעת רצינית ועדכנית(הכל ישן ולא אקטואלי) על הרכב ברצוני לדעת כמה פרטים נחוצים על הרכב שיעזרו לי לגבש החלטה הייתי מאד רוצה לדבר עם מישהו שהיה לו נסיון עם הרכב הזה מקרוב.

אחרי הכל זאת עדיין עסקה שהיא לא כל כך זולה ולא הייתי רוצה ליפול פה

אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים

פורסם

קודם כל ברוך הבא לקארספורום,

מקווה שתהנה מהשהות שלך פה.

אתה יותר ממוזמן להעלות לכאן שאלות ממוקדות לגבי מה שמעניין אותך,

אתה תקבל תשובות, ייתכן ומאוד שונות זו מזו ותצטרך "לקחת" את כל הרשמים והתובנות שתקבל כאן לנסיעת המבחן שאתה תבצע במכונית הזו לפני שתקנה אותה.

ועל פי זה להכריע, לא לפי חוות הדעת של מישהו אחר, אלא לפי זו שלך על פי ניסיונך האישי. אף אחד מהמומחים פה לא ינהג בה חוץ ממך וכל שכן לא יוציא מכיסו את הסכום אלא אתה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הבא בחשבון שהמכונית צפויה לעבור מתיחת פנים במהלך 2016. נקודה למו"מ על המחיר...

חוץ מזה, מכונית מהנה במיוחד ומאוד מוכוונת מטרה, גם אם אישית העדפתי GT86.

אגב, אם אתה חדש להנעה אחורית, תגלה שהסובארו תעניק לך ביטחון רב ואינה נושכת(הטויוטה הרבה יותר Edgy).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות הענייניות והמהירות..עשיתי בדיקות לגבי הgt86 הבעיה שהמחיר גבוה בלפחות 40 אלף שקל למרות שלא ברור למה כי זה אותו אוטו(לפחות ככה הבנתי)לגבי נסיעת מבחן סובארו לא נותנים לעשות הם טוענים שאין להם רכבים לנסיעות מבחן..וכן היום אני נוהג על מיני קופר ידנית זאת תיהייה הפעם הראשונה שלי עם הנעה אחורית

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לקנות אף מכונית, בטח לא כזו שהיא מתכון מאוד ממוקד כמו שאמר בצדק 504L בלי נסיעת מבחן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
תודה רבה לכם על התשובות הענייניות והמהירות..עשיתי בדיקות לגבי הgt86 הבעיה שהמחיר גבוה בלפחות 40 אלף שקל למרות שלא ברור למה כי זה אותו אוטו(לפחות ככה הבנתי)לגבי נסיעת מבחן סובארו לא נותנים לעשות הם טוענים שאין להם רכבים לנסיעות מבחן..וכן היום אני נוהג על מיני קופר ידנית זאת תיהייה הפעם הראשונה שלי עם הנעה אחורית

GT86 לא מיובאת כבר שנתיים - ו"תודה" ליוניון מוטורס על היריקה בפרצוף לציבור לקוחות שלם; אלו שקנו ואלו שהיו קונים.

סובארו החזיקה BRZ להדגמה מאז תחילת היבוא. יתכן וכרגע חסר. בדוק עם גל בסוכנות המרכזית בת"א.

פורסם

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שוב, באמת תודה רבה לכולם. אני ניגשתי לתל אביב ושם הפנו אותי לפתח תקווה. יש שם בחור בשם עידן, בחור נחמד הוא טוען שכרגע חסר במלאי, את הרכב יהיה רק במאי וגם אחת או שתיים, לכן אין נסיעות מבחן. חוץ מזה שהוא טוען שהחברה היום עושה הזמנה לפי מה שאתה רוצה ואתה מזמין צבע והכל לפי תיאום אישי.

אחד המגיבים פה טוען שהאוטו אמור לעבור מתיחת פנים, האם זה ודאי?

אולי עדיף לחכות כי אני גם ככה משקיע ברכב חדש.

פורסם
שלום לכולם אני חדש ואני מעוניין לקנות סובארו BRZ לאחרונה ניגשתי לסוכנות סובארו וקיבלתי הצעה הרבה יותר משתלמת מהמאזדה MX5 לכן החלטתי ללכת על הBRZ.

הבעיה שלי שאני לא מוצא חוות דעת רצינית ועדכנית(הכל ישן ולא אקטואלי) על הרכב ברצוני לדעת כמה פרטים נחוצים על הרכב שיעזרו לי לגבש החלטה הייתי מאד רוצה לדבר עם מישהו שהיה לו נסיון עם הרכב הזה מקרוב.

אחרי הכל זאת עדיין עסקה שהיא לא כל כך זולה ולא הייתי רוצה ליפול פה

אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים

אפשר לשאול איזה הצעה קיבלת?

פורסם

תמונות ריגול של BRZ ו-GT86 בהסוואה דלפו כבר בספטמבר 2015, אז כן תהייה מתיחת פנים.

שום דבר לא מאושר, אבל שמועות שלא מבוססות על מידע וודאי מדברות על עלייה של 10 כ"ס וכיול מחודש של המתלים מאחורה לשיפור זוויות הגלגול.

אני לא יודע להגיד מתי הוא יגיע ואולי כמו ה-GT86 לא יגיע כלל. בתוכניות של סובארו לשנת 2016 כפי שנמסרו לנו נמצאים מתיחת פנים מזערית ל-XV, מתיחת פנים לפורסטר (קצת עיצוב, שיפור בידוד רעשים וסביבת נהג) ותחילת ייבוא הלבורג (LEVORG).

שום דבר לגבי BRZ.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
אפשר לשאול איזה הצעה קיבלת?

מצטרף לשאלה.

לגבי הברז, אם אתה נוהג על קופר S כנראה שתרגיש טיפה פחות כוח, אבל הרבה יותר מעורבות ועניין (בעיקר בשל ההנעה האחורית).

בכל מקרה, אם אתה מחליף להנעה אחורית מומלץ לאחר קניית הרכב ללכת להדרכה של נהיגה מתקדמת כדי ללמוד טריקים חדשים ולנצל יותר טוב את מה שיש לך בידיים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

כן בוודאי קיבלתי טרייד על המיני קופר שלי שנת 2012 ויוצא לי לשלם לשלוש שנים 1300 שקל ובסוף משו כמו 40 אלף והאוטו שלי.

והביטוח הרבה יותר משתלם על הbrz מהמאזדה ששם רוצים רק תוספת על הגג איזה 5000 אלף..ואין לי מיני s היא רגילה.

תאכלס אני לא יודע כמה זה משתלם כמו שאני פשוט מסוגל לעמוד בסכום הזה(ברור לי זה סוג של זריקת כסף אבל זאת הבעיה של כל מי שאוהב מכוניות בארץ שלנו)

עריכה אחרונה על ידי Asb123
פורסם

והדבר הכי חשוב ששכחתי לציין(אני לא יודע למה אני לא יכול לערוך את ההודעה שלי יותר)שאני מוסיף 60 אלף התחלתי

פורסם
כן בוודאי קיבלתי טרייד על המיני קופר שלי שנת 2012 ויוצא לי לשלם לשלוש שנים 1300 שקל ובסוף משו כמו 40 אלף והאוטו שלי.

והביטוח הרבה יותר משתלם על הbrz מהמאזדה ששם רוצים רק תוספת על הגג איזה 5000 אלף..ואין לי מיני s היא רגילה.

תאכלס אני לא יודע כמה זה משתלם כמו שאני פשוט מסוגל לעמוד בסכום הזה(ברור לי זה סוג של זריקת כסף אבל זאת הבעיה של כל מי שאוהב מכוניות בארץ שלנו)

משהו לא כל כך מסתדר בנתונים שהצגת.

בכמה מעריכים את שווי הקופר שלך?

קיבלת סה"כ מחיר(שורה תחתונה)?

תודה על השיתוף.

עריכה: ה-60 אלף היו חסרים...

• תוכן חדש...